günaydın kızlar hayırlı cumalar
süpercim seni okadar taktir ettimki hayran kaldım hatta sana SÜPERSİN:)hakkaten çok güçlü bir insansın ve metanetli davranıyorsun bende senin gibi olsam keşke ...ben kesinlikle bebeğinin kalp atışını duyacaksın diye düşünüyorum .yanlış hatırlamıyorsam bir ara geç döllenme olduğunu söylemiştin bizlere bu yüzden diyorumki biraz geç duyulabilir..hem kanaman kahverengi akıntın falanda yok üstüne üstlük belirtilerin devam ediyorinşallah hepimizin düşündüğü gibi olur bugün güzel haberlerle gelirsin canım
red arkadaşım (nikini tam yazamadım:)) maşalahha göbüş çıkmaya başladı eee normal artık 2 buçuk aylık oldu
benim göbekte hızla büyümekteçünkü çok kilo almış durumdayım
2.800 kilo almışım bu kadarcık zamanda
o gün doktordan büyük bir moral bozukluğu ile çıktım doktorum çok alıyorsun diye kızdı azcık kilonun sana ve bebeğe zaralı olduğunu unutma çok yerim bebeğe faydalı olacağını düşünüyorsan yanılıyorsun dedi
kızlar inanın çok yemiyorum tamam iştahım açık ama çok fazlada kaçırmıyorum yemeği![]()
belkı ödem vardır canım yaa hepsı kılo deıldır ne bıleyım genede duzenlı beslenmeye calıs bırde vıtamın alıyorsan o da yapar ben 4 ncu aya kadar fazla almamıstım 4 ncu ayda bana bı vıtamın verdıler o ay 4 kg aldım