2012 Ekim Anneleri

kızlar çatı kemiklerim ağrıyor diyorsunuz ya benim mesela sadece yatakta dönerken veya oturduğumda kalkarken acıyo.. bu çatım dar genişlememiş anlamına mı gelir acaba

bugün ben de güzel haberlerle döndüm doktorumun yanından.bebeğim gelişimi geriden gidiyordu.yavrum 2 haftada 700gr almış ve çok mutlu oldum:nazar:.şimdi tam zamanında.NST ye bağlandım bugün kalp atışları düzenli dedi.ama sancı hakkında bişi söylemedi.sonra muayenede saçları var bebeğinin dedi:emir_bebek: bir de karnım yamuk duruyor benim sola dogru..doktor eliyle düzeltmeye çalışıyor öok komikti yaa:52: ama benim daha belli değil normal mi sezeryan mi.çatı kontrolü ne zaman yapılır bilmem

kaç kilo şimdi bebeğinizz kaç hafta geriden geliyo

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug
Hadi bakalım 15 olduk :) hepimize Rabbim güç versin de doğuralım hayirlisiyla kuzularımızı :9 iyi akşamlar kızlar bende normalciyim inş hakkımızda hayırlısı olsun:49:

kızlar dr umla az önce konuştumm..

salı günü son kontrolüm olucak..perşembe günü 27 eylül sabahı sezeryena girecekmişim..

o güne kadar lekem suyum gelirse, sancım olursa hemen gel dedi..

beklemez diye söylemiştim dedi..inş perşembeye kadar bekler :nazar:

ufak ufak sancılarım var hala hem korkuyorum hem bekliyorum :18: :18: :18:

günü yaklaşan kızlar hazırlıklı olun her an..ne olacağı hiç belli olmuyor..bir an da şoke oluyorsunuz :53:

edammm nişanın gelmiş sanırm:53:bebiş 1 ekimi beklemicek demek.bizim tarihimiz de 27 eylül.senin paşan beklerse 27sini aynı gün doğurcaz inşallah:16:

normal bekleyen anneler çatı kemikleriniz ootururken de acıyo mu yoksa yürürken mi sadece.. pof ben bu çatıya fena taktım bakalım ne kadarmış benim çatı yarın görücezz:18:

normal bekleyen anneler çatı kemikleriniz ootururken de acıyo mu yoksa yürürken mi sadece.. pof ben bu çatıya fena taktım bakalım ne kadarmış benim çatı yarın görücezz:18:

Çok takılma canim ya benim yatarken bazen çok ayakta kalınca da ağrıyor hem zaten bebeğin basının çok büyük olması lazım çatıdan geçmemesi icin çünkü onların kafa kemikleri henüz su oluyor iç ice geçip bı şeklide çıkıyormuş . Benim Dr henüz bakmadı bile çatıma bakalım bakacak mı ?

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Ekledim cnm :)

Dilfeza

Oglusum12

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212

Nilidil

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara

Mavibattaniye

Melek01

Nursesila

Haydi herkeze hayırlı geceler :) doguranlardan da hic haber alamadık yav ins iyidirler yarın haber verseler bari de rahatlasak :)

benimki otururken değilde kalkarken acıyo , biraz yürüyünce acı geçiyo ama :44: bu çatı darlığı nadir görülen bir durummuş takma bu kadar , asıl ben bebeğimi düşünüyorum , biz bi şekilde doğurucaz ama yavrucaklar daracık yerden çıkıcaklar , onlar içinde zor olmaz inşallah :26:

Back
X