guzel cnm degi$ik isimler ben ilkd efa duydum eymen ozelikle cok tatli bir isim
TEeşekkürler canım erkekği eşim kızı ben koydum kimseye isim koyma hakkı vermedim direk herkesin içinde isimleri açıkladım kaynanama kalsa onun ismini koycaktık yokk yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guzel cnm degi$ik isimler ben ilkd efa duydum eymen ozelikle cok tatli bir isim
bulanti, yemek konusundan rahatsiz olanlar tatlim o bakimdan dikkat etmeye calisiyorum
edammm ben nerdeyimmmmmküserim bak
![]()
bulanti, yemek konusundan rahatsiz olanlar tatlim o bakimdan dikkat etmeye calisiyorum
canım bazı arkadaşlarımız küçük illerde yaşıyor yada küçük illerde bulmak zor oluyor..
ondan isim vermemek konusunda uyarıyorlar...kafaya takcak birşey yok yanii..
hmm ben malesef bu konularla daha yorum yapmicam cünki rahatsiz olanlar var![]()
bulantım yok ki yani var ama takmıyorum kafama alıstım artık sadece ağrı saplanıyo bundan kim rahatsız olur ki anlamadım![]()
bilmem küstüm i$te, cok alinganim cnm kusura bakmayin
Tutsak bak arkadasim ben diger sayfalari da okudum konu su ki,burada kucuk sehirlerden ya da yabanci ulkelerden yazanlar var,ve senin sordugun yemek isimlerinden o ulke de ya da sehirde olmayabilir ve o anda muthis sekilde canini cektirirsek napacagiz?bu yuzden bebegi bile etkilenebilir sonucta.orta dogudan avrupadan yazanlar var.her yerde hersey bulunmuyor iste.baska konuda rahatsiz olan oldugunu da sanmiyorum bu kadar alinganlik yapma lutfen.
tamam coyotcumtsk ederim
Al o zaman bu sana
Bu da bebikine![]()
Eki Görüntüle 378423
9+2 yiz ama göbikimiz çıkmaya başladı bizim sizinde böylemi kızlarrr ben 77 ile hamile kadım 1 haftada 75 oldum şimdi iştahım olmamasına rağmen 80 kilo olmuşum yemesemde kilo alıyorum neden acaba ilaçlarım için bişeyler atıştırıyorum o kadar
ayy kiz masallahh cikacaktim resmi gorunce baka kaldim benimki hic yok gibbi![]()
Eki Görüntüle 378423
9+2 yiz ama göbikimiz çıkmaya başladı bizim sizinde böylemi kızlarrr ben 77 ile hamile kadım 1 haftada 75 oldum şimdi iştahım olmamasına rağmen 80 kilo olmuşum yemesemde kilo alıyorum neden acaba ilaçlarım için bişeyler atıştırıyorum o kadar
herkesin değişebiliyo vücuduna göre ben şimdiden böyleyim 9 ayı nasıl kapatırım hiçbir fikrim yok![]()