- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Park beşikler güzel ama ben yan tarafı açılıp yatağa birleştirebileceğim bir beşik tarzı bakıcam sanırım :) Gece ağladığı zaman hemen yanıbaşımda olucak böylece. :)))
tabi tabi öyle alıştır ondan sonra bebeğin alışsın senle yatmaya:)
eşinle karı koca hayatında bitsin:)sakın cnm sakınn
Kızlar sanırım 3. gebeliğim olduğundan bildiğin kocaman bir göbeğim var, 5-6 aylık gibi geziniyorum, 51kg ile başladım 57kg.yim boy 1,58m. Yuvarlanıp gidiyorum resmenAkşam akşam neşe olsun diye paylaşayım, kilo aldım diyen varsa içinizde moral bulsun. 12+4üm ve bu sabah saatlerinde çektim.
Eki Görüntüle 378680 Eki Görüntüle 378681
Kızlar benimde göbeğim var ama gazdır diyorum annemde diyor hamile göbeğinde çıkmıştır artık anlayamadım valla yarın 13. haftamı dolduruyorum
Eki Görüntüle 378712 Eki Görüntüle 378711
arkadaslar birsey söylemek istiyorum sakin yanlis anlamayin beni....
bende gecen yil herseyini hazirlamistim kizimin en ince detayina kadar aldim herseyini. öyle bir yatak almistimki ona bakmaya kiyamiyordum. biran önce kizim dogsa diyordum. odasini tam hazirlamistim. kac cesit ayakkabi bile almistim..ilk bebegim degildi. iki oglum var bu ücüncü idi ve kizdi. düsünün mutlulugumu... sonra doguma 2 hafta kala bebegimi kaybettim.. bütün o hazirladiklarim..... kime.... nerde.... doktora giderken odasina baktim iki hafta kaldi diye seviniyordum... o cikistan sonra karnim bos kollarim bombos eve geldim... annemler herseyi kaldirmistilar hicbirsey birakmamistilar. bu aciyi anlatmaya inanin kelime bulamiyorum.. o aldiklarim beni daha kötü etti. demek istedigim bebeklerimiz saglicakla gelsinde sonrasi inanin bos.bir günde alinir hepsi... sizi korkutmak degil niyetim cünkü bende tekrar hamileyim ve tek istedigim saglikli kucagima almak....
rabbim hepinizin bebegini hayirli saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin....
arkadaslar birsey söylemek istiyorum sakin yanlis anlamayin beni....
bende gecen yil herseyini hazirlamistim kizimin en ince detayina kadar aldim herseyini. öyle bir yatak almistimki ona bakmaya kiyamiyordum. biran önce kizim dogsa diyordum. odasini tam hazirlamistim. kac cesit ayakkabi bile almistim..ilk bebegim degildi. iki oglum var bu ücüncü idi ve kizdi. düsünün mutlulugumu... sonra doguma 2 hafta kala bebegimi kaybettim.. bütün o hazirladiklarim..... kime.... nerde.... doktora giderken odasina baktim iki hafta kaldi diye seviniyordum... o cikistan sonra karnim bos kollarim bombos eve geldim... annemler herseyi kaldirmistilar hicbirsey birakmamistilar. bu aciyi anlatmaya inanin kelime bulamiyorum.. o aldiklarim beni daha kötü etti. demek istedigim bebeklerimiz saglicakla gelsinde sonrasi inanin bos.bir günde alinir hepsi... sizi korkutmak degil niyetim cünkü bende tekrar hamileyim ve tek istedigim saglikli kucagima almak....
rabbim hepinizin bebegini hayirli saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin....
Kızlar gittik ve geldik ikili teste çok şükür herşey çok iyi dedi doktorumense kalınlığı normal, bacakları, ayakları, elleri, parmakları herşeyi normalmiş çok şükür rabbime.. kan tahlili yaptırdım oda bikaç gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar allahım sağlıklı bir bebek verir hepimize.. çok heyecanlıydım ve bebeğim kocaman olmuş 13+6 çıktı tam bir hafta önde aslında 12+6 olması gerekiyo çok şaşırdımmmm doktorda öyle, yarın gelseydin yapamazdık dedi iyi ayarlamışız dedi :) allhım herkese hayırlı güzel haberler versin, ben çok mutluyum..
Kızlar gittik ve geldik ikili teste çok şükür herşey çok iyi dedi doktorumense kalınlığı normal, bacakları, ayakları, elleri, parmakları herşeyi normalmiş çok şükür rabbime.. kan tahlili yaptırdım oda bikaç gün sonra çıkacak inşallah oda iyi çıkar allahım sağlıklı bir bebek verir hepimize.. çok heyecanlıydım ve bebeğim kocaman olmuş 13+6 çıktı tam bir hafta önde aslında 12+6 olması gerekiyo çok şaşırdımmmm doktorda öyle, yarın gelseydin yapamazdık dedi iyi ayarlamışız dedi :) allhım herkese hayırlı güzel haberler versin, ben çok mutluyum..
Allahim cok uzuldum bu yazdiklarina,insallah Hicbirimiz boyle bisey yasamayiz,Allah sanada bu bebisini saglikla kucagina almak nasip etsin.Seni uzmek olmazsa kordon mu dolanmisti?
Merhaba hanımlar
Benim bulantılarım geçti şükür. Bir haftadır öğürmüyordum bile. Bu sabah bulaşık yıkarken midem bulandı, öğürdüm. Onun dışında 10. haftadan itibaren bulantılarım geçti. Hanımlar dikkat edin, hiçbir şekilde aç bırakmayın kendinizi. Meyve, çerez dahi olsa acıkınca hafif hafif atıştırın. Aç kalındığında öyle çok bulanıyor ki mide.
Haftaya doktora gideceğim inşallah. Yalnız troid testi ne zaman yapılıyor.. Bana şu ana kadar hiçbir test yapılmadı.
yarınmı gidicen pendik yakınında oturuyorum cnm sen kaynarcadamıydınnn kaçta gidicen yarınnn![]()