• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

bizzz geldiiik :emir_bebek: çok şükür gördüm bebişimi büyümüş kuzucum 5,83 cm olmuş :nazar: ense kalınlığı boyu herşeyi normal çıktı çok şükür ama yaramaz öyle bir keyifle yatıyodu ki :9: göstermedi cinsiyetini

2li test için de kan verdim ,haftaya alıcam sonucu nasipse. bu konuda kararsız kalmıştım ama doktorum 2li testin 3lüden daha hassas bir test olduğunu söyledi, yaptırdım bende.

saç boyama konusunu sorayım dedim daha sorumu tamamlamadan kesinlikle hayır dedi :45:

hoş geldin :) hayırlı olsun kocaman olmuş seninki bende bugün gittim 4.2cm olmuş bebeğim :) evet boya anormalde bile zaten çok zararlı bebek varken asla doktorlar izin vermyr ..doktorum ben sormadan söylemişti boya sigara alkol vs kesinlikle demişti..

hoş geldin :) hayırlı olsun kocaman olmuş seninki bende bugün gittim 4.2cm olmuş bebeğim :) evet boya anormalde bile zaten çok zararlı bebek varken asla doktorlar izin vermyr ..doktorum ben sormadan söylemişti boya sigara alkol vs kesinlikle demişti..

ben yine de şansımı deneyip sorayım dedim :1:

folik asidi bitiriyoruz artık buarada multivitamin verdi ona başlıcakmışız.

kilo verdiğim için de sen neden kilo verdin dedi bana :20: bundan sonra ayda 1 kilo alıcakmışız bakalım

bizzz geldiiik :emir_bebek: çok şükür gördüm bebişimi büyümüş kuzucum 5,83 cm olmuş :nazar: ense kalınlığı boyu herşeyi normal çıktı çok şükür ama yaramaz öyle bir keyifle yatıyodu ki :9: göstermedi cinsiyetini

2li test için de kan verdim ,haftaya alıcam sonucu nasipse. bu konuda kararsız kalmıştım ama doktorum 2li testin 3lüden daha hassas bir test olduğunu söyledi, yaptırdım bende.

saç boyama konusunu sorayım dedim daha sorumu tamamlamadan kesinlikle hayır dedi :45:

gelsiin güzel haberler...yaşasınn ya duydukça seviniyorum.. hepimiz mutlu olalım...:nazar::nazar::nazar: ben bebeğimi çok özledim merak ediyorum napıyor diye..hareketlerime dikkat edemediğim zamanlar oldu korkuyorum.. daha da 1 hafta var... geçer mi ki?bu aralar 2li testler çoğalacak... bizim 4-5 gün içinde çıkıyormuş sonuç..ben öğreninceye kadar 2 haftaya yakın var

ben yine de şansımı deneyip sorayım dedim :1:

folik asidi bitiriyoruz artık buarada multivitamin verdi ona başlıcakmışız.

kilo verdiğim için de sen neden kilo verdin dedi bana :20: bundan sonra ayda 1 kilo alıcakmışız bakalım

hm ben onu sormayı unuttum ya folik asiti 12.haftadan sonra kendiliğimden bıraksam mı ki bir daha 1 ay sonra gidicem randevuya yada olmazsa arada gidip sorayım.. bana vermedi vitamin filan henüz 1 ay sonra gidicem o zaman verir belki.. bende 2 kg verdim ama forumlarda da okudum o verenler hep alıyor bebek oynamaya başlayınca bulantıda bitince iştah çok açılıyrmuş o yüzden pek önemsemyrum doktorumda bebek güzel glişmiş deyince önemsemedim.normali öyleymiş ama son aylarda haftada yarım kg alınıyrmuş öyle okudum bi kitapda.

allah saglıkla kucagına almayı nasip edsn cnmm...bnde 12+3 deyim..12+1de gttim aynı seyleri bende yasadm kan werdm hersey yolunda gbiydi...cnsyet gosdermedi ama doktor kıza benzer dedii...bakalım hayırlısıı testin sonucu kac gunde gelirmiş? bnm 1 hafta dedilerr

maşallah deyim inşallah sağlıkla kucaklamayıda nasip eder rabbim bizde yarın sabah gidiyoruz kontrole inşallah herşey bizim içinde güzelolur darısı başımıza teyzesi:nazar::emir_bebek:

hayırlı olsun canım maaşallah bebişine :34:

Karnim Sis,midem sis,patlayacagim az sonra:53: Daha 8 haftalikken bu kadar siskinlik olur mu yaa?cacik yedim o mu yapti ki kizlar?kullandigim ilaclar da elevitle folbiol.bugun kendimi yuruyen balon gibi hissediyoruuum :49: sizde de var mi balonluk?
evet canım çok oluyor şişkinlik bendede cacık sarmısaklı ise ondanda olabilir..geçen ben sarmısaklı bir yemek yedim sabaha kadar patladım..

ne güzel canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah benimkide sağlıklıdır...cinsiyetini genelde kız göstermez ama ALLAH bilir.evet saç boyatmak çok sakıncalıdır.

kızlar ya ben geceleri çok sık idrara çıkıyorum.gece 2 kez mutlaka bide idrarım koyu renk hamile kaldım kalalı rengi koyu su içtiğim halde yani.siz ne durumdasınız?

kızlar ya ben geceleri çok sık idrara çıkıyorum.gece 2 kez mutlaka bide idrarım koyu renk hamile kaldım kalalı rengi koyu su içtiğim halde yani.siz ne durumdasınız?

bende çok çıkıyorum benimde rengi beyaz bende çok su içiyorum bide çok su içmeme rağmen ağzım hep kuruyor

bende çok çıkıyorum benimde rengi beyaz bende çok su içiyorum bide çok su içmeme rağmen ağzım hep kuruyor

evet benimde ağzım kuru.içim yanıyor sanki akşamları özellikle ağzımın tadı değişiyor..ekşi acı gibi meyve yiyorum sürekli ama yine bir türlü ferahlamıyorummmm ya

kızlar hamilelikte akıntı normalmiş, hamile kaldıgımdan beri bitmek bitmeyen akıntım var ama artık koku olmaya başladı :( doktor kontrolüm nisanda. nisana kaar bekleyimmi yoksa hemen doktora gidip ilaçmı alayım. 9. haftada fitiller filan zarar verirmi acaba bebeğe bilen var mı?

Canım benim de akıntım var diye araştırmıştım. Şeffaf veya beyaz renkli akıntı normaldir ama rengi değişirse veya kokulu akıntı olursa dr.unuza danışın diyordu. İstersen dr.a git sor... Hem bebişini görmüş olursun D:

mrb benim çok koyu renk idrarım çok su içmeme rağmen niye acaba?:18::18:cinsiyet nezamn belli oluyordu bilginiz varmı:50:

İyi akşamlar güzel anneler nasılsınız bakalım yarın doktor kontrolumüz var bir haftadır doğru dürüst uyumayan ben yine sabahı sabah edecek gibi görünüyorum inşallah hayırlısıyla herşey yolunda der dr artık rüyalarıma giriyor stresten bebeşime dua edermisiniz hamilelerin duası geri çevrilmezmiş inşallah hep birlikte sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi iyi geceler tatlı anneler...................:nazar::emir_bebek:

mrb herkese ben bugün 11+0 cuma kısmetse gidicem doktora folbiol bendede çok feci şişkinlik ve kilo artışı yaptı,ayrıca çok önemli değil tabi allah sağlıklı hayırlı evlat kucammıza almayı nasip etsin inşallah...ama insan yinede merak etmiyor değil cinsiyetini öğrenen oldumu arkadaşlar:49::8::6:

mrb herkese ben bugün 11+0 cuma kısmetse gidicem doktora folbiol bendede çok feci şişkinlik ve kilo artışı yaptı,ayrıca çok önemli değil tabi allah sağlıklı hayırlı evlat kucammıza almayı nasip etsin inşallah...ama insan yinede mer:119:

mrb herkese ben bugün 11+0 cuma kısmetse gidicem doktora folbiol bendede çok feci şişkinlik ve kilo artışı yaptı,ayrıca çok önemli değil tabi allah sağlıklı hayırlı evlat kucammıza almayı nasip etsin inşallah...ama insan yinede mer:119::126:

Back
X