• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

İyi akşamlar güzel anneler nasılsınız bakalım yarın doktor kontrolumüz var bir haftadır doğru dürüst uyumayan ben yine sabahı sabah edecek gibi görünüyorum inşallah hayırlısıyla herşey yolunda der dr artık rüyalarıma giriyor stresten bebeşime dua edermisiniz hamilelerin duası geri çevrilmezmiş inşallah hep birlikte sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi iyi geceler tatlı anneler...................:nazar::emir_bebek:

inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin..dualarım seninle..

çoğunun ki 2li testte belli oluyor...ama erkekse daha erken belli olur..en geç 16 haftada belli olur..

nasıl acaba kan değerleriylemi ilgiliki hiç araştırmadım herşeyide bilmek istemiyorum açıkcası allah hayırlısını versin hepimize inşallah,ama testle ilgili olduğunu ilk defa duydum yani ben buggün 11 haftam bitti diye belli olurmu demek istemiştim ultrasonda şaşşırdımm:126::122::122::126:

Kızlaarrr ben geldim bebekimin kalp atışını duydum doktorumdanda çok memnun kaldım...
Geç döllenme olmuştu ama bebekim büyümüş 9 hafta 5 günlüğüm şuan yehu yaşasınnnn bu arada resiminide koyuyorum $Fotoğraf3665.webp

merhaba arkadaşlar nasılsınız ?

hamiş günleriniz nasıl gidiyo. benim bugün çok fena ya ne yediysem istifra ettim. evde de yalnızım. her şey allak bullak. basit önerileriniz var mı su bulantı ve istifraları bir nebze bastırabilecek... daha önce denediğim herşeyi yaptım ama yaramadı :( uff çok fenayım...

bir de bu 2'li testte dr. cinsiyeti söylüyor mu ya da isteğe bağlı özellikle mi baktırılıyor kromozomlardan ?

Kızlaarrr ben geldim bebekimin kalp atışını duydum doktorumdanda çok memnun kaldım...
Geç döllenme olmuştu ama bebekim büyümüş 9 hafta 5 günlüğüm şuan yehu yaşasınnnn bu arada resiminide koyuyorumEki Görüntüle 373083

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım. ben de bugun 10. haftaya girdim. Allah yardımcımız olsun inşaAllah:nazar:

hamiş günleriniz nasıl gidiyo. benim bugün çok fena ya ne yediysem istifra ettim. evde de yalnızım. her şey allak bullak. basit önerileriniz var mı su bulantı ve istifraları bir nebze bastırabilecek... daha önce denediğim herşeyi yaptım ama yaramadı :( uff çok fenayım...

bir de bu 2'li testte dr. cinsiyeti söylüyor mu ya da isteğe bağlı özellikle mi baktırılıyor kromozomlardan ?

canım benim bulantılarım pek yok ama duyduklarımı paylaşayım çubuk kraker.beyaz leblebinin işe yaradığını söylüyorlar..benim hafif bulantılarım olsu beyaz leblebi çok iyi gelmişti...

bildiğin ultrasondan bakıp tahminde bulunuyorlar canım. ama dediğim gibi yanıma payı var çok...kesin olaraksa yine ultrasonla 16.haftalarda...

ebrumelek gözün aydın hadi... uzunca bir süre bakar durursun artık fotoya..Allah mutluluğumuzu sonsuz etsin...

crinone gel kullanan bayanlar su gibi devamlı akıntı yaşayan varmı:26::26:benim gebeliğin başından beri hep su gibi akıyor acaba jeldenmi yoksa kendi akıntımmı bilemedim şimdi

Canım bende crinone jel kullanıyorum bendede su gibi akıntı oluyordu... önce jelden zannettim aradan zaman geçti doktoru aradım koku,kan olmadıgı sürece normal ama gel bakalım dedı,gitiim kontrol etti,gebelerin kullandıgı vajınal fitil verdi,bu vajınayı temızler,mikroplardan arındırır dedı..bende o gece uyguladım ertesi gün akıntı gectı bir daha da koymadım fitili geçince....şimdi arada bir oluyor gebelıkten kaynaklanıyormuş ama mıkroplara karsı önlem almak gerekiyor..istersen doktoruna bir sor..sorunca cevabı da paylaş bizimle ok :)

bildiğin ultrasondan bakıp tahminde bulunuyorlar canım. ama dediğim gibi yanıma payı var çok...kesin olaraksa yine ultrasonla 16.haftalarda...

ebrumelek gözün aydın hadi... uzunca bir süre bakar durursun artık fotoya..Allah mutluluğumuzu sonsuz etsin...

Sağolasın canım benim 15 gün sonra ikili testim var bakalım o zaman ne olcak bebekim büyümüş valla iki haftada nasıl büyümüş ya yerim onu bennn

bizzz geldiiik :emir_bebek: çok şükür gördüm bebişimi büyümüş kuzucum 5,83 cm olmuş :nazar: ense kalınlığı boyu herşeyi normal çıktı çok şükür ama yaramaz öyle bir keyifle yatıyodu ki :9: göstermedi cinsiyetini

2li test için de kan verdim ,haftaya alıcam sonucu nasipse. bu konuda kararsız kalmıştım ama doktorum 2li testin 3lüden daha hassas bir test olduğunu söyledi, yaptırdım bende.

saç boyama konusunu sorayım dedim daha sorumu tamamlamadan kesinlikle hayır dedi :45:

Gözün aydın canım çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına darısı bizim başımıza olsun inşallah:nazar::nazar::nazar:

kızlar iyi akşamlar..
11+4'deyiz çok şükür. Ancak gebeli belirtilerim tamamen kayboldu. Birkaç gün öncesine kadar herşeyden tiksinen yemek yiyemeyen midesi bulanan ben 3 gündür hopur hopur yiyorum ve midem bulanmıyor. Göğüslerimdeki şişlik indi, biraz acı var ama birkaç gün öncesine kadar yok denecek kadar az. akşam işten gelir gelmez uyuyordum şimdi uyku tutmuyor bu saatte ayaktayım. Benzer şeyleri yaşayan var mı normal mi acaba???? lütfen yardımmm:5: ayrıca başından beri süren kasık ağrım da yok oldu :(((

Son düzenleme:
slm nasılsınız ben bugun ruyamda bebegımı gördum dogum yapıyorum yaaa yınemı erken dogum yınemı zayıf dogcak dıyorum ve sadece esımle gıdıyorum doguma baska kımse yok.dogum yapıp kucagıma alıyorum şok oluyorum bebek kocaman ve ben tam tamına 5.982 gr dogurmuşum ve kız bebek yusyuvarlak yuzu ve ırı ırı gözlerı vardı sacları okadar kıvırcıktıkı anlatamam emzırdım bebegımı.acaba kızımmı olcak kı

amin cnm çok saol bütün kızlar darısı başınızaa:nazar:

bana sadece maltofel fol verdi..
bide midemle sorunlarım için rennie dua verdi.Vardı zaten bende kullanmıyodum pek.
2 hafta sonra aklımdakileri hep sorucam bakalım:)
eleviti,iğneyi ve progestanı bıraktırdı

canım öncelikle gzünaydın maşallah bebeişine darısı bizim başımıza inşallah...eleviti neden bıraktırdı dr un acaba ben daha yeni başlıcam doğumdan sonra 40ım çıkana kadarda kullanıcam kızımdada öle olmuştu...

selam arkadaşlar nasılsınız bugün sabah bi kalktım dün yediğim ne varsa çıkardım çok zor ya bi azalıyo bi çoğalıyo anlamadım geçicek inşallah sabırla bekliyorum 12.hafta oldu:)

selam arkadaşlar nasılsınız bugün sabah bi kalktım dün yediğim ne varsa çıkardım çok zor ya bi azalıyo bi çoğalıyo anlamadım geçicek inşallah sabırla bekliyorum 12.hafta oldu:)

bende 12. haftayı 4 gözle beklıyorum dayancak gucum kalmıyor kusmaktan tansıyonum duşup yıgılıyorum resmen

kızlar biz doktora gittik.. ense kalınlıgı 2,4 cktı. 3 ün altı normal sayılıyormus. doktorda hersey cok normal bebek saglıklı dedi. ama benim biraz canım sıkıldı.. kan testını 2 hafta sonra alıcaz.. insallah o daha iyi cıkar.. dualarınızı eksik etmeyin ne olur.. 3lü test için randevu günümde belli oldu.. bu arada bebeğimde büyümüş 6 cm olmus neredeyse.. ve de cok hareketliydi :nazar::nazar: Allah herkesin bebeğini kendine bagıslasın. saglıkla kucagına almayı nasip etsin...

canım dr un herşey normal demiş boşa kafaya takıp üzme kendini..sağlıkla kucağına almak nasip olacak inş..

2 gündür çook yoğunum,geçmişi bile okuyamadım ilk kez.Doktora gideceğimi haber vermek istedim hemen :) ikili test için gidiyorum..az sonra çıkıcam işten,bana şans dileyin :16::16:

bol şans canımm..güzel haberlerini bekliyorumm :nazar:

bu arada ilk defa tatlı bisküvi yedim:9::9: hep limon yiyodum halbuki:27: tatlıya karşıda tiksinti vardı sanırım yavaş yavaş geçecekkkk:8::8::8::8::8::8::8:

canım ben 11+0 deyim hala tatlıya karşı tiksintim geçmedi..bir de ben tatlı ve çikolata çanavarıyımdır düşün yani :1:

bizzz geldiiik :emir_bebek: çok şükür gördüm bebişimi büyümüş kuzucum 5,83 cm olmuş :nazar: ense kalınlığı boyu herşeyi normal çıktı çok şükür ama yaramaz öyle bir keyifle yatıyodu ki :9: göstermedi cinsiyetini

2li test için de kan verdim ,haftaya alıcam sonucu nasipse. bu konuda kararsız kalmıştım ama doktorum 2li testin 3lüden daha hassas bir test olduğunu söyledi, yaptırdım bende.

saç boyama konusunu sorayım dedim daha sorumu tamamlamadan kesinlikle hayır dedi :45:

gözün aydın canımm :nazar: bazı arkadaşların cinsiyeleri 14-15. haftalara kaldı..
her dr söylemiyor kesin görmeden..neyseki testin sonucu güzel çıkmış..önemli olan da bu..

İyi akşamlar güzel anneler nasılsınız bakalım yarın doktor kontrolumüz var bir haftadır doğru dürüst uyumayan ben yine sabahı sabah edecek gibi görünüyorum inşallah hayırlısıyla herşey yolunda der dr artık rüyalarıma giriyor stresten bebeşime dua edermisiniz hamilelerin duası geri çevrilmezmiş inşallah hep birlikte sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi iyi geceler tatlı anneler...................:nazar::emir_bebek:

canım dualarım seninle içini ferah tut :nazar:

Geç döllenme olmuştu ama bebekim büyümüş 9 hafta 5 günlüğüm şuan yehu yaşasınnnn bu arada resiminide koyuyorumEki Görüntüle 373083

gözün aydın canımm..
maşallah bebişine :nazar:

kızlar iyi akşamlar..
11+4'deyiz çok şükür. Ancak gebeli belirtilerim tamamen kayboldu. Birkaç gün öncesine kadar herşeyden tiksinen yemek yiyemeyen midesi bulanan ben 3 gündür hopur hopur yiyorum ve midem bulanmıyor. Göğüslerimdeki şişlik indi, biraz acı var ama birkaç gün öncesine kadar yok denecek kadar az. akşam işten gelir gelmez uyuyordum şimdi uyku tutmuyor bu saatte ayaktayım. Benzer şeyleri yaşayan var mı normal mi acaba???? lütfen yardımmm:5: ayrıca başından beri süren kasık ağrım da yok oldu :(((

panik yapma canım her an belirti yaşıcaz diye bir durum yok..çok kafana takıyorsan dr una görün için rahat etsin..

slm nasılsınız ben bugun ruyamda bebegımı gördum dogum yapıyorum yaaa yınemı erken dogum yınemı zayıf dogcak dıyorum ve sadece esımle gıdıyorum doguma baska kımse yok.dogum yapıp kucagıma alıyorum şok oluyorum bebek kocaman ve ben tam tamına 5.982 gr dogurmuşum ve kız bebek yusyuvarlak yuzu ve ırı ırı gözlerı vardı sacları okadar kıvırcıktıkı anlatamam emzırdım bebegımı.acaba kızımmı olcak kı

hayır olsun canımm..genelde anne babanın rüyasında gördüğü cinsiyetin tam tersi çıkarmış..bunu bir kaç yerde okumuştum..
bende bir kere kız bebek gördüm rüyamda direk erkeğe yordum okuduğumdan dolayı..

canım bende allaha çocuğum ne olacak nolur rüyamda göster die dua ediyordum rüyamda kucağımda erkek bebek gördüm. bende erkek die hissediyordum. bakalım ne olacak bende meraklardayım

Back
X