• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

merhaba kızlar ben 13. haftamdayım ve hiç kilo almadım başlarda iştahım yoktu ama suan iyim ve yiyebiliyorum.. bence aslında normal kilo almamış olmam normalde de bünyem fazla müsait değildir kilo almaya ama bugün okulda bir arkadasım sen hiç kilo almadın yiyemiyomusun ye yee bak gibilerinden konuşunca korktum.. siz kaçar kilo aldınız,sizce bu haftaya kadar kilo almamış olmak normal mi,hafiften göbeğim çıktı ama kilo artışım gramlarda :)

Bende henüz almadım cnm korkma:)keşke böyle devam etsem hehe:)

merhaba kızlar ben 13. haftamdayım ve hiç kilo almadım başlarda iştahım yoktu ama suan iyim ve yiyebiliyorum.. bence aslında normal kilo almamış olmam normalde de bünyem fazla müsait değildir kilo almaya ama bugün okulda bir arkadasım sen hiç kilo almadın yiyemiyomusun ye yee bak gibilerinden konuşunca korktum.. siz kaçar kilo aldınız,sizce bu haftaya kadar kilo almamış olmak normal mi,hafiften göbeğim çıktı ama kilo artışım gramlarda :)

cnm bende hiç kilo almadım, pek iştahım yok ama yine de yiyorum. 13+1 günlük olduk hala kaybettiğim bir kilo ile duruyorum. ancak buna rağmen eşofman da dahail hiçbir pantolonum olmuyor göbeğim çıktı bu da enteresan :) doktorum zaten 4 ay bitene kadar sadece 1 kiloya izin veriyorum esas kiloları yazın alacaksın demişti ilk randevularımdan birinde. bence durumun normal :):)

cnm bende hiç kilo almadım, pek iştahım yok ama yine de yiyorum. 13+1 günlük olduk hala kaybettiğim bir kilo ile duruyorum. ancak buna rağmen eşofman da dahail hiçbir pantolonum olmuyor göbeğim çıktı bu da enteresan :) doktorum zaten 4 ay bitene kadar sadece 1 kiloya izin veriyorum esas kiloları yazın alacaksın demişti ilk randevularımdan birinde. bence durumun normal :):)

süper sevindim şimdi :))

merhaba kızlar nasılsınız? umarım bebişler ve anneler iyidir inş.

bugün çalışmaya başladım evde pc yoktu hiç giremedim topiğe umarım herkes iyidir
bende 2 haftadır raporluydum dinlenmeye çalıştım zor ve yalnız bi süreç geçirdim doktorum sadece tuvalete kalkacaksın onun dışında hep yatacaksın dedi idare etmeye çalıştım ama kendimi çok yalnız hissettim ilgilenen kimsem yoktu eşimde çalışıyo sabah gidiyo akşam geliyo rabbim kimseye muhtaç etmesin inş.

cumartesi doktor kontrolümüz vardı babamızla gittik bebeğimizin hareketlerini gördük çok güzeldi 2 hafta sonra cinsiyet ve 2li testimiz var rabbim nasip ederse sizde durumlar nasıl kızlar??

doktordan geldik şimdi.kollarına, bacaklarına heryerine baktık çok şükür ikili test sonucumuzu da aldık.herşey normal:nazar: kocaman olmuştu bebişim...ağzını açıp kapatıyodu,kıpır kıpırdı.görüntü baya netti bu sefer,doktora sordum cinsiyetini görebilecek miyiz diye.bakalım dedi.bacaklarını görür görmez ben önce söyledim aaaa o pipi mi diye:1: dr da güldü, işte şurda bi çıkıntı var ama sen 16. haftayı bekle kesin netletmesi için dedi.ama ben baya net gördüm pipisini:1::1: bi oğlum vardı ikinci oğlum da geliyo büyük ihtimalle..gönlümün bi yarısı kız istiyodu ama sağlıklı olsun da gerisi boş...

doktordan geldik şimdi.kollarına, bacaklarına heryerine baktık çok şükür ikili test sonucumuzu da aldık.herşey normal:nazar: kocaman olmuştu bebişim...ağzını açıp kapatıyodu,kıpır kıpırdı.görüntü baya netti bu sefer,doktora sordum cinsiyetini görebilecek miyiz diye.bakalım dedi.bacaklarını görür görmez ben önce söyledim aaaa o pipi mi diye:1: dr da güldü, işte şurda bi çıkıntı var ama sen 16. haftayı bekle kesin netletmesi için dedi.ama ben baya net gördüm pipisini:1::1: bi oğlum vardı ikinci oğlum da geliyo büyük ihtimalle..gönlümün bi yarısı kız istiyodu ama sağlıklı olsun da gerisi boş...

bi güzel haber daha senninde gözünaydın canım Allah nazarlardan korusun seninde bebişin .. bak ne güzel hersey yolunda Darısı basıma

merhaba hanimlar nasilsiniz bakalim:34: ya bu hamilelik insani cok pimpirikli yapiyor ya, hafta sonu is falan yaptim cokta belim ve karnim agriyordu neyse markete ineyim dedim hizli hizli yuruyorum yolda bi an karnima agri girdi neyse iki uc adim attim birden islaklik hissettim kendimde baya sanki adet olmusum gibi, ay ben bir korktum eyvah dedim kan geliyor galiba ama nasilim varya yolda aglicam o derece:18: utanmasam yolda bakcam kanmi diye:1: neyse eve geldim hemen tuvalete, baktim bisey yok akintiymis normal. ayyy ama bi korktum bi korktum. hamilelik cok korkak yapti beni:34: :nazar::nazar::nazar: Rabbim hepimizin evlatlarini korusun. kaybedenlere ve bekleyenlerede sabir versin ve tez zamanda tekrar nasip etsin insallah. amin.

meraba kizlar,gecen sali ikili teste gittim bebegin goruntusu olcume uygun degil diye dr surekli karnima vurdu bastirdi bastirdi bir bucuk saat ugrasti sonra kese sucuk gorunumunu aldi ve rahim kasilmaya basladi dedi hemen bi olcum yapti yolladi.cuma gunu kendi dr uma gittim bebek uyuyo kasilmalarinda var rahatsiz etmeyelim dedi.sadece kasik agrisi ile gitmistim rahim kasilmasi cikti.yat dinlen dedi.sabah ta bi bel agrisiyla uyandim ki aglaya aglaya.

bu kadar neden uğraşmış acaba dr.bir buçuk saat hem de.bizim de pozisyonumuz uygun değildi.dr yan dön öksür falan dedi öyle baktı.burun kemiğimizi göremedi net.biraz dolaş gel dedi.yarım saat sonra falan pozisyon değiştirmişti zaten.net görebildik..inşallah ağrıların biran evvel geçer canım...

bi güzel haber daha senninde gözünaydın canım Allah nazarlardan korusun seninde bebişin .. bak ne güzel hersey yolunda Darısı basıma

çok teşekkür ederiz..darısı başınıza...

[nilüfercim teşekkür ederim 2kızımdan sonra 7yıl olmadı tedavi ziyaretlerle en önemlisi yüce ALLAHIN dilemesiyle oldu hasretle büyüttüm çok güzeldi Allah ]SANADA ELİNE ALMAYI nasip etsin hiç kimse 4 dörtlük yaşayamıyor en büyük zenginlik sağlık şekerim
maaşallah canım Allah bağışlasın bu zamanda iyi cesaret 4 cocuga bakabilmişsin benim daha ilk hamileligim cok cocuk severim cok isterimde kalabalık kocaman bi aile olalım ama bakabilme endişesi var nasıl bakıcam nasıl büyütücem[/QUOTE]

[nilüfercim teşekkür ederim 2kızımdan sonra 7yıl olmadı tedavi ziyaretlerle en önemlisi yüce ALLAHIN dilemesiyle oldu hasretle büyüttüm çok güzeldi Allah ]SANADA ELİNE ALMAYI nasip etsin hiç kimse 4 dörtlük yaşayamıyor en büyük zenginlik sağlık şekerim
maaşallah canım Allah bağışlasın bu zamanda iyi cesaret 4 cocuga bakabilmişsin benim daha ilk hamileligim cok cocuk severim cok isterimde kalabalık kocaman bi aile olalım ama bakabilme endişesi var nasıl bakıcam nasıl büyütücem[/QUOTE]

önceki dogumumda oglumda down sendromu var denildi karnımdan su alınsın dendi fakülteye gittim ALLAH yüzüme baktı Dç. Dr. doktor alma dedi alırsan bebeğin ölme riski çok dedi bu amerikan tahlilleri nedir anlamıyorum dedi doktor,aldırmadım karnımdan suyu 9 ay piskolojim bozulmuştu çok kötü günlerdi ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN
,,

ben Dr.'uma testleri yapmak istemediyimi söyledim oda anlayışlı davrandı peki dedi

Son düzenleme:
kızlar ben 4 çocuk sahibiyim 2kız 2erkek tamam dı istemiyordum korundugumuz halde oldu nasip başta çok üzüldük ama şimdi hata yapmışım her çocugun yeri ayrı mutluyum 5te olsa güzel bir duygu
hayırlı olsun bebısın cok cocuk fıkrı guzel ama zor hele calısan anneler ıcın yasları kac cocukların sevındıler mı onlarda:34:

ben sızden kucugum daha 10 haftalıgız ama 2 kılo verdım bende ve 13-14 haftalık olana kadarda almak ıstemıyorum acıkcası sonra toptan alınıyor zaten ıstah acılınca:34:

merhaba bayanlar
Bende ikili testi yaptırdım ultrason sonuçları güzel dedi dr ama kan tahlil sonuçlarımı bekliyorum. inş bişey cıkmaz

HERKESE MERHABA KIZLAR.BAYADIR YOKTUM .SAYFALAR 1000 LERİ GEÇMİŞ MAŞALLAHHHH:))BENİMDE TESTLER TEMİZ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR.HERŞEY YOLUNDA.HEPİMİZ BEBİŞLERİ SAĞSALİM KUCAĞIMIZA ALALIM İNŞ..:))BU ARADA 3,5 AYLIK OLDUM VE 2 KG ALDIM.BİRAZ FAZLA GALİBA.SİZLER NELER YAPIYORSUNUZ???

Kızlar dün bende tunik aldım ama çok şık bişi parliment mavisi taytla giyerim göğüs altından bağlamalı...eşim illa yeşilinide al dedi almadım ama gözüm kaldı:)
bide toprak rengi gibi açık bi bej kahve gibi etek aldım onunda beli lastikli.hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum pek.bu tarz şeyler alayımki doğumdan sonrada giyerim.
BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM CANIM.SADECE HAMİLE KOTU ALDIM O KADAR.ZATEN TRİL TRİL BOL ŞEYLERİ SEVERİM.MODAYA UYGUN ALIYORUM:)))

üstteki sarı takımla en alttaki fuşya takımdan bende sipariş verdim :1:
ben yanılmıyorsam 20 parça kadar kadar sipariş verdim ve çıtçıtlı badide aldım ben..
çünkü en çok giyilen şey çıtçıtlıymış..bakalım bir gelsinlerde ürünün kalitesine göre tekrar bakarız..

güle güle giysin minişlerimiz :nazar: :nazar: :nazar:

KIZLAR DAHA ERKEN DEĞİLMİ GİYSİLER İÇİN.DAHA CİNSİYETİ BELLİ OLMADI BENİMKİNİN:))5 AYI DOLDURMADAN PEK BİŞEY ALMAK İSTEMİYORUM BEN.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X