2012 Ekim Anneleri

bende normal doğum için bekleyenlerdenim. doğurup bebişini kucağına alanları görünce heveslenmiyo değilim. Ama bizde kucağımıza alıcaz inş. inş fazla bekletmez bizi bebişlerimiz:9:

ben 38 i doldurayım ondan sonra başlicam hurma yemeye ve yürüyüşü artırıcam , inşallah faydası olur çünkü 40-41 haftaları beklemek istemiyorum

Benim Dr zaten basından beri bebeğimde kontrol altında tuttu kilolu olmasın 3000 3200 yeter dedi hep kolay doğurayım diye dün gittim 3 kg olmuş ins doğumum çok gecikmez de kilosu çok artmaz nerdeyse haftada 300 gr alıyor çünku
Bende en son gittiğimde 2 haftada 650 gr almıştı. Bir hesap yaptım 4 kiloyu geçiiyor gününü beklerse. Ama oğlum beklemeyecek gibi o ayrı mesele.
bende varım kızlarr... aynen bende her tuvalete gittiğimde heyecanla bakıyorum su gelir falan diye ama maalesef.. gerçi yarın çatı muayenesi var bakalım dr ne diceek işallah beni boşu boşune sezeryana yönlendirmez.. şimdi yürüyüşe gidicem tempolusundan..:10:
Bende varım kısmetse:)
Benim rahim açıklığıma bakıldı ama çatı başka oluyor herhalde. Gerçi vajinal ultrasonla da baktı bişeyler dedi doktorum, ben o esnada şok halinde olduğum için neye baktı anlamadım.
Hafta başı açıklık için yine bakılacak. Ama sanki açılıyormuşum gibi hissediyorum:)

Son düzenleme:
Kaç kg doğdu peki cnm ?

3800 civarı doğdu canım. ama doğumdan sonra kontrole gelen doktoru boşuna sezeryana almışsınız, normale hazır gelmiş dedi. ablamın ilk doğumu da normal olmuştu çünkü, çatısı falan problem değildi yani. ablam normal doğumdan sonra ameliyata girmişti, ona rağmen normal çok çok rahat sezeryana göre diyo her zaman.

işte bende doktorun sez. yönlendirmeesinden korkuyorum bana en ufak olumsuz bişey söylese tabiki sezeryan olurum:S

aynen canım, sonuçta herşeyden önemlisi hem bizim, hem bebişlerimizin sağlıkla atlatması doğumu. özellikle bebişimizin sağlığıyla ilgili bir tehdit varsa sezeryana da tabii ki evet deriz hepimiz. Allah'ım hepimize gönlüne göre, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

ben de sezeryanla bebişlerini kucağına alanları duydukça sabırsızlanıyorum, duygulanıyorum.en azından günü belli olsa diyorum. sonra vazgeçiyorum:1::1:

kızlarrr Allah izin verirse bende normalcilerdenim :))) 10 dan geri sayım başladı bakalım hayırlısı :)) hem bizim neden listemiz yok gerçi bu bilinmez son anda normalden sezeryana dönüşte olabilir ....hadi bakalım kimler normal doğum adayı yada istiyor bizimde listemiz olsun ;)

ben 38 i doldurayım ondan sonra başlicam hurma yemeye ve yürüyüşü artırıcam , inşallah faydası olur çünkü 40-41 haftaları beklemek istemiyorum

bende yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama çok tembelleştim kalkasım gelmiyo 3 gündr yürümedm :17: bugn çıktım yarım saat yürüdm. bi arkadaşım 42. haftada suni sancıyla normal doğurdu. benimde en büyük korkum 41 - 42 lere kalmak... inş zamanında gelir bizim bebişler

canım bende normal doğumu bekliyorum,önce bebek tersdi dönmez sandım ve sezeryan diyordum,ama şimdi doğum pozisyonunda çok şükür,bu benim ikinci normal doğumum olacak kısmetse önce korkuyordum,ama şimdi biran önce olsun bitsin istiyorum,belim ve kasıklarımda ağrılar oluyor galiba günüm yaklaşıyor...bdt ye göre tam 15.günüm var...
kendime bir arkadaş buldum ben...faktorB ve ben normali bekliyoruz,yok mu?artıran:9::9::9:
:118::118::118::118::118::118:

bende normali bekliyorum canim, sat a göre 17 ekim ama doktorun dedigine görede 22 ekime denk geliyor, ama bende 22 ekimi bulmaz diye umuyorum:1:

ayrica turkiye de bebisin kilosuna göre sez. yaptiran doktorlari hic anlamiyorum:19: burada 4 kilo ve ustunde olan bebekleri bile normal doguruyorlar:1: burda sorun olmuyorda orda nasil sorun oluyor acaba:26:

3800 civarı doğdu canım. ama doğumdan sonra kontrole gelen doktoru boşuna sezeryana almışsınız, normale hazır gelmiş dedi. ablamın ilk doğumu da normal olmuştu çünkü, çatısı falan problem değildi yani. ablam normal doğumdan sonra ameliyata girmişti, ona rağmen normal çok çok rahat sezeryana göre diyo her zaman.

Evet cnm oyle diyorlar bakalım yaşayıp görcz

aynen canım, sonuçta herşeyden önemlisi hem bizim, hem bebişlerimizin sağlıkla atlatması doğumu. özellikle bebişimizin sağlığıyla ilgili bir tehdit varsa sezeryana da tabii ki evet deriz hepimiz. Allah'ım hepimize gönlüne göre, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

ben de sezeryanla bebişlerini kucağına alanları duydukça sabırsızlanıyorum, duygulanıyorum.en azından günü belli olsa diyorum. sonra vazgeçiyorum:1::1:
Bende bu duygulardaym hakkımızda hayırlısı ikisinde de riskler soz konusu sonuçta
bende dua ediyorum 26sında kontrolümüz var bi gitsem dr dese bebek geliyo oracıkta doğursam ohh miss yoksa bu karı beni zorla doğutturacak kızlar yaa dua edinde 26eylül 5 ekim arası gelsin oğlum sağsalim böyle diyorum eşimde diyo oldu anlaşma yap oğlanla da gece gelmesin bide haftasonu die :)

Aynen bende oğlum la anlaşma yapıyorum gece ve haftasonu gelme diye gece Dr m extra ücretle geliyor ve epidural icin anestezi uzmanı olamayabiliyor h sonuda drm gelmiyor :(

bende normali bekliyorum canim, sat a göre 17 ekim ama doktorun dedigine görede 22 ekime denk geliyor, ama bende 22 ekimi bulmaz diye umuyorum:1:

ayrica turkiye de bebisin kilosuna göre sez. yaptiran doktorlari hic anlamiyorum:19: burada 4 kilo ve ustunde olan bebekleri bile normal doguruyorlar:1: burda sorun olmuyorda orda nasil sorun oluyor acaba:26:

Eskiden buradada yoktu ama şimdi sezaryen sebebi olarak sayılıyor kilolu bebek. 4 kilo üstü yani. Doğuran doğuruyor ama.

kızlarrr Allah izin verirse bende normalcilerdenim :))) 10 dan geri sayım başladı bakalım hayırlısı :)) hem bizim neden listemiz yok gerçi bu bilinmez son anda normalden sezeryana dönüşte olabilir ....hadi bakalım kimler normal doğum adayı yada istiyor bizimde listemiz olsun ;)

aslinda imzalarimizda tarihlerimiz belli ama normal dogumu bekleyince hic net bi tarih yazamicaz tabloya:1: bakalim bizim islerimiz sansa, topige anca dogurduktan sonra yazariz:1:

Eskiden buradada yoktu ama şimdi sezaryen sebebi olarak sayılıyor kilolu bebek. 4 kilo üstü yani. Doğuran doğuruyor ama.

aynen öyle canim, sahsen normali isteyipte sirf bebegin kilosu yuzunden sez. olacak insanlar icin zor bir durum oldugunu dusunuyorum, muhakkak o kilodaki bebekler tabiki normal dogabilir ama belki biraz zaman alabilir, risk olur diye direk sez. yapiyor doktorlar:20:

aynen öyle canim, sahsen normali isteyipte sirf bebegin kilosu yuzunden sez. olacak insanlar icin zor bir durum oldugunu dusunuyorum, muhakkak o kilodaki bebekler tabiki normal dogabilir ama belki biraz zaman alabilir, risk olur diye direk sez. yapiyor doktorlar:20:

iki ucu boyalı değnek!

İçimizde can taşıyınca doktorlar ne derse yapıyoruz. Rest çekmeği kim göze alabilir.

Back
X