• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

bulanti, yemek konusundan rahatsiz olanlar tatlim o bakimdan dikkat etmeye calisiyorum

canım bazı arkadaşlarımız küçük illerde yaşıyor yada küçük illerde bulmak zor oluyor..
ondan isim vermemek konusunda uyarıyorlar...kafaya takcak birşey yok yanii..

hmm ben malesef bu konularla daha yorum yapmicam cünki rahatsiz olanlar var :34:

Tutsak bak arkadasim ben diger sayfalari da okudum konu su ki,burada kucuk sehirlerden ya da yabanci ulkelerden yazanlar var,ve senin sordugun yemek isimlerinden o ulke de ya da sehirde olmayabilir ve o anda muthis sekilde canini cektirirsek napacagiz?bu yuzden bebegi bile etkilenebilir sonucta.orta dogudan avrupadan yazanlar var.her yerde hersey bulunmuyor iste.baska konuda rahatsiz olan oldugunu da sanmiyorum bu kadar alinganlik yapma lutfen.

Tutsak bak arkadasim ben diger sayfalari da okudum konu su ki,burada kucuk sehirlerden ya da yabanci ulkelerden yazanlar var,ve senin sordugun yemek isimlerinden o ulke de ya da sehirde olmayabilir ve o anda muthis sekilde canini cektirirsek napacagiz?bu yuzden bebegi bile etkilenebilir sonucta.orta dogudan avrupadan yazanlar var.her yerde hersey bulunmuyor iste.baska konuda rahatsiz olan oldugunu da sanmiyorum bu kadar alinganlik yapma lutfen.

tamam coyotcum :16: tsk ederim

hadi bakalim ben biraz bebi$ime hava aldirim :8: biraz yürüyü$ yapalimm sizlere bol sohbetler görü$mek üzereee Allah emanetsiniz bebi$lerinizle :3:

$9 haftalık olduk.webp
9+2 yiz ama göbikimiz çıkmaya başladı bizim sizinde böylemi kızlarrr ben 77 ile hamile kadım 1 haftada 75 oldum şimdi iştahım olmamasına rağmen 80 kilo olmuşum yemesemde kilo alıyorum neden acaba ilaçlarım için bişeyler atıştırıyorum o kadar

esmerim33,
Coyote,
sekerlik16,
evrimdost,
sivatan,
seherozcan,
Tutsaqkoliq,
TATLICIK,
arcak81,
edammm,
SadSad,
ebrumelek12,
NurhanT,
eminabd,
leyli2212,
felisimfelis,
supremee,
evimicin

kızlar herkes formunda bugün bende:nazar::nazar::nazar::nazar: bulantım doktorum zofran verdi geçti çok şükür:nazar::nazar::nazar::nazar:
fazla giremiyorum iş yerinde olunca ama şimdi bu kadar çok kişiyi görünce ne güzel dedim :49::49::49::49::49:

arkadaslar ben kaçar hem biraz uzanayım hem eşim işten gelicek ona bişiler hazırlayayım. çok öptüm hepinizi Allah'a emanet olun

Eki Görüntüle 378423
9+2 yiz ama göbikimiz çıkmaya başladı bizim sizinde böylemi kızlarrr ben 77 ile hamile kadım 1 haftada 75 oldum şimdi iştahım olmamasına rağmen 80 kilo olmuşum yemesemde kilo alıyorum neden acaba ilaçlarım için bişeyler atıştırıyorum o kadar

ayy kiz masallahh cikacaktim resmi gorunce baka kaldim benimki hic yok gibbi :43:

merhaba kızlar bende aranıza katılmak ve çizelgede yer almak istiyorum
sat 20 ocak beklenen doğum tarihi 26 ekim

Eki Görüntüle 378423

benim de böyle cıkmaya basladı ayyyy :) nazar değmesin tatlım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: biz de bugun 10+1 doldurduk artık :)

Back
X