• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

Gunaydın kızlar ben cok kotuyum gece hıc uyumadım dunden berı yemek yıyemıyorum oluyorum sandım kusmaktan.bıde bu seferkı cok farklıydı gece hep kopuk kustum korktum geceden berı ayaktayım ayaga kalkmaya dermanım yok k.doguma gıdıcem bırazdan kendı dr cok yogun sıra alamadım ona carsamba gıtcem dualarınızı eksık etmeyın lutfen

Benim bebeğim demekki bi tek tembel değil sizinnkilerde oynamıyor çok dimi:)
doktor zorla oynatıyo oda zıplıyo:1:

saat saat değişiyor benim bebişim genellikle geceleri oynuyor fazlasıyla sanırım hıc uyuyamıorum mıdem bulanıyor sıkıntı oluyor ama gündüzleri çok rahat oluyorum çok şükür

Gunaydın kızlar ben cok kotuyum gece hıc uyumadım dunden berı yemek yıyemıyorum oluyorum sandım kusmaktan.bıde bu seferkı cok farklıydı gece hep kopuk kustum korktum geceden berı ayaktayım ayaga kalkmaya dermanım yok k.doguma gıdıcem bırazdan kendı dr cok yogun sıra alamadım ona carsamba gıtcem dualarınızı eksık etmeyın lutfen

cnm benim çok gecmıs olsun dinlen bare yorma kendini fazla eğer devam ederse bu şekilde bence dr.una bir gözük derim geceleri bende çok kötü oluyorum uyuyamıyorum hiç ama bana hemen hemen her gece rutin aynı oldugu için tepkisiz kalıyorum.senin farklı olmaya devam ederse bence çarsambaya kadar bekleme cnm

kızlar göbüşlerinizi gördüm bööle oldum:53::53::53::1:
masallah gercekten yanı bu haftalarda bu kadar olması cok ılgınc gazada benzemıyor gercekten yanı
ben hafta olarak sızden baya küçüğüm ama göbeğim uzun süre cıkmasını ıstemıyorum:19:işyerındekı tepkılerden cekınıyorum ılk hamılelıgımde 6 aylıkken ıse gırdım ve bazı kısıelr anlamıyodu bıle yanı benım 5 aydan sonra cıktı net olarak ıns bu da boyle olur cok utanıyorum cunku:17:

cnm gecmıs olsun ben herhangı aksı bısey oldugunda aksamda olsa doktorumu arıyorum valla adam benı hastası olarak aldıgına ya pısman olucak yada kovacak ben bakmam sana dıcek.ara boyle sıkayetım var de bakalım ne dıcek 12 nısana kadar boyle bekleme

haklısın canım..ben arayayım bi dr umu olmadı, yarın bi muayeneye gideyim. çok fena çünkü:14:
canım bende de vardı aynı ağrılar çok şükür geçti şimdi:26: adım atamıyordum topallıyordum resmen
pregestoron ilaç kullanıyorsan oda yapabiliyormuş
bide ağrıyan tarafına yatma bir süre o taraftanda kalkma ben biraz dikkat ettim geçti
canım progestan kullandıodum bırakırdı doktor. şimdi sadece elevit kullanıorum o kadar. bi haftadır yapmadığım şey kalmadı ama geçmedi canım:( yarın en iyisi doktora gideyim ben:( bakalım ne diycek..saol canım..

canım..çok geçmiş olsun...bulantılar çok fena yaa. bende hiç olmadı çok şükür ama burda bi arkadaşımda hastanelik oluodu bulantılarından. seninde çok zor geçti canım takip ettiğim kadarı ile..allah yarıdmcın olsun.kötü şeyler getirme aklına..tmm? dr git gel biran önce.haberdar et canım..

Son düzenleme:

Geçmiş olsun. İnşallah şu bulantılarınız rahatlar. İnşallah bebişi sağ sağlim kucağına alınca bunları unutursun :49::nazar:

aman tatlım dikkat et kendine. bol bol dinlen ve biran önce dr.a git derim... Allah acil şifalar versin

kızlar Beren Saatle Kenan Doğulu açıklama yapmış bebek yokmuşşşşşşş:7::7::7::7::7:

canım bende antalyada yaşıyorum sen hangi hastaneye gidiyorsun ben doktorumu değiştireceğimde ne yapsamki..buarada benim doğum da22 ekim görünüyomuş çok yakın yani :)

kızlar göbüşlerinizi gördüm bööle oldum:53::53::53::1:
masallah gercekten yanı bu haftalarda bu kadar olması cok ılgınc gazada benzemıyor gercekten yanı
ben hafta olarak sızden baya küçüğüm ama göbeğim uzun süre cıkmasını ıstemıyorum:19:işyerındekı tepkılerden cekınıyorum ılk hamılelıgımde 6 aylıkken ıse gırdım ve bazı kısıelr anlamıyodu bıle yanı benım 5 aydan sonra cıktı net olarak ıns bu da boyle olur cok utanıyorum cunku:17:

ya kızlar benimde göbegim cıktı ama gaz gibi geliyo yani umuyorum öyledir daha erken göbişim cıkmasın eger şimdi cıkarsa yaza yusyuvarlak olurum tartıya baktıgımda aynı herhangi bi kilo artışı yok ama göbiş cıktı hafiften

canım Allah acil şifalar versin ben sana muz öneriyorum benimde cok bulanıyo ac geziyorum hatta muz hem mideni bastırıyo hemde kusma hissini birazda olsa dindiriyo yada beyaz leblebi oda cok iyi geliyo

benim bebeğim demekki bi tek tembel değil sizinnkilerde oynamıyor çok dimi:)
doktor zorla oynatıyo oda zıplıyo:1:

canım bi görcekdin dr karnıma ultrasonun cihazıyla bi vurdu bi vurdu kuzucum şöyle bi kımıldadı bende hemen eşim yanımdaydı lafı sokuverdim hıh babasına çekmiş yerinden bile kımıldamıyo dedim

HERKESE GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR HERKESLER İYİDİR İNŞALLAHH

OOHH NE GÜZEL GÖBEK SHOWLAR YAPILMIŞ :nazar: :nazar: BENİMDE ÇIKTI NORMALDİR ÇIKMASI ARTIK BEBEKLERİMİZ BÜYÜYOOO :nazar: :nazar:

DÜN AĞRIM VARDI KONTROLE GİTTİM BEBEĞİMİ GÖRDÜM İÇİM RAHATLADI GELDİM :31: AMA 2 GÜNDÜR BACAKLARIMDA AĞRI VAR YANİ HİÇ TAKATİ YOK SANIRIM CALSİYUM EKSİKLİĞİNDEN :31: DOKTORADA SORMADIM DAHA YENİ ÇIKTIĞINDAN HAFTAYA İKİLİ TESTİMİZ VAR BUNUDA SORUCAM UNUTMAZSAM :27:

resim koyy resimm koyyyyy teyzeleridee görsünn ama tek başınaaa bakmak olmaazzzz :20::20::20::20::20:

maşallah benim kuzumaaa öperim benn onuu bende yarın gidiyorum 2li testteee yuppiiiiiiiiiii:52::52::52::52:heycann doruktaaaa hatta düşündükçee kalbim duracak gibi özledim ben kuzumu yaaaaa:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

canım bende antalyada yaşıyorum sen hangi hastaneye gidiyorsun ben doktorumu değiştireceğimde ne yapsamki..buarada benim doğum da22 ekim görünüyomuş çok yakın yani :)

canım ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum Mete Işıkoğlu ama dışardan gebe takibi yapmıyorlar sanırım :31::31::31:
birkaç ay doktoruma devam edicem araştırma hastanesinede gidiyorum Onur Erol a ikisinede devam ediyorum bir süre sonra tüp doktorumu bırakıp araştırmadakiyle devam edicem inşallahh:34:

sen nerdesin kme gidiyorsun
topçular andeva da Sanem Çimen var onu tavsiye edebilirim sana ben özel hastanede doğumu düşünmediğim için gitmedim yoksa ona gidecektim
eltimin doktoru iyi bir doktordur

kızlar..günaydın herkese..:16:
maşallah göbişler çıkmaya başlamış..benimde pantolonlarım sıkıo artık. elbiseyle idare ediyorum şimdilik. iyice büyümeden hamiş pantolonuda giyemiyorum. bakalım ne olacak:)
kızlar bi haftadır yaklaşık kalçamda acayip bi ağrı var. kemiklerim acıyo. bazen kilitlenip kalıyorum. bende bel fıtığı vardı o mu nüksetti acaba diye merak ediyorum ama belimden ziyade kalçamda oluo ağrılar. çok fena. gece uykumdan uyanıorum ağrılardan dolayı? sizde de oluo mu hiç? genişlioruzda ondan mı acaba? :26: dr randevum 12 nisanda. ikili test için. gittiğimde sorucam ama o güne kadar nasıl beklicem bilmem? ne yapsam da rahatlarım bilemedim ki hiç? masa başı çalıştığım için hep oturuyorum zaten. çok zor yaa:(

aynı dertten muzdaribim bende. önceden fıtık varmı bilmem ama hamilelikten önce iş yapınca iki büklüm kalıyodum kalçama bacağıma vuruyodu. şimdide dediğin gibi kalçam kuyruk sokumum da ağrılarım oluyo bende devamlı oturuyorum :31:

Back
X