benim nerdeyse 3aylık hiç göbüş yok ve bu beşinci yaş 33
Oy maşallhh beşincimii çok değilmi ya nasıl bakıyosunnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim nerdeyse 3aylık hiç göbüş yok ve bu beşinci yaş 33
kızlar ben komili bebe yağı kullanıyorum hem kokusu çok güzel hemde içinde doğal zeytinyağı varzeytinyağı olunca daha güzel yumuşatıyor sanki kullnmak isterseniz tavsiye edebilirim
evet sabahlari kucucuk aksamlari 7aylik hamile gibiyim![]()
benim 36 bedendi artik popodan gecmiyo dartildim kilo vermi$im ama anlayamadim![]()
Kızlar merhaba .... İkili testteki hcg hormonu seviyesine göre cinsiyet mevzuu vardı ya... Hani 50den aşağı erkek, yukarısı kız diye... Bir arkadaş söylemişti buradan ben oonun da hurafe olduğunu diğer topiklerdeki kızlarınkinin tutmadığını söylemiştim ama 12. haftada yapılan tutuyormuş. Benim arkadaşım da 12. haftada yaptırdı onun da 50nin altındaydı. Ve cinsiyeti belli oldu erkek onunBen sonucumu pazartesi alacağım D: Ayyy çok heyecanlandım
![]()
mrblar.Bende yeni katıldım aranıza.size bir sorum olacaktı.dün testler yapıldı.tsh hormonumun çok çalıştığını öğrendim.Forumda böyle üyeler olduğunu okumuştum.Siz ne zamandan beri guatır ilaçı kullanmaya başladınız.Biz yarın kontrole gidecez.Bu zamana kadar kullanamdığım için bir sorun çıkar diye çok korkuyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.Hekese sağlıklı bir gebelik diliyorum
kızlarr ikili test sonuçları ne kadar sürede çıkıyo hastaneden hastaneye farkedermiki ben haftaya gidicem ikili teste miniğimde kocaman olmuş olur o zamana kadar
kızlar bende çatlaklar için vazelini duydum kuzenime dru çatlak oluşması genetiktir demiş ama yinede en faydalı çözüm vazelin hiç demiş pahalı kremlere para ödeme ... benim şimdi bile çatlaklarım var bacak bölgemde kesin çatlicam bende ama vazelin düşünüyorum bide şu yağlarda hoşuma gitti onlarıda alabilirim yani
Ben daha tartılmadım ama kilo aldığımı hiç sanmıyorum. Doktora gidince nasılsa tartıcaklar :) Yazarım o zaman. Bebişimi de görmüş olucam ya içim içime sığmıyor![]()
bende cok heycanliyim yaa haftaya per$embe gidecem gorecem minikimiinsallah heysey yolundadir
![]()
tai bende ka$intilar cikmaya ba$layinca ba$ladim cok tatli ka$iniyor
benim de hamileliğmden önce bacaklarımda vardı çatlaklarım kesin çatlicam derdim ben de.ama ilginçtir karnımda yok çatlak öyle.yani çok az var.onlarda doğumdan sonra meydana çıktı.karnım indikçe yani belli belirsiz.doktorum bile ne güzel hiç çatlamamışsın demişti.ama benim annem de öyleymiş.pek yoktur çatlağı.genetik olduğunu düşünüyorum ben de.ama yine de biz tedbirimizi alalım diye düşünüyorum..ayrıca vazelinden de çekiniyorum biraz.petrol bazlı falan diye duymuştum.bi bilginiz var mı zararı var mıdır ki?:26:
Tutsak ben 10+5 im daha kasintim yok senin ne zaman kasinmaya basladi ki?
Benimde göğüslerim kaşınıyo südyenden heralde diye düşünüyodum ama...
kızlar bide erkekler hemen belli eder die bişi yok...arkadaşım 18.haftada anca öğrendi erkek olduğunu:)
Tutsak ben 10+5 im daha kasintim yok senin ne zaman kasinmaya basladi ki?
İnşallahhh. Ben de görmedim çünkü kalp atışını duyduğumdan bu yana. Merak ediyorum ne durumda, nasıl diye. İnşallah güzel güzel bekliyorlardır bizi![]()
benimde daha 1 haftadır falan ara ara kaşınmaya başladı canım 11 haftalıkken başladı yani tam bebişin olduğu yerden böle tatlı tatlı kaşınıyor :)
Ben gittiğimde 7. haftadaydı. Kar yüzünden geç gittim kontrole. Kalp atışlarını duymuştum ufacık bişeydi.evet cnm sen kac haftada bi gidiyorsun ben en son 6+3 haftalikti gittim kalbi atiyordu 122 orda oyle bir heycanladimki![]()
ben persembe gidecem 12haftanin icinde ve birdahaki rdv 6ci ayda![]()
Ben gittiğimde 7. haftadaydı. Kar yüzünden geç gittim kontrole. Kalp atışlarını duymuştum ufacık bişeydi.![]()