• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

leyli ve redshadow sizin bebişlerinizin kafası solda benimkisi sağda :)farkettimde maşallahhhh :nazar:

günaydınlar kızlarrr midem çok bulanıyor ne zaman geçecek yarabbim ya:(

Sabah bi kusuyorum akşam üstü öğürtü oluyo..eve gidince kusuyorum 1 yada 2 kez nolcak böyle:(
dün akşam 2 kere kustum

a a a e sağda değil mi kafası :DD öyle görünüo ultrasonda

a a a e sağda değil mi kafası :DD öyle görünüo ultrasonda
cnm valla sağda soldamı bilemicemde ikimizinki farklı yönlerde:)
canım benimde bu sabah bögür bögür boğazım acıdı süğrekli bi bulantı hali var ama kusma böğürtü nadir oluyo sabah öldüm ağlayacaktım az daha panık oluyorum allah sürekli böyle olan hmaişlerimize yardımcı olsun valla çok zor

cnm bende kusmuyodum ama bazen kusuyorum artık.öğürme ve sarı su geliyo genelde:(

Bu salı bizde gireceğiz çok çok heyecanlıyım meleğim sağlıklıdır inş rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun mübarek cuma saati dualarımız gönlümüzden geçenler kabul olur inş

bazı hastaneler 1 hafta bazılarısa 2 hafta diyor canımm..
sana da hayırlı cumalarr :nazar: Aminnnnnnnnnnnnn :nazar:

herkese günaydınlar hayırlı cumalar

benim sabah bulantılarım bile geçti 2 gündür rahatım zaten pekte rahatsız eden bişey değildi açıkçası sizlere allah kolaylıklar versin

slm,

kesede kanama gördükten sonra sana istirahat vermedi mi dr?
malesef vermedı pis kadın:47:o gun ıcın bıle zor verdı düşük tehlıken var dıye tamam dıyorum dedı lütfetti sankı:63:
arkadaşlar hiç kimse bilmiyo mu fotoğrafı nasıl kaldıracağımız::18::17:
canım koydugun fotografı kaldırmak yasak ceza alırsın yada uyarı ama avatardakı fotonsa bahsettıgın onu profılınden degıstırebılrısın:34:
Yok artik daha neler,Turkiyede muane ucretleri tavan yapmis. Direkt evin tapusunu verelim doktora. Ben her iki haftada bir evime cok yakin ozel klinige gidiyorum. Klinikte birde bu ulkenin taninmis bir komedyeni var. O da hamile. Dusunun o kadar luks bir hastane. Bizlere ikram olarak taze soya sutu veriyorlar. her gidisimizde testle yapiliyor. tansiyon,kilo olcumu,detayli ultrasound,masaj ve dinlenme odasinda bizlere ucretsiz anne-bebe sagligi dersleri veriliyor. her kontrolumde bebegime hediyeler veriliyor. doktorumun dedigi yiyecekleri yersem kendimi dinc hissediyorum ama canimin cektigi turk yemeklerini yersem ertesi gun hasta yatiyorum. Ve ben bu hastaneye her gidisimde 15 dolar oduyorum. gelecek ay devlet bana aylik 500 dolar hamilelik yardiminda bulunacak. Valla ben bu ulkede yemeklerin disinda hic bir sikayetim yok.dun pazarda bir teyzeye dert yandim. Annem yok kaynanam yok,yemek yapanim yok,hamileyim zorlaniyorum diye.Kadin vicdan yapti herhalde bana dediki 'ben senin icin yesil yaprakli her tur sebzeden salata yapar,corbalarini pisiririm. ne yemen gerekiyorsa bana listesini ver ben yaparim. sende sadece malzeme ve pisirme parasi verirsin bana' dedi. Oyle sevindim ki kadina sarilasim geldi.bugun ilk yemeklerim geldi. tofulu yosun corbasi,susam yapragi sotesi,3 cesit daha yaprak var ama ben turkce karsiligini bilmiyorum. evde de pilav yaptim. (dogruyu soylemek gerekirse bu yemekler degil istah acmak daha cok kapatiyor. tadlari yok.hele yosun corbasini hic soylmiyeyim yani :D ama ilginc olan yani ise ben turk yemekleri yaptigimda bulantim mide agrisi cok oluyor.ama kadinin yaptigi yemekten sonra midemin dinlendigini hissettim. birde burada lahana tursusu yapilir zencefille ve aci biberle. kayinvalidem bana 25 kilo yapip vermisti(bir yillik tuketim icin ve bizim buralarda tursusuz yemek yenmez). benim yemek annem(yemek pisiren kadina artik oyle sesleniyorum) tursuyu su dolu kaseye batir ye.acisiyla yeme dedi. simdilik halimden memnunum.Allah razi olsun diyecegimde kadinin inandigi bir din bile yok heheh.
Eger turkiyeye gidersem as ermesem bile ozledigim icin kebaplar borekler yiyip durcam bos yere kilo yapacak.Bulantima en iyi gelen sey ise soguk yogurt ve soguk meyveler.
Insallah sizlerde saglikli yeme ile duzeltirsiniz mide problemlerinizi.Bakin ben dunyanin oteki ucunda yapa yalnizim.esim turk bile degil.ama simdi halime oyle sukurler ediyorum ki.buralarda bile Allah'im beni unutmuyor.bu zor gunlerimiz gececek az kaldi.midem bulandikca aklima bebegimi ilk kucagima alacagim ani dusunuyorum.o zaman biraz hafifliyor.

malesef canım güzel ülkemde paran kadar insansın:19: 250-300 lıraya bıle muayene olan arkadaslar var oyle yanı cok para verıpte cok da bısey yaptıkalrı da yok yanı.
dedıgın gıbı turk yemeklerı gzuel lezzetlı ama cokda saglıklı oldugu soylenemez ama alısmısız bı kere bırakmak zor kılo problemlerıde fazla halıyle:9:
sen kesın donecek mısın buraya bellı mı ne zaman olacagı:26:

Son düzenleme:
günaydın hamişlerrrr, korkarımki benim bu bulantım 9 ay boyunca devam edicek ve kusucam korkusundan yemek yiyemiyorum eşim dün karşımda yemekleri götürdü ben sadece suyla yetindim kusma korkusundan simit yiyim dedim onuda bıraktım ayran iyi gelir dedim onuda içemedim artık bende yaşıtlarım gibi yemek yemek istiyorummmmmmmmmmmmm :'(

günaydın hamişlerrrr, korkarımki benim bu bulantım 9 ay boyunca devam edicek ve kusucam korkusundan yemek yiyemiyorum eşim dün karşımda yemekleri götürdü ben sadece suyla yetindim kusma korkusundan simit yiyim dedim onuda bıraktım ayran iyi gelir dedim onuda içemedim artık bende yaşıtlarım gibi yemek yemek istiyorummmmmmmmmmmmm :'(

bende yemekelrın eskı lezzetını cok ozledım ıns bıran once kavusuruz:37:

günaydın anniş adaylarıı nasılsınızzzzz sevo bak 2 tane resim paylaşıcam teki bölge teki nenehatun aradaki farkı sende gör

Bulantisi olan arkadaslarim valla benimde gece gunduz demeden devam ediyor ama napİcaz bebislerimiz icin cekecegiz.....ben konusulanlardan sonra zofer almaktan da korktum onu da alamiyorum korkudan.gececek arkadaslarim sabir edelim gececek bu zor gunler.
Kocasi anlayissiz davranan kalk kahvalti hazirla diyen arkadasim kocan ne derse desin hiiiiic umursama,o senin yasadigin zorluklari anlayamiyor konusuyor.bosver konussun,hic umursayip ta bebegini uzme degmez vallahi.Biraz da sikayetlerini sik sik belirt basim cok donuyor tansiyonum dustu ayakta duramiyorum dusucem fenayim de.neler cektigini bol bol anlat kafasina girsin.Ben anlarim ne durumda oldugunu ama cekmeyen anlamaz sende surekli soyle ki en azindan kafasina yerlessin durumun.

$Snapshot_20120323.webp $Snapshot_20120323_1.webp $Snapshot_20120323_2.webp şekerim bunlar bölge hastanesi daha net ama pc camından çektim fazla net deil

$Snapshot_20120323_3.webp buda nenehatun :1::1::1::1::1:

kıslar 3. resim bebeğimin popoosu dönük çok bakmayın ayıp olurmu giydirmeyee fırsat bulamadımdaa:1::1::1::1::1::1::52::52::52::52:

Son düzenleme:
Back
X