• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

cnm şuan varyaaa deli gibi aglıyorummm yazını okuyuncaa çok duygulandım babasını kaybetmiş çok özlemişşş ve bu yazdıklarının hepsini yaşamış biri olarakkk:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

başın sağolsun canım ne bilim okuyunca bende ağlamıştım çok tuhaf büyüdüm ve benimde bebeğim olacak allahım herkese bu duyguyu nasip etsin :2::2::2::2::2::2:

öğlen biraz pilav yedim hala hazmedemedim sanki patlıcak gibi hissediyorum kendimi. soda içtim etki etmede, çok rahatsız hissediyorum

bi de 6 oldu saat hala işten çıkamadım ona sinirlendim iyice :47:

slm arkadaşlar ben geldim ense kalınlıgı ölçüldü miniğimin 1.9 çıktı doktor güzel dedi ikili testte gerek yok 16. haftada 4lü yaparız dedii veeeeeee benimmm kesin olmakla birlikte ogluşum oluyomuşşşşşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::1::1::1::1:darısııı ögrenmek istiyenlerin başınaaaa:49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Gözün aydın canım. Oğluşun olacak demek. Yaramaz ama çok tatlı oluyorlar. Hayırlı uğurlu olsun...

slm arkadaşlar ben geldim ense kalınlıgı ölçüldü miniğimin 1.9 çıktı doktor güzel dedi ikili testte gerek yok 16. haftada 4lü yaparız dedii veeeeeee benimmm kesin olmakla birlikte ogluşum oluyomuşşşşşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::1::1::1::1:darısııı ögrenmek istiyenlerin başınaaaa:49::49::49::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar: masallah diyeyim

Kizlar 14. Haftada dr rahim agzina bakiyomus acilma olabilecek bir durum varsa erken dogum olmasin diye onlem aliyolarmis dikiyolar heralde sizede soyledimi dr boyle kontrol olacak diye yada kontrol edilen varmi

sevdamcee kesin olmakla mı olmamakla mı ? :nazar::nazar::nazar::nazar: hayırlı olsun oğluşun... benim doktor direk daha erken, diğer gelişinde dedi...

Ben bebeğimi kaybettim. 14 haftalık gebeliğin sonlandırılması kolay olmadı..bitmiş durumdayım.. Allah sizinkilere uzun ömürler versin ve size bağıslasın.. hersey nasip kısmet meselesi. birini veren Rabbim diğerinide verecektir elbet.. herseyin hayırlısı olsun.. hoşçakalın. Allah a emanet olun...

Kizlar 14. Haftada dr rahim agzina bakiyomus acilma olabilecek bir durum varsa erken dogum olmasin diye onlem aliyolarmis dikiyolar heralde sizede soyledimi dr boyle kontrol olacak diye yada kontrol edilen varmi

benim doktorum demedi böyle bişey. ben de duymadım hiç... bence bi risk,bi sıkıntı varsa yapıyorlardır...diğer gidişimde 16+ olacağım...doktorum benim hafta hafta hangi kontrollerde neler yapılacağına dair bi çıktı verdi ,ilk gidişimde.16-20.hafta 4lü test yapılacak 22.haftada detaylı ultrason var,24.haftada şeker yüklemesi.. baya uzunca liste...

arkadaşlar günaydın.. size dün yaşadığım şoku anlatmak istiyorum.hala şaşkınım.ben 12 haftalık hamileyim.dün dr a gittim 2li test için hemde muayene olayım die.dr umu değiştirdim başka bi dr a gittim bu sefer.ben çok pimpirikli oldugumu söledim dr.a.muayene de ikiz bebek sahibi olacagım ortaya çıktı ve ben şoklardayım.çokk şaşırdık ailece.dün uzun cep görüşmeleri yaptık herkes 2.kez hayrlı olsn diye tlf açtı.kızlar heycanımı şokumu lütfen sizler düşünün.bebeği tek bilirken dr dior ikizler gayet ii :D çalışıyorum çalışma hayatımın bitmesini istemiyorum.bir sürü soru işareti war aklımda.heycanlıyım.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebişlerimi kucağıma almayı nasip etsn..:D

Maşallah ya! Çok büyük bir şok oluyor değil mi? Bana da 6. haftamdayken ikizlerim olacağı söylendi ama daha sonra bir kesenin içindeki bebeğin kalp atışını duyamadılar ve kesenin içinde bebek canlanmamış dediler. Ben ilk duyduğumda şok olmuştum. ama kalbinin atmadığını duyunca d açok üzüldüm. Maşallah senin bebeklerin sapasağlam. Hiç üzülme; bitmez iş hayatın. Bir anda iki tane bebeğin olacak :nazar: bir taşla iki kuzu:emir_bebek::emir_bebek: :1:

Ben bebeğimi kaybettim. 14 haftalık gebeliğin sonlandırılması kolay olmadı..bitmiş durumdayım.. Allah sizinkilere uzun ömürler versin ve size bağıslasın.. hersey nasip kısmet meselesi. birini veren Rabbim diğerinide verecektir elbet.. herseyin hayırlısı olsun.. hoşçakalın. Allah a emanet olun...

Allah yardımcın olsun. Ümidini kesme. Birini alan Allah diğerini mutlaka verir canım

Canım ben o senin dediğini doğuma yakın bakıyorlarmış. Hamile bir arkadaşım var 37.ci haftasında her an doğum yapabilir. ona bakacaklardı hemde 4 parmağını birden sokup bakıyormuş doktor rahim ağzı açılmış mı diye. yoksa niye 14.haftada baksınlar ki o bence ileriki safhadaki olaydır

Şu an şoktayım yani hiç aklımın ucundan geçmezdi. Bu zamanlarda da kayıp yaşanabiliyor demek ki. Seni teskin edecek acını hafifletecek hiç bir kelimem yok canım. Rabbimizin takdiri hepimizin her an başına gelebilecek durumlar. Hakkımızda hayırlısını dilemekten başka bişey gelmez elden. Rabbim sana sabır versin menbetacım :50:

okuyunca şok oldum...canım biliyorum ne desek boş..Rabbim sabır versin ve en yakın zamanda sana sağlıklı bi bebek versin inşallah...

benimde aynı kilom aynı ama sanki biraz göbegim cıktı. Allah yardımcın olsun canım herşey yolundadır inşallah

Evet canım hersey yolunda cuma gunu doktora gıttık bebişimi gordum ense kalınlıgı falan normal cıktı çok sükür kanda verdım 4 nısanda alırsınız sonucu dedıler.dun doktora gıderken sağnak yağmura yakalandım yanımda semsıyem yok ,taxi ler almıyor tepemden tırnağa ıslandım,sucuk gibi oldum :)birde randevuya gec kalınca ıslak ıslak sıra bekledim mi ayyy... ama inanın sinirlenmedım her şey yolunda gıtsınde ıslanmak sorun değil dedım,baska zaman olsa ağlardım valla ıslak giysiden nefret ederim,annelik böyle bir şeymiş işte :)

Merhaba arkadaşlar hemen hemen 1 haftadır yazmıyordum. Hatırlayanınız varsa düşük riskim vardı. Cuma günkü randevumda herşeyin normale döndüğünü öğrendim. Bebişimin gelişimi iyiymiş. 2 gün önde çıktı. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de varmış :D Oda normal yani. Kan verdim onu 9 nisanda öğreneceğim. Onun dışında kontrollerim ayda bir olacak artık. Alışmıştım 2 haftada bir olmasına ama hadi bakalım.. Bebişimin dudaklarını gördüm ultrasonda.. Böyle köfte dudak çıkarmış onları büzüştürmüştü... Çok tatlıydı. Cinsiyetine baktı ama tahmin etmek zor dedi dr. Artık önümüzdeki ay öğreneceğiz... Şimdi onun heyecanı başladı :D Birde bugün çıktım çarşıya alışveriş yaptım bebişime biraz. Ayyyy :D Çok güzel şeyler aldım. Yerim ben onu yahuuuu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

güle güle giymeyi nasip etsin Allah inşallah ,gömlek çok güzelmiş

bulantıların nasıl oldu? azaldı mı?
tskler cnm benım sagol bugun ıyıyım çunku nulantı ıçın serum hap derken sersem gıbıyım sadece
gözun aydın cnm hareketlı gunler senı beklıyor bır erkek annesı olarak çok zor buyutmek
çok uzuldum cnm allahım tez zamanda tekrardan hayırlısını nasıp etsın

Merhaba arkadaşlar hemen hemen 1 haftadır yazmıyordum. Hatırlayanınız varsa düşük riskim vardı. Cuma günkü randevumda herşeyin normale döndüğünü öğrendim. Bebişimin gelişimi iyiymiş. 2 gün önde çıktı. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de varmış :D Oda normal yani. Kan verdim onu 9 nisanda öğreneceğim. Onun dışında kontrollerim ayda bir olacak artık. Alışmıştım 2 haftada bir olmasına ama hadi bakalım.. Bebişimin dudaklarını gördüm ultrasonda.. Böyle köfte dudak çıkarmış onları büzüştürmüştü... Çok tatlıydı. Cinsiyetine baktı ama tahmin etmek zor dedi dr. Artık önümüzdeki ay öğreneceğiz... Şimdi onun heyecanı başladı :D Birde bugün çıktım çarşıya alışveriş yaptım bebişime biraz. Ayyyy :D Çok güzel şeyler aldım. Yerim ben onu yahuuuu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Maaşallah canım çok sevindim senin adına :nazar::nazar::nazar:
Bugün bir güzel haber alıyoruz bir de kötü haber Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim :nazar:

Back
X