• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

selam bende normalde çok su içerdim ama bulantılarım başladığından beri su midemi bulandırıyo yinede içmeye calısıyorum ama ilk zamanlar o kadar önemli değil diyorlar sonralarda içmeye dikkat edicez artık ne yapalım :(

evet ilk haftalar zor geçiyo artık dediğin gibi sonrasında düzelir umarım

satima gore 8 haftalik olmasi gerekti ama ultrasona gore 7+2 yim bugun gec dollenme yani

maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah

yok canım hiç gitmedim ben c.tesi gunune aldım randevu :)) benim 4.hamileliğim 3 tane bebek kaybım var malesef biri 5 biri 9 diğeri 8 haftalıkken kalp atışı gözlenemedi yani gelişemedi bu sefer biraz serin kanlıyım galiba sadece idrar ve kan testi yaptırdım hayırlısı ile bekliyorum senden yarın güzel haberler alırız inşallah

geçmiş olsun canım ya inşallahh bu sefer sağlıkla doğar peki neden gelişmediklerinin araştırılması yapılmadımı benim 2 düşüğüm var , araştırmalar yapıldı hem eşimi hem benim herşeyimize bakıldı, şimdi tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sana bu tip bi ilaçtan bahsedilmedimi?

tabi canim gordumya olsun o ani daha once hic yasayamamistim:(o kadar guzeldiki anlatamam.esinle git mutlaka kari koca birlikte tadilmasi gereken bir an bence:)
evet canımm zaten şimdiye kadar hiç bi zaman yalnız dr a gitmedim sağolsun eşim hep yanımda olur...
valla bizimkiler çakal anlarlar hemen.annem az önce aradı işten ayrıldım diye hayırdır bişey mi var yoksa diye :) ben de yok dedim . eşimle karar aldık 3 ay dolana kadar kmseye söylemeyeceğiz. siz hariç tabi ;)

:) güya bende kimseye bişi demicektim ama bi gün bi baktım kız kardeşimm facede teyzeeeeee oluuyorummmm yazmışş altınde 50-60 yorumm:) hem ortak arkadaşlar hem hiç tanımadığım insanlar bile duydu::)

Merhaba ekim anneleri,
Bende 7+4 gunluk hamileyim.ustelik ikiz ama cok sikintim var,ozellikle geceleri cok yogun bulantim var,sizde de bu kadar var mi?ilaclar ise yaramiyor,hayattan zevk alamayacak hale geldim bu kusmalardan.napicam ben:14:

Merhaba ekim anneleri,
Bende 7+4 gunluk hamileyim.ustelik ikiz ama cok sikintim var,ozellikle geceleri cok yogun bulantim var,sizde de bu kadar var mi?ilaclar ise yaramiyor,hayattan zevk alamayacak hale geldim bu kusmalardan.napicam ben:14:

canım yaa Allah kolaylık versinn ikiz olunca belki daha yoğun oluyodur bulantı kusma durumu . benimde özellikle geceleri çok bulanıyooo , evde ruh gibi geziniyorumm :37:

Merhaba ekim anneleri,

canım allah kucagına almayı nasip etsin benimde bulantılarım var ama bi sabah oluyo birde akşam gün içinde olmuyor allahtan calışıyorum cunku allah veriyor kolayını heralde
midem bulanırken hiç birşey yememeye özen gösteriyorum cunku nezaman yediysem çıkardım naneli sakız falan çiğniyorum bulantım geçince yiyorum ama bulantı çok kötü bişey ya yediğinden zevk alamıyosun kesinlikle :(
ama napalım bebişlerimiz için deger

:) güya bende kimseye bişi demicektim ama bi gün bi baktım kız kardeşimm facede teyzeeeeee oluuyorummmm yazmışş altınde 50-60 yorumm:) hem ortak arkadaşlar hem hiç tanımadığım insanlar bile duydu::)[/QUOTE]

:)))) o da iyiymiş gerek kalmamış tabi senin söylemene :) o da heyecanlı tabi napsın.bu akşam dr a gideceğiz bakalım umarım herşey yolundadır.

geçmiş olsun canım ya inşallahh bu sefer sağlıkla doğar peki neden gelişmediklerinin araştırılması yapılmadımı benim 2 düşüğüm var , araştırmalar yapıldı hem eşimi hem benim herşeyimize bakıldı, şimdi tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sana bu tip bi ilaçtan bahsedilmedimi?

evet canımm zaten şimdiye kadar hiç bi zaman yalnız dr a gitmedim sağolsun eşim hep yanımda olur...

:) güya bende kimseye bişi demicektim ama bi gün bi baktım kız kardeşimm facede teyzeeeeee oluuyorummmm yazmışş altınde 50-60 yorumm:) hem ortak arkadaşlar hem hiç tanımadığım insanlar bile duydu::)

bir sürü test tahlil genetik inceleme v.s yani yapılmayan bir şey kalmadı gitmediğim prof. kalmadı sebep bulunmadı bu tun tahliller normal sadece tedbir amaçlı gerçi şimdi çoğu gebelikte kullandırıyo dr ler bende sadece gunde 1 tane corasprin içiyorum okadar

kardeşinde maşallah tellallık yapmış :)) ama teyze oluyo kalaymı :))

Merhaba ekim anneleri,

öncelikle hayırlı olsun canım sen bizi iki katı yaşyosun işin kolay değil ama hayattan zevk alamaz durumda olman iyi değil bıraz sabır
olmadı hastaneye git serum takıyolar rahatlarsın biraz

Son düzenleme:
koskocaman gün bitti 2 bardak su içebildim su ne kadar itici geliyo bana ne yapıcam ben ?????

canım benim de öyleydi normalde suyu çok sevmeme rağmen tiksinme gelmişti. 11 haftalık olduk ve bikaç gündür eskisi kadar olmasa da daha rahat su içebiliyorum. senin de yakın zamanda geçer inşallahh

Merhaba ekim anneleri,

canım biz tek de bile mide bulantılarından başımızı kaldıramıyoruz tabi ikiz olunca daha yoğun oluyodur. Allah yardımcın olsun. ama şöyle düşün bunlar sayılı gün geçecek inşallah

Merhaba ekim anneleri,

hoşgeldin :nazar:
hala aramıza katılanlar oluyor ne güzel :)
bulantı konusunda yaşadıklarınızı anlayamam ama hep dua ediyorum tüm bulantı çekenlere..tez zamanda geçer inşallah hepinizin sıkıntıları:25:

canım yaa Allah kolaylık versinn ikiz olunca belki daha yoğun oluyodur bulantı kusma durumu . benimde özellikle geceleri çok bulanıyooo , evde ruh gibi geziniyorumm :37:

Amin tatlicik Allah sana da hepimize de saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagimiza almak nasip etsin minislerimizi.evet doktor ikiz olunca iki kat hormon salgilandigini ve daha agir gecebilecegini soyledi.hayatimda hic bu kadar kendimi birakmamistim,icimden banyo yapmak bile gelmiyor bulantidan.aynen bende bir ruh oldum,aksam esim geliyor,bulantidan sohbet bile edemiyorum adamcagizla.su uc ay bir gecse de rahatlasak...

formu bulup doldurdum yalnız iş yerinin adresini yazdım ama dağıtımlar 25 kasımdan sonra yapılacakmış. Allah kısmet ederse biz o tarihte evde olucaz. neyse arayacaklarmış olmazsa o zaman adresi değiştiririm :emir_bebek:

herkese merhaba

hangi vitaminleri kullanıyorsunuz.ben sadece folık sıt ıcıyorum.doktoruma ısrarla sormama ragmen baska vıtamın vermedı.ama başka hamişlerden bır suru vıtamın duyunca telaşlandım.eksıkmı yapıyorumbı seylerı dıye .sız neler kullanıyorsunuz yazarsanız sev ınırım

Ah kizlar cok sagolun hepiniz.Allaha sukur ediyorum asla sikayetci degilim sadece bulantilar biraz fazla zorluyor ama kendi kendime bu surenin gececegini telkin etmeye calisiyorum,onlar saglikli olsunlar da biz bunlari yasayalim napalim degil mi...annelik kolay degilmis daha basinda anladik iste:)

Back
X