2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Güle güle kullansın inşallah bebişin canımmm
Markasını göremedim bi de kaça aldınız?

aynısını ben sorcaktım uygun buldum bıtane bırazdan ekleyım fıkır olur hepımız ıçın

güle güle kullansın bebişin canım nerden aldın ve fiyatı nedir bende böyle bişey düşünüyorum cok begendim

saolun kıslar inşallah güzel günlerdeee kullanırızz e bebek ten kraft twist 789 a aldım

off ben de çoştum şimdi.. aklımda neyi nereden alacağımı planladım ama sanki erkenmiş gibi geliyor hep biraz daha bekliyeyim diyorum. ama sıcaklar geliyor ramazan da geliyor...alışveriş zor olabilir sona bırakırsam... ondan başlamak en iyisi.. beni gaza getirdiğiniz için teşekkürler :))

sevi bebeden aldığım banyo seti ,yıkama minderi, bakım seti, kirli torbası ve alt açma minderimiz

birde iki minik taytımız trendyol dan

herkes aldıklarını güle güle kullansın

hastane cıkısı filan da var onları da eklicem biara
bunlar limangodan markası wenice kids

canım iyi günlerde sağlıkla kullansın bebeğin hepsini çok beğendim banyo minderi kullanışlı gibi görünüyor bende böle bişe almayı düşünüyorum

güzel günlerde kullanmak nasip olur inş..çok güzeller

canım iyi günlerde sağlıkla kullansın bebeğin hepsini çok beğendim banyo minderi kullanışlı gibi görünüyor bende böle bişe almayı düşünüyorum

amin inş. canım hepimizin yavruları sağlıklı sıhhatli kullansın inş.

evet canım oldukça güzel içinde minik tanecikler var suya girince şişiyormuş minderi ve bebeği yukarda tutuyormuş

azracım hepsi çok güzeller güle güle güzel günlerde kullanın inş
bu arada mavi polar hırkalarımız aynı bende almıştım e bebekten :)
çok kullanışlı gibi duruyor..giydireceğimiz günlerde gelir inş

merhaba annelerrr bunlar miniğime yengesinden ciciler.. bende ay başından itibaren başlıcam artık almaya hepinize çok özendim valla çok güzel şeyler almışsınız bunları görünce çok heyecanlanıyorumm..

ben beğenmedim pek çok soluk geldi gözüme ama geri yollasam kargo parası uğraş falan dursun napalım aldım artık inşallah giydireceğimiz günler kolayca gelir amin

amin inş. canım hepimizin yavruları sağlıklı sıhhatli kullansın inş.

evet canım oldukça güzel içinde minik tanecikler var suya girince şişiyormuş minderi ve bebeği yukarda tutuyormuş

aaa çok süpermiş değişik bişe ne güzel bende bundan alırım ozaman banyo setii alayım diyordum gördüğüm iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…