• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

edammm, yesil33, saturnn, Tutsaqkoliq, NurhanT, leyla03, _BALIM_, laplace, Masumiyet, zeynepazra, Coyote, aysun64, cimeka, ilaydakorucu06 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

merhaba herkese ne kadar konuşmuşsunuz hala geçmişi okuyorum bitiremedim :19:

Merhaba 13.5 haftalık hamileyim.cnsiyetini daha öğrenemedim.öğrenen varmı.son adet tarihim 20 aralık fakat ocakta hamile almışım.dokktor çocuğun gelişimine göre tahminen 10 ocak da kalmışsın dedi.bebeğim 1 hafta önden gidiyor.etrafımdakiler önden gidiyorsa erkektir diyor.cvplarınızı deneyimlerinizi bekliyorum

tahminen aynı haftalarımız sanırım.benim bebişim de 1 hafta önden gidiyo ve büyük ihtimalle erkek.ilk oğlum da önden giderdi hep ama cinsiyetle pek alakası yok bunun sanırım.çünkü önden giden kız bebek de çok duydum ben...

"Pekçok kadın gebeliğin seyri sırasında vücudun belirlli bölgelerinde ya da genelinde değişik derecelerde kaşıntı sorunu yaşar. Kaşıntılar çoğu zaman hem anne adayı hem de bebek açısından tehlike oluşturabilecek bir durumun habercisi değildir. Ancak bazı özel durumlar da söz konusu olabilmektedir

Özellikle hızla büyüyen karın ve memeler etrafında kaşıntının olması son derece normaldir. Bu bölgeler etrafında oluşan çatlakların şilk belirtisi kaşıntıdır. Hormonal değişimler de ciltte hassasiyeti arttırarak kaşıntıya yol açabilir. "
ALINTI

Fazla göbeğimiz çıkmadı diye kaşınmıyoruz demek ki :)

Kızlar merhaba .... İkili testteki hcg hormonu seviyesine göre cinsiyet mevzuu vardı ya... Hani 50den aşağı erkek, yukarısı kız diye... Bir arkadaş söylemişti buradan ben oonun da hurafe olduğunu diğer topiklerdeki kızlarınkinin tutmadığını söylemiştim ama 12. haftada yapılan tutuyormuş. Benim arkadaşım da 12. haftada yaptırdı onun da 50nin altındaydı. Ve cinsiyeti belli oldu erkek onun :D Ben sonucumu pazartesi alacağım D: Ayyy çok heyecanlandım :D

ben ikili teste 12. haftada gittim ama 13 haftalık çıktık.bizim için geçreli mi bu acaba:9: 55 çıktı bizimki..

bana cok iyi bilgili muhasebeci lazım bizimki yok ortalarda ya bu dogum parası işsizlik parası nasıl ögrenicem nettede türlü türlü şeyler yazıyo

senın için bizim şirketteki muhasebeye sordum

kapandığı için sana tazmınat ödemek zorunda zaten onlar çıkarıyo işlemi yapıcaklar ve sen iş bulma kurumuna drek gidip başvurup maaşa bağlanacaksın doğun parası die bir şay yok zaten sadece izinde olduğu zamanların ödemesini veriyo sgk ama izin öncesi işten çıkarıldığı için böyle bir hakkı yok dedi

kesinlikle tehlikeli canim ben de gecen hafta ishal oldum ve gece acile gittim 1 sise serum yedim ishalde su kaybi bebek icin tehlike yaratir sakin ihmal etme :20:

doktorum eger gecmez ıse yarın gıtmem gerektıgını soyledı suan ıshalım yok sadece sabah vardı sımdı sadece sag kasıgıma arada agrılar gırıyor ufaktan

mrblar.Bende yeni katıldım aranıza.size bir sorum olacaktı.dün testler yapıldı.tsh hormonumun çok çalıştığını öğrendim.Forumda böyle üyeler olduğunu okumuştum.Siz ne zamandan beri guatır ilaçı kullanmaya başladınız.Biz yarın kontrole gidecez.Bu zamana kadar kullanamdığım için bir sorun çıkar diye çok korkuyorum.Cevaplarınızı bekliyorum.Hekese sağlıklı bir gebelik diliyorum

Tiroid konusunda kesinlikle tek doktorla kalmayın iyi bir doktor araştırıp gidin çünkü bende hipertiroidi vardı.İlaç kullandım sonra karaciğer enzimlerim yükseldi yani ilaç zehirlenmesi gibi bişey oldu...sonra hipotiroidiye çevirdi...şimdi normal ama 2.doktorumun sayesinde...Bu konuda uzman doktora gidin tek doktor gerçekten doğru değilmiş bu konuda ben yaşadığım için bunu söyleyebiliyorum maalesef durum böyle...

senın için bizim şirketteki muhasebeye sordum

kapandığı için sana tazmınat ödemek zorunda zaten onlar çıkarıyo işlemi yapıcaklar ve sen iş bulma kurumuna drek gidip başvurup maaşa bağlanacaksın doğun parası die bir şay yok zaten sadece izinde olduğu zamanların ödemesini veriyo sgk ama izin öncesi işten çıkarıldığı için böyle bir hakkı yok dedi

saol canım ama bişey daha sorucam ben cıkarıldıktan sonrada baska biyerden sigortamı devam ettirsem dogumdan sonra dogum parası alabilirmiyim bi arkadasım önerdi 3 milyar dedi az da degil ondan sonra cıkısım olsa ona göre işsizlik maaşına basvursam oluyomu acaba öyle

Back
X