sabırsız anne az kalmış sık dişini bende 22sinde gidecem
Allah gönlüne göre versin canım inşallah sağlıklı hayırlı bir kız evladın olur![]()
amin canım.Allah inşallah hepimizin gönlüne göre versin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlüne göre versin canım inşallah sağlıklı hayırlı bir kız evladın olur![]()
kedersiz ve sevdanehri54 maşallah bebişlerene kadar büyümüşler.ben de görmek istiyorum bebişimi.sabredemicem ayın 20sine kadar galiba
benim oğlumda tutmadı bu çin takvimi.oğluma kız diyo.şimdikine erkekoğlumun ilk ultrason resminde 6-7 haftalıktı sanırım sağdaydı kedersizinki gibi aynı.benim oğlum kız olcakmış da sonradan çıkmış galiba pipisi
bu bebişim de tam ortada duruyo bakalım kız mı erkek mi?çok merak ediyorum Rabbim hayırlı,sağlıklı bi kız evlat nasip eder inşallah.çok seviyorum kız bebekleri
![]()
aynen canım bende inanamıyorum hala hamielmiyim ben şimdi diyorum kendi kendime :)
bu arada senin bebişin sol tarafta duruyor bebişinin konumuna göre ERKEK olacak bebeğin
Ya kızlar özür dilerim ama benim gibi sürekli geğiren varmı iğreniyorum bunu yazmaya ama su içsem gaz çıkarasım geliyo ağzımdan
hamilelik beni böle yaptı sürekli böyleyim ne yesem böyleyim
eşimin yanındada yapıyrum bazen biliyorum çok ayıp ama oda anlayışla karşılıyo.Normalde biz böyle şeyler yapmayız birbirimizin yanında..
meraba kızlarrrrr:)))))))) bende baktım ultrason kağıdına solda duruyo benimki erkek öyleyse sonra kızımın ultrason kağıdına bakayım hele dedim baktımki sağda tam olarak sağda duruyor buda solda iki ultrason kağıdındada hemde bakalım ne olcak bide rus takviminde hesapladım erkek çin takvimindede erkek ACABAAAAA NE OLCAK RABBİM HAYIRLI EVLAT VERSİN.........
merakımızdan herşeyi hesaplıyos iştehele böle tutunca tamam
dediğin gibi hayırlı evlatlar olsunlar sağlıklı olsunlar en başta
![]()
meraba kızlarrrrr:)))))))) bende baktım ultrason kağıdına solda duruyo benimki erkek öyleyse sonra kızımın ultrason kağıdına bakayım hele dedim baktımki sağda tam olarak sağda duruyor buda solda iki ultrason kağıdındada hemde bakalım ne olcak bide rus takviminde hesapladım erkek çin takvimindede erkek ACABAAAAA NE OLCAK RABBİM HAYIRLI EVLAT VERSİN.........
kızlar ben her hafta pazar kontrole gıdıyorum cunku doktor cagırıyor benım kadar sık gıden varmı acaba bu hafta son olacak ınsallah gercı paranın dısında her hafta bebısımızı goruyoruz bır surude fotografa sahıbız ama fazlamı acaba her hafta
kızlar ben her hafta pazar kontrole gıdıyorum cunku doktor cagırıyor benım kadar sık gıden varmı acaba bu hafta son olacak ınsallah gercı paranın dısında her hafta bebısımızı goruyoruz bır surude fotografa sahıbız ama fazlamı acaba her hafta
beni 2 haftada bi çağırıyordu en son gittiğimde 3 hafta sonra dedi salı günü gideceğim işte..
bence haftada 1 çok fazla gibi geliyor bana...ben gitsem muayenem dolmadan bişi olmadıkça doktorum nie geldin der heralde:)
bide sürekli ultrason bebeklerede zararlıdır bence kızlar...
8 haftalık bebek nasıl kol sallar cnm yaa:)
ben 9 haftalık gittim en son ondada pek bişi anlayamadım![]()
arkadaşlar merhaba ben 7+5 günlük hamileyim. ilkökonrtolu 5 haftalıkken yapmıştık.doktor kalp atışlarını duyamadı. kan pıhtısı var düşük tehliken var demişti. dün kontrole gittik. kalp atışlarını duyamadı doktor ve bu bebek gelişmeyecek gibi dedi. haftaya gel yine duyamazsak kürtaj yapıcaz dedi.bugün başka bir doktora daha gidicem .nasıl bekleyeceim bilemiyorum.4 yıldır bu anı bekliyordum ben .doktor bu hafta kanaman da olabilir dedi. ltfen bilgisi olan bana bir cvp yazsın...morale ihtiyacım var
Ya kızlar özür dilerim ama benim gibi sürekli geğiren varmı iğreniyorum bunu yazmaya ama su içsem gaz çıkarasım geliyo ağzımdan
hamilelik beni böle yaptı sürekli böyleyim ne yesem böyleyim
eşimin yanındada yapıyrum bazen biliyorum çok ayıp ama oda anlayışla karşılıyo.Normalde biz böyle şeyler yapmayız birbirimizin yanında..
ultrasonun x ışını olmadığından okuduğum kadarıyla hiçbir sakıncası yok aksine ilk 3 ay özellikle sık sık gidiniz diye okudum d.nevra dan
8-9 haftadan itibaren bebek artık hareket etmeye başlıyo![]()
benımkı haftasına gore ınternetten de takıp edıyorum daha buyuk ama valla kolunu sureklı oynatıyordu doktorumuz gosterdı hareketlerı basladı haftasına gore 1 hafta kadar ılerıde gelısımı ben bı profa gıdıyorum benım sebepsız dusugumun hemen 2 ay sonrası buna hamıle kaldım belkıde o yuzden kontrol altındayım doktoruma guvendıgım ıcın sormayı gerek duymadım aslında ama genelde ayda bır gıdıyor anne adayları
beni 2 haftada bi çağırıyordu en son gittiğimde 3 hafta sonra dedi salı günü gideceğim işte..
bence haftada 1 çok fazla gibi geliyor bana...ben gitsem muayenem dolmadan bişi olmadıkça doktorum nie geldin der heralde:)
bide sürekli ultrason bebeklerede zararlıdır bence kızlar...
8 haftalık bebek nasıl kol sallar cnm yaa:)
ben 9 haftalık gittim en son ondada pek bişi anlayamadım![]()