- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
KIZLAR Benim gibi doğumu bayrama denk gelen varmıBUGÜN kontrolümüz vardı 2900 gram olmuşuz 49 cm de boyumuz maşallah keremime
15 ekim sezeryan olcaz kısmetse
![]()
Ee bayrama geliyor diye mı sezeryani oluyorsun yoksa :)?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR Benim gibi doğumu bayrama denk gelen varmıBUGÜN kontrolümüz vardı 2900 gram olmuşuz 49 cm de boyumuz maşallah keremime
![]()
Ee bayrama geliyor diye mı sezeryani oluyorsun yoksa :)?
bugün ben de güzel haberlerle döndüm doktorumun yanından.bebeğim gelişimi geriden gidiyordu.yavrum 2 haftada 700gr almış ve çok mutlu oldum.şimdi tam zamanında.NST ye bağlandım bugün kalp atışları düzenli dedi.ama sancı hakkında bişi söylemedi.sonra muayenede saçları var bebeğinin dedi
bir de karnım yamuk duruyor benim sola dogru..doktor eliyle düzeltmeye çalışıyor öok komikti yaa
ama benim daha belli değil normal mi sezeryan mi.çatı kontrolü ne zaman yapılır bilmem
evt cnm bayramda eczaneler kapalı olucak ve benim bebeğime serum takılck riske girmemek için sezeryana karar verdik
kaç kilo şimdi bebeğinizz kaç hafta geriden geliyo
Neden serum takılacak Hayirdir cnm ya ?
![]()
hepatit b taşıyıcısıyım ben cnm o yuzden bebeğe aşı vurulup doğduğu gibi serum takılcak![]()
Dilfeza
Oglusum12
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
Mertug
Hadi bakalım 15 olduk :) hepimize Rabbim güç versin de doğuralım hayirlisiyla kuzularımızı :9 iyi akşamlar kızlar bende normalciyim inş hakkımızda hayırlısı olsun![]()
kızlar dr umla az önce konuştumm..
salı günü son kontrolüm olucak..perşembe günü 27 eylül sabahı sezeryena girecekmişim..
o güne kadar lekem suyum gelirse, sancım olursa hemen gel dedi..
beklemez diye söylemiştim dedi..inş perşembeye kadar bekler
ufak ufak sancılarım var hala hem korkuyorum hem bekliyorum :18: :18: :18:
günü yaklaşan kızlar hazırlıklı olun her an..ne olacağı hiç belli olmuyor..bir an da şoke oluyorsunuz![]()
Canim ne olur üzülme ins bı sorun olmaz dualarımız seninle ins...
normal bekleyen anneler çatı kemikleriniz ootururken de acıyo mu yoksa yürürken mi sadece.. pof ben bu çatıya fena taktım bakalım ne kadarmış benim çatı yarın görücezz:18:
normal bekleyen anneler çatı kemikleriniz ootururken de acıyo mu yoksa yürürken mi sadece.. pof ben bu çatıya fena taktım bakalım ne kadarmış benim çatı yarın görücezz:18:
Dilfeza
Oglusum12
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz