• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar tüm sayfaları okuyorum ama okulda tenefüste veya öğle arasında...onun için pek çoğuna cevap veremiyorum kusura bakmayın.. semayasar cinsiyeti kesin olarak öğrenmiş ilk arkadaşımız,tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun.. sonuçları kontrolleri güzel geçen tüm arkadaşların sevincini paylaşıyorum..hep güzel şeyler olsun inşallah...
edammm, Tutsaqkoliq, seda32, hulyakevin, menbeta, eminabd, Masumiyet, semayasar83, laplace, nkusmez, supremee :nazar: :nazar: :nazar:

Bunlarda Cimeka ve Red' e sonra bize niye yok demesinler :1: :1: :1:
:nazar: :nazar: :nazar:
:52::52::52::52::52::52:
selam arkadaşlar nasılsınız bende bu akşam dr a gidiyorum dualarınızı bekliyorummm gelince yazarım size...
gittin mi canım???
sanırım coğu arkadasımızın bebişlerin cinsiyetlerini 12. haftadan sonra öğrenmeye baslamıs. bunları okudukca daha bir heyecan bastı beni :) hayırlısı olsun bakalım diyorum..

kızlar siz catlak için kreme ne zaman basladınız ? ben 10. haftaya girdim artık kullanmaya baslasam cok mu erken olur
bence erken değil.elinden geleni yap.. yada istersen 3-5 aylar arası normal kremler özellikle kakao yağlı badem yağlı kremler kullan ,diğerine sonra da geçebilirsin..
KIZLAR MERHABALAR

bayadr yazamadım sızlere kananmam geldı gecen aksam acılen doktorumuzu aradık geldı sagolsun ve rahım agında acılma var dıkmemız lazım bebısler dusmesın dıye dedı ve o aksam ıslemı tamamladık ıgne kullnıyorum suan kırmızılar yerını kahverengıye bırakı neysekı cok sukur bebeklere bısey olmadı ama odum koptu o an dusuk yapıyorum dıye mınıklerımız akkaha emanet ve cok saglamlar
geçmiş olsun.. ikizler ve sen Allaha emanet olun.. sen hiç hareket etme bence,bu aralar...
Selam kızlar,
Ne haber nasılsınız? Herkesin hamileliği sorunsuz geçiyordur umarım.
Benim iyi, çok şükür sıkıntım yok. Biraz heyecan var :) Yarın kızımın aylık kontrolü var. bu arada altıncı ayımıza girdik teyzeleri, yarın aşımız var onu vurulucaz. daha doğrusu rota virüs aşısı, ağızdan damla şeklinde. o yüzden sıkıntı yok. Gitmişken ben de doktoruma uğramayı düşünüyorum. İki hafta önce ikili tarama yaptı, hafiften cinsiyeti gördü ama emin olamadı bir iki hafta sonra kesinleşir dedi. o yüzden bir daha bakmasını rica edicem bakalım ne çıkıcak kutudan mavi mi kırmızı mı :)

Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın. görüşmek üzere.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah kızına...büyümüş.. senin kızın doğum gününde 2.numara doğmuş olacak mı??bir de doktorunun tahminini söyler misin??
merhaba arkadaslar bende topıngınızı yenı buldum bende sızler gıbı ekım annesıyım 1 ekım dogum tarıhımız bakalım ınsallah sorunsuz goz acıp kapatıncaya kadar gecer zaman
hoşgeldin aramıza...hayırlı uğurlu olsun eylül annesi olma ihtimalin de var...hadi bakalım...

kızlar tüm sayfaları okuyorum ama okulda tenefüste veya öğle arasında...onun için pek çoğuna cevap veremiyorum kusura bakmayın.. semayasar cinsiyeti kesin olarak öğrenmiş ilk arkadaşımız,tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun.. sonuçları kontrolleri güzel geçen tüm arkadaşların sevincini paylaşıyorum..hep güzel şeyler olsun inşallah...

:52::52::52::52::52::52:

gittin mi canım???

bence erken değil.elinden geleni yap.. yada istersen 3-5 aylar arası normal kremler özellikle kakao yağlı badem yağlı kremler kullan ,diğerine sonra da geçebilirsin

zeytinyağlı krem kullanıyorum tatlım o olur mu ki gecen yaz ablam yurt dısından getirmişti. oradakiler içeriğine daha bi dikkat ediyorlar ya katkı maddeleri vs. şimdilik ona başlayayım dedim. ama söylediklerini de dikkate alıcam

canım ya hastaymıssın gecmiş olsun.. doktora gitcektin galiba ne olldu ??

Canım sağolasın ben bugün gittim doktoruma midemle ilgili şikayetimi de söyledim ama yapacak bişey yok dedi mide asitleri sanırım yemek borusunu yara yapmış o yüzden ağrım oluyordu gece yatarken bir kaç gece oturur vaziyette uyuyacam mecbur :50: Hamileliğin cilveleri dedi doktor rennie ile idare edicem işte onun haricinde ense kalınlığına bakıldı çok şükür iyi çıktı 2 li testimiizi de yaptırdık onu da 10 gün sonra öğrenicem doktorumla görüşücem bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun inşallah güzel çıkar hepimizin sonucu evlatlarımız Allaha emanet olsunlar :nazar::nazar::nazar:

selam arkaslar dr.dan geldik az once.hic bisey yapmadilar.sadece saglik sigortami baslattilar.gebelik testi yaptilar.dr haftaya carsamba gorecekmis ve testlerim carsamba gunu olacakmis.insallh ense kalinligi olcumu icin gec kalmam.cok sinirlendim.

selam arkaslar dr.dan geldik az once.hic bisey yapmadilar.sadece saglik sigortami baslattilar.gebelik testi yaptilar.dr haftaya carsamba gorecekmis ve testlerim carsamba gunu olacakmis.insallh ense kalinligi olcumu icin gec kalmam.cok sinirlendim.

aaaa,nasıl yani ya..ne gebelik testi bu haftada!!!ense kalınlığına ge kalmazsın 14.haftaya kadar yolu var...

test sonuclari normal cikan arkaslari tebrik ederim.insallh hepimizin hamileligi sorunsuz gecer ve bebeklerimizi eli ayagi duzgun saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz.

ikili test yaptıran arkadaşlar aç karnınamı gitmemiz lazım birde aaynı gün içinde çıkıyomu sonuçlar.

ikili test yaptıran arkadaşlar aç karnınamı gitmemiz lazım birde aaynı gün içinde çıkıyomu sonuçlar.

ben yaptırmadım daha ama ense kalınlığı zaten ultrasonda ölçülüyor hemen öğreniyorsun kan ise 1 hafta sonraya çıkıyor..

Canım ben bugün yaptırdım 2 li testimi bi de ense kalınlığını ölçtürdüm. Ense kalınlığına ultrasondan bakıyorlar zaten. 2 li testi içinde kan veriyorsun ama aç olmana gerek yok sonucunu da 10 gün sonra verecekler bana öyle o günü alman mümkün değil oldukça detaylı bakılan bir testmiş çünkü

ben yaptırmadım daha ama ense kalınlığı zaten ultrasonda ölçülüyor hemen öğreniyorsun kan ise 1 hafta sonraya çıkıyor..

Canım ben bugün yaptırdım 2 li testimi bi de ense kalınlığını ölçtürdüm. Ense kalınlığına ultrasondan bakıyorlar zaten. 2 li testi içinde kan veriyorsun ama aç olmana gerek yok sonucunu da 10 gün sonra verecekler bana öyle o günü alman mümkün değil oldukça detaylı bakılan bir testmiş çünkü[/QUOT

sagolun kızlar ben pazartesi gidicem kısmetse daha yaptırmadım bebegimide görmedim bir ayı geçti umarım iyidir.

selam kızlar nasılsınız biz geldik dr dan anca girebildim bebişimi gördümmmm kocaman olmuş 6.29cm ense kalınlığımız normal çıktı burun kemiğine baktı özellikle o da var dedi kıpır kıpırdı hiç durmuyodu yerinde maşallah veee büyük ihtimalle kız olarak tahmin ediyorum dedi hehe 2.kızım gelicek inşallah 10gün sonra tekrar bakıcam kesin bişey sölerim o zaman dedi...ikili test için kan aldı pazartesi çıkar dedi...3boyutlu baktı cd sini verdi...marncap ve elevite başladık kan ilacına gerek yok dedi...arkadaşlar maden suyunu önermedi pek ara sora iç dedi tuzlu ödem yapması dedi haberiniz olsun her gün et yenicek 2bardak süt içilecek dedi ve 12+5günlük çıktı...kalp atışını dinletmedi zararlı dedi...bizden böle arkadaşlar...

TATLICIK arkadasım nasılsın iyi misin ?:49::nazar:

sağol canım yaa 2 gündür iyiyim şükür:nazar: :) şu zofran bulantı ilacını 1defa alınca 3 gün iyi oluyorum, yemek yiyorum 3.gün yeniden başlıyo ama dayanıcam ilaçı çok kendimden geçmedikçe almamaya çalışıyorum ...
sen nasılsın nasıl gidiyo?

bidaha ki kontrolün ne zaman benim 3 haftam var daha:(((

sağol canım yaa 2 gündür iyiyim şükür:nazar: :) şu zofran bulantı ilacını 1defa alınca 3 gün iyi oluyorum, yemek yiyorum 3.gün yeniden başlıyo ama dayanıcam ilaçı çok kendimden geçmedikçe almamaya çalışıyorum ...
sen nasılsın nasıl gidiyo?

bidaha ki kontrolün ne zaman benim 3 haftam var daha:(((

tatlıcık zofran normal hapmı yoksa eritmeli bişeymi bir defa alınca hiç miden bulanmıyormu bana doktor metpamid diye bi ilaç verdi sabah akşam aç karnına hap ama çok içmemeye çalış dedi aldıgım zamanda hiç işe yaramıyor gerçekten mide bulantılarından bıktım doktorumdan bende bu ilaçtan istiyeyim işe yarar inşallah.

Canım sağolasın ben bugün gittim doktoruma midemle ilgili şikayetimi de söyledim ama yapacak bişey yok dedi mide asitleri sanırım yemek borusunu yara yapmış o yüzden ağrım oluyordu gece yatarken bir kaç gece oturur vaziyette uyuyacam mecbur :50: Hamileliğin cilveleri dedi doktor rennie ile idare edicem işte onun haricinde ense kalınlığına bakıldı çok şükür iyi çıktı 2 li testimiizi de yaptırdık onu da 10 gün sonra öğrenicem doktorumla görüşücem bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun inşallah güzel çıkar hepimizin sonucu evlatlarımız Allaha emanet olsunlar :nazar::nazar::nazar:

ay geçmiş olsun canım ya.. en kısa zamanda atlatırsın inşallah.. güzel dileklerin içinde cok cok saol.. hepimiz umduğumuz sonucları alırız insallah..

biz geldiiiikkk:3::3::49::emir_bebek:

benım doktor tabıkı rapor vermedıgı ıcnı geldım:1: kanama alanı azalmıs ama hala varmıs cok onemsencek bısey deılmıs ama yınede 1 kutu daha progestan azı agrı kaldırma leken fılan olursa kasık agrın olursa acıl gel dedı bol sıvı tüket dedı bebişte cok ıyıymıs canavar gıbı masallah dedı:9::nazar:bı tane resım verdı ama su an kendı yerımde dılım yanı burda tarayıcı yok artık pzt koycam resmı cok merak edıyorum ne yroum yapcaksınız dıye ama pzt artık

bırde 1 ay sonra gel dedı 25 nısanda gıdıcem:31:

bıde esım bulantıalr ne zamn geccek dedı :1: bu haftalarda(9-10) doruga ulasır daha sonra azalır dedı

gözün aydın canımm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim :nazar:
hadi bakalım bekliyoruz bebişinin resimlerini..

ben 12. haftaya girdim çoğaldıkça çoğalıyor..inş azalmaya başlar artık..

tatlım normalde benim de tansiyonum hep düşük cıkardı ve hamileliğimde de öyle. dr.a sordum ben de sıkıntı yok dedi. takma kafana bence. sorun olsa dr söylerdi sanırım

aslında bende öyle düşünüyorum cnm sorun olsa söylerdi..
ama çok fazla baş dönmesi yapıyor..o yüzden merak ediyorum..

sizin yazdıklarınızı görünce ben de hevesleniyorum. haftasonu ben de bişeyler alıcam inşallah

ben de görünce dayanamıyorum canımm..içim gidiyor..
cinsiyeti öğrenince başlıcam almaya..şuan bendekiler iki cinsiyete de uygun..
devamlı aynı model şeyler almak istemiyorum..

Son düzenleme:
KIZLAR MERHABALAR

bayadr yazamadım sızlere kananmam geldı gecen aksam acılen doktorumuzu aradık geldı sagolsun ve rahım agında acılma var dıkmemız lazım bebısler dusmesın dıye dedı ve o aksam ıslemı tamamladık ıgne kullnıyorum suan kırmızılar yerını kahverengıye bırakı neysekı cok sukur bebeklere bısey olmadı ama odum koptu o an dusuk yapıyorum dıye mınıklerımız akkaha emanet ve cok saglamlar

çok geçmiş olsunnn...

tatlıcık zofran normal hapmı yoksa eritmeli bişeymi bir defa alınca hiç miden bulanmıyormu bana doktor metpamid diye bi ilaç verdi sabah akşam aç karnına hap ama çok içmemeye çalış dedi aldıgım zamanda hiç işe yaramıyor gerçekten mide bulantılarından bıktım doktorumdan bende bu ilaçtan istiyeyim işe yarar inşallah.

canım günde 4-5 defa çıkarıyorum hiç bişi yemediğim halde bile çıkarıyorum çok fana olunca içiyorum sadece aslında ilaçın içinde hamileler kullanmasın filan yazıyo , önce benim doktorumda bana dramamine diye bi ilaç vermişti ama ben onu içer içmez çıkardım hiç bi faydası olmadı , en son dr zofran dil üstüne koyuyosun 1-2 saniyede eriyen bi ilaç yazdı iyi geliyo valla yemek yiyebiliyorum 3 gün boyunca , ama işte ilaç bana biraz şüpheli geliyo sen sor bakalım doktoruna ne dicek ...

burda bikaç arkadaşın daha kullandığını duymuştum aslında ama işte nerdeyse haftada 1 alıyorum korkudan ya zararlıysa endişem var .....

Back
X