gözünüz aydın canımm
ne güzel topiğimizin bebişleri hep önde gidiyor Maşallah![]()
günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz![]()
tşkler edammm inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünüz aydın canımm
ne güzel topiğimizin bebişleri hep önde gidiyor Maşallah![]()
günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz![]()
günaydın güzeller güzeli 2012 inin en tatlı hamiş anneleri![]()
günaydın tatlım. dilerim sonuçlar güzel çıkar bakalım bizim de iki hafta var gitmemize inanılmaz heyecan bastı şimdiden :) hayırlısı ve sağlıklı olsunlar inşaAllah :)
günaydın tatlım sana da :) günün sümbül çiçekleri kadar güzel, nergis cicekleri kadar canlı papatyalar kadar renkli ve neşeli geçsin inşaAllah :) yani hepimizin
Ayy ayy ay ne güzel dilekler var bende diyorumki bütün gününüz gülerek geçsin:)
inşallah cnm benimm tşkler. bu olay çok heyecanlı bir olay gerçi her saniyemiz öyle değilmi heleki ilk hamileliğimizse daha çok pinpirikli oluyoruz inşallah cnm sende hayırlı sonuçlarla gelirsin![]()
amin inşaAllah tatlım. bu benim ikinci hamişliğim. ilk hamileliğimde bebeğim karnımda ölmüştü. bu yuzden cok tedirgin oluyorum bu haftalarda.. o bebişimde gelişim geriliği vardı olmadı kısmet değilmiş. rabbim dilerim bu bebişimi bize bağışlar. çok şükür ki bu bebişimde de gelişimi güzel demişti dr. hatta normalden 2 gün önde gidiyormuş :) bakalım aslında bir an önce dr.a gitmek istiyorum ama 12. hafta dolduğunda dr.a gidicem özele. devlete diyorum 1 hafta sonrasında gideyim hem orda da yapsınlar ikili testi kandan hem belki bir ihtimal cinsiyeti görürüz belli mi olur :)
Günaydın dünyanın en güzel anneleri kalbini ferah tut sekercim inşallah bu bebişinde herşey yolunda gidecek ve sağlıkla kucağına alacaksın...2 li testimin sonucu dün çıktı benim ama cinsiyetle ilgili hiç bişey yok nerden anlaşılıyo ?:26:
dr. kontrolüne gittiğimizde bebişin o zaman için 2 gün önden gittiğini söylemişti şimdi nasıldır bilmiyorum acıkcası gelişimini. öyleyse iki randevu arasını en fazla 4 gün olarak ayarlayayım. aynı hafta içinde iki kez kan vermek belki değerleri düsürür endişesi var içimde ondan düşündürüyor beni
Ayrıca sana da günaydın tatlım günün güzel geçsin dileğim :)
ultrasondan bakıyorlar tatlım cinsiyetine... işin açıkçası ikili test benim için o kadar da önemli değil sonucta kötü de cıksa rabbimin bana hediyesi bu bebiş aldıracak değilim. benim tek derdim hani bebişin sağlığı nasıl yolunda mı herşey ve tüm hamişler ve baba adayları gibi cinsiyeti ne:) hoş sanırım benim bebiş erkek geliyor. karnım o kadar çok çıktı ki meydana :) popo büyüdüğünde kız göbüş büyüdüğünde erkek derler ya:))
canım peki neden 2 dr birden yaptırıyorsun sonra kafan karışacak..
her dr un ultrasyonu farklı oluyor..ufak bir oynama falan olsa acaba da kalacaksın..
tşk ederim canımm hepimizin günü güzel geçsin inş![]()
ultrasondan bakıyorlar tatlım cinsiyetine... işin açıkçası ikili test benim için o kadar da önemli değil sonucta kötü de cıksa rabbimin bana hediyesi bu bebiş aldıracak değilim. benim tek derdim hani bebişin sağlığı nasıl yolunda mı herşey ve tüm hamişler ve baba adayları gibi cinsiyeti ne:) hoş sanırım benim bebiş erkek geliyor. karnım o kadar çok çıktı ki meydana :) popo büyüdüğünde kız göbüş büyüdüğünde erkek derler ya:))
benimde hiç biyerimde bişey yok ne popo ne göğüs sadece göbek çıktı eeee benimkilerdemi erkek o zaman![]()
offffffff kızlar şu kasık ağrılarım hala geçmedi benim gene geldi ben 10 dk uzanayım patronlar gelmeden![]()
offffffff kızlar şu kasık ağrılarım hala geçmedi benim gene geldi ben 10 dk uzanayım patronlar gelmeden![]()
valla tatlım ilk bebişimde tek dr.da kaldım ve cok pişman oldum ve güvendiğim biri akrabamdı. suan hiçbir şekilde görüşmüyorum bile. kafam karısır belki doğru ama olsun tedbir elden bırakmamak en güzeli. birinin göremediğini diğeri görür fark edebilir. böylesi benim için daha iç rahatlatıcı
bende de karın ağrısı var ara ara..dün hatta uykumdan uyandığımda ağrıyordu..dr a sormayı unuttum..
acaba diyorum süt yada sıkma portakal suyundan mı ağrıyor..gaz mı yapıyor bilemiyorum..
ama aklıma takılmıyor da değil..
canım haklısın benim de bundan önce 11. haftanın sonunda bebeğimin kalp atışı durmuştu..
ondan sonrada bir kimyasal gebeliğim var..bende bazen çok endişeleniyorum..
ve ben şuan doğunun en küçük ve gelişmemiş ilinde yaşıyorum..ve il dışında kendime güvenilir bir dr buldum..
20 günde bir 1.5 saat yol gidicem ve 1.5 saatte dönücem..iki dr la kafamı karıştırmak istemiyorum..
çünkü her dr farklı konuşuyor en basit konuda bile..22. haftaya kadar bu şekilde devam edip sonra ist da bulduğum 2-3 dru
deneyip birine doğum için karar vericem..şimdiden çok işim var diyorum..bir de iki dr a gitsem kafamı nasıl toplarım bilmiyorum..
henuz ikinci dr.a baslamadım ben tatlım. bakalım işte nisanda ilk kez gidicem baktım iyi davranıyo diğerine göre cok daha iyi devlet hastanesini bırakırım o zaman bilmiyorum bakalım hayırlısı :)
slm kizlar nasilsiniz demin geldim doktordan ikili test icin kan verdim kontrolum de vardi cok ii gecti cok sukur hersey yolunda cok hareketli yaa bi durmadiiense kalinligimizda 1.5 mm
boyumuzda 64.2 mm
![]()
gözünüz aydın canımm
ne güzel topiğimizin bebişleri hep önde gidiyor Maşallah![]()
günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz![]()