2007 yilinda nefes darligi yuzunden burun ameliyati oldum. Ameliyat sonrasi burnumdan cikan kemikleri gorunce sasirmistim.Sonra merak salip internetten videolara bakayim dedim. Aman yarabbim oyle korkutucu videolarki anlatamam.ve icimden dedimki iyiki ameliyat oncesi izlememisim.yoksa vazgecerdim korkudan. Bence normal dogum videolarini izleme. gozunu korkutur.Aciyi veren Allah sabrida verir. Gecmiste sezaryen mi varmis? herkes normal dogum yapiyormus.Hem 2-3 cocuk degil. 6-7 cocuk yapiyorlarmis. Sana bir itirafta bulunayim. Ben bir kac kere ameliyat oldum ve o narkoz sonrasi durumumu anlatamam cok can yakici birsey.Bir gun yine ameliyat oldum 1 gun sonra odaya bir hamile bayan yatirdilar.O da sezaryan icin gelmis.kadin gule oynaya gitti ameliyathaneye.1 saat sonra bebek geldi yikanmis sarilmis sekilde. yarim saattede kadini getirdiler ama kadin nasil bagiriyor nasil agliyor anlatamam.'agriiim vaaaaar' diye.bebegi kucagina veriyorlar kadin bebegi atiyor. agrim var diye. kadin sabaha kadar benide uyutmadi.inleyip durdu.belki bana ters biri denk geldi ama ben o gun aklima koydum,normal dogum yapacaktim.bebegi dogurana kadar sancin var ama dogurduktan sonra sancin bitiyor.
ve ben 10 defa bobrek tasi dusurdum.bazen dusurmem 3 gunumu aliyordu.onun sancisindan cok sanci olacagini sanmiyorum.
ahh aklima geldi.Uzak doguda hamile kadinlar yoga yaparken yoga hocalari onlara cok rahat dogum gecireceklerine inandiriyor.hatta yoga hocasi 2.ikinmada bebek cikacak diyor.benim gorumcem doguma girdi 20 dakika sonra bebek geldi.2.ikinmada cikmis.ve gorumcem odaya geldiginde rahat bir sekilde '2.cocugu yapmak istiyorum' dedi :) ki bebegi gorseniz kafasi o kadar buyukki vucudu el kadar kafa kavun kadardi

heheh
biraz espirili yazmak istedim.bence videolardan uzak durup kendinize 'kolay dogum olacak,2.ikinmada cikacak' diye pozitif seyler dusunun.Allah saglikli sekilde bebelerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah.