• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Bu konuyuda ben açtım dün dergide puset reklamlarını görünce araştırmaya başlayayım dedim :1:
Canım senin dediğin markayıda biliyorum fakat onun seyahat sistemli olanı var mı? Ben oto koltuklu istiyorum takım oto koltuğunu aynı zamanda puset olarak kullanıyorsun. İki veya üç aparatlı oluyor portbebeli oto koltuklu ve puset şekli iskeleti aynı kalıp üstündekiler değişiyor. Seninki de böyle mi?

bizdeki de travel sistem, inglesina zippy modeli, oto koltuğunu üşengeçliğimizden pusete hiç takmadık. Ana kucağı ve otokoltuğu olarak kullandık bizimkinin poposu sığmayana kadar, şimdi arabada fiyakalı makam koltuğu var haspanın :)

Allah yardimcin olsun canim benimki gecti cok sukurr arada yapiyor ama uzun surmuyor hemen kola iciyorum;ama agzimin tadi hallen daha bozuk bolbol dondurma yiyorum

sagol cnm ama kola ıcme sende hamıleyken ıyı degıl ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı hıc ıcmıyorum hos tıksındımde zaten

Nasılsınız arkadaşlar uzun süredir giremiyordum nete şimdi hem geçmişi okudum hemde güldüm tüm hamileler aynı şeyleri yaşıyoruz garip geldi birden ama ikili test yaptıran ve sonucu güzel çıkan arkadaşların gözü aydın olsun inşallah darısı diğer arkadaşların başına diyeyim hepiniz kendinize ve meleklere çok iyi bakın iyi akşamlar güzel hamişler......:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Nasılsınız arkadaşlar uzun süredir giremiyordum nete şimdi hem geçmişi okudum hemde güldüm tüm hamileler aynı şeyleri yaşıyoruz garip geldi birden ama ikili test yaptıran ve sonucu güzel çıkan arkadaşların gözü aydın olsun inşallah darısı diğer arkadaşların başına diyeyim hepiniz kendinize ve meleklere çok iyi bakın iyi akşamlar güzel hamişler......:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

ben yaptırmadım ikili testi
pazartesi kontrolüm vardı en son gittiğime göre bu hafta 13+ olması gerekirken 14 e geçmişiz biz sanırım erken büyüyoruz maşallah bebeğime normalde iştahım yok yemek felan yemiyorum doğru düzgün ama hatta kilo bile verdim bulantım hiç olmadı ama iştah kesildi işte yediğim yarıyor bebeğe herhalde

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız saatler ileri alındığından beri kızım düzenini şaşırdı yeni yeni oturttuk pek giremedim herkes iyidir inşallah bu bulantı benim 1gün var bi gn yok bitcek bi bırakamadı beni:)))

selam arkadslar bugun dr.a gittim.hersey simdilik yolundaymis.artik vitamin hapina baslayabilirsin dedi.folik asiti birakmami onerdi.bebegimin cinsiyetini ogrenemedik.bacak bacak ustune atmis parmagini emiyormus.gebeligim iki hafta ilerde gorundu ultrasonda.iki hafat sonra tekrar randevu verdi.bazi kan testleri yapilacak.detayli ultrasona girecegim.bizden haberler bu kadar.insallh hepimizin hamilleigi sorunsuz ilerler ve saglikli bebekler dogururuz.

günaydın kızlar bende yarın alacam ikili test sonucumu heyecanla bekliyorummmm inşallah herşey yolundadır :emir_bebek:

günaydın tatlım. dilerim sonuçlar güzel çıkar bakalım bizim de iki hafta var gitmemize inanılmaz heyecan bastı şimdiden :) hayırlısı ve sağlıklı olsunlar inşaAllah :)

günaydın arkadaslar nasılsınız ?

grip oldum iki üç gündür dün anca dr.a gidebildim ve grip ilacı verdi daha yeni yeni kendime gelmeye başladım çok şükür...

bir de ben iki dr.a gidiyorum biri devlette diğeri özel hastanede. özel hastanedeki ikili test randevum 12. hafta dolduğu zaman 11 nisanda olcak. devlet hastanesine de 13. hafta içinde ya da dolduğunda gitmek istiyorum. hem belki bahaneyle bebiş cinsiyetini gösterir diye :) sizce devlet hastanesine tam kacıncı haftada gitmeliyim ? 13. hafta içinde mi 14. haftanın içinde mi ? karar veremedim :(

selam arkadslar bugun dr.a gittim.hersey simdilik yolundaymis.artik vitamin hapina baslayabilirsin dedi.folik asiti birakmami onerdi.bebegimin cinsiyetini ogrenemedik.bacak bacak ustune atmis parmagini emiyormus.gebeligim iki hafta ilerde gorundu ultrasonda.iki hafat sonra tekrar randevu verdi.bazi kan testleri yapilacak.detayli ultrasona girecegim.bizden haberler bu kadar.insallh hepimizin hamilleigi sorunsuz ilerler ve saglikli bebekler dogururuz.

gözünüz aydın canımm :nazar:
ne güzel topiğimizin bebişleri hep önde gidiyor Maşallah :nazar:

günaydın kızlar bende yarın alacam ikili test sonucumu heyecanla bekliyorummmm inşallah herşey yolundadır :emir_bebek:

günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz :nazar:

günaydın arkadaslar nasılsınız ?

grip oldum iki üç gündür dün anca dr.a gidebildim ve grip ilacı verdi daha yeni yeni kendime gelmeye başladım çok şükür...

bir de ben iki dr.a gidiyorum biri devlette diğeri özel hastanede. özel hastanedeki ikili test randevum 12. hafta dolduğu zaman 11 nisanda olcak. devlet hastanesine de 13. hafta içinde ya da dolduğunda gitmek istiyorum. hem belki bahaneyle bebiş cinsiyetini gösterir diye :) sizce devlet hastanesine tam kacıncı haftada gitmeliyim ? 13. hafta içinde mi 14. haftanın içinde mi ? karar veremedim :(

günaydın canım en son 13+6 da yapılıyor 2 li test ama dr umun söylediğine göre en ideal 12. haftaymış..
bebişin bir kaç gün önde gidiyorsa 13+6 da gitsen günün geçmiş olur..
bence 13+0 geçirme gitmekte..

günaydın canım en son 13+6 da yapılıyor 2 li test ama dr umun söylediğine göre en ideal 12. haftaymış..
bebişin bir kaç gün önde gidiyorsa 13+6 da gitsen günün geçmiş olur..
bence 13+0 geçirme gitmekte..

dr. kontrolüne gittiğimizde bebişin o zaman için 2 gün önden gittiğini söylemişti şimdi nasıldır bilmiyorum acıkcası gelişimini. öyleyse iki randevu arasını en fazla 4 gün olarak ayarlayayım. aynı hafta içinde iki kez kan vermek belki değerleri düsürür endişesi var içimde ondan düşündürüyor beni

Ayrıca sana da günaydın tatlım günün güzel geçsin dileğim :)

Son düzenleme:
Back
X