2012 Ekim Anneleri

ayy ne kadar beni anlatmışsın canım her doktora gittiğimde acaba diye diye tansiyonum en başından beri yüksek çıkıyor sağlık ocağına gidiyorum normal ne yapacağımı şaşırdım inan.geçen çarpıntım oldu hemen polikliniğe gittim bu sefer küçük düşmüş ne yapacağım bilemiyorum vallaha:44:

evet benim de aynen..doktorun içi rahat etsin diye kullanıyorum ben tansiyon ilacını.:1:sağlık ocağında benim de noral.beyaz önlük sendromu var demek bizde:49:

kızlarr iyi geceler hepinize
allah rahatlık versin
umarım güzelce uyuruz
normalciler doğum tablosu linkimizze eklesin bilgilerini tabloya eklicem onları
öptük hepinizi :54::54::54::54:

doktordan hayırlı haberlerle döndük dualarınız için Allah razı olsun.
2 haftalık hastalığıma ve 4 gün hastanede yatmama rağmen kilo almışız boyumuz uzamış suyumuz çok ii maşallah.Oğluşum yine elini emiyodu bana çekmiş kuzum anasıda 9 yaşına kadar parmak emerdi:52:

hareketimizin azalma sebebini başlardaki gibi düşün dedi doktorum o zaman küçüktü hissedemiyorum diyodun şimdide o büyüdü yeri daraldı annesi dedi.zaen otobüse bindik başladı kıpırdamaya oğluşum halk otobüsüne binmeyi istiyomuş meğerde anası bilememiş:52::52:

benide normal doğuma ekleyin kızlarcım.annem ve sağlık bakanımız normal doğurmam konusunda pek ısrarcılar şayet:9:

bebeklerimiz doğdumu haber varmı???

masallah oglusuna canım,mesajını gorunce yuzum guldu gercekten,aklım sendeydı...halk cocugu olacak oglan:)))

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

EVEEEEET SEZERCİLERİ GECMİS BULUNMAKTAYİZ :)))) hadi bakalım hayırlısı

heheheh biz normalciler olarak bizim neyimiz eksik neden bi tablomuz olmasin:1: her an tetikte beklemek te cok zor yaw, ne zaman nerede dogurcagimiz belli degil:1: ben gezmelerde dogurabilirim:49: dedigin gibi camos rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insallah:nazar::nazar::nazar:
bende pc başında doğuracam heralde:9:
Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56
oooooooooooooo maaşallah çoğalıyoruz:118:normalciler olarak...:118:

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

EVEEEEET SEZERCİLERİ GECMİS BULUNMAKTAYİZ :)))) hadi bakalım hayırlısı

hadi canım sezercileri geçmişiz ne kadar normalci varmışta haberimiz yokmuş...(tabi son anda değişmezse)bir avazda kurtarsın ALLAHIM hepimizi..inşallah..

ıyı aksamlar msjlarınızı duygu dolu huzunlenerek okuyorum ne guzel bebışler kucaga alındı allahım analı babalı buyutsun çok mutlu oldum :nazar:

hadi canım sezercileri geçmişiz ne kadar normalci varmışta haberimiz yokmuş...(tabi son anda değişmezse)bir avazda kurtarsın ALLAHIM hepimizi..inşallah..

Âmin ins ama sezeryancilar daha çok olacak gibibu normallerden de her an donen olabilir :) Rabbim hepimizin gönlüne göre ve en hayırlısını versin insaallah :)

Âmin ins ama sezeryancilar daha çok olacak gibibu normallerden de her an donen olabilir :) Rabbim hepimizin gönlüne göre ve en hayırlısını versin insaallah :)

aman kızlar keşke hepiimiz normal doğursak kim ister sezeri:3: hepinize maşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

Olsun cnm hem biz hem yavrularımız sağlıklı olalım da sezeryani normali fark etmez anne olan ve o yüce gorevi hak eden herkeze mAsallah bence :nazar::nazar::nazar: Rabbim sayımızı artırsın olmayan arkadaslarımıza da versin ins ...

KIZLAR Benim gibi doğumu bayrama denk gelen varmı:3::3: BUGÜN kontrolümüz vardı 2900 gram olmuşuz 49 cm de boyumuz maşallah keremime:nazar::nazar: 15 ekim sezeryan olcaz kısmetse:49::49:

Back
X