2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

canım güle güle uyusun bebeğin odasında... çok güzelmiş..
Nerden ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyim ben de oda beğendim de kıyaslama yapıcam çok geldi fiyatı biraz...

canım cok tesekkur ederım meltem mobılya fıyatı 3.428.000 tl canım senın dusundugun ne kdardı

amann amann maşallahhhh odalar bile alınmaya başlanmış :)) güle güle sağlıcakla kullansın inş. bende buna benzer sade bişey istiyorum

Son düzenleme:
benim beğendikleirm ve uygun gördüklerim şu modeller

[/ATTACH]

fiyatları 990 tl ,1030 1240 tl

Son düzenleme:
canım cok tesekkur ederım meltem mobılya fıyatı 3.428.000 tl canım senın dusundugun ne kdardı

evet canım benim de meltem mobilya.. kral bebek odasını beğendim ama adı pek duyulmamış diye o paraya değermi bilemedim... memnuniyet üzerine mi aldın yani taviye edilerekmi nasıl sence önerirmisin

evet canım benim de meltem mobilya.. Kral bebek odasını beğendim ama adı pek duyulmamış diye o paraya değermi bilemedim... Memnuniyet üzerine mi aldın yani taviye edilerekmi nasıl sence önerirmisin

canım kral bebek odasınıda gordum magzasında bır kremı var bırde beyazı vardı vallahı onerı uzerıne almadım bebek odası takımlarına bakıyordukkk hepsı bılgın boya kokusu vardııı ıstemedım sonra ankarada sıtelerde adalı dıe bır magza vardı oraya gırdık urunlerını gorduk begendık aldıkk ınsallah sorun yasamayız

Rabbim sağlıcakla kullanmayı nasip eylesin. hepsi hem çok güzel hemde çok kullanışlı. baktıkça heveslendim, güle güle kullanın canım

canımm maşallah bebişin odası çok güzel özellikle beşiğine bayıldım valla. senin beşik modelini çalabilirim haberin olsun sağlıcakla kullanın inşallah

cok tesekkur ederızz cal ne olcak melekler yatmıycakmı sankı

hepsi çokkk güzeller.allah giymeyi nasip etsn inş.bişi sorcm masumiyetcm beşik araba felan satılıomu orda.bnde gtmeyi düşünüyorm.

Canım orda herşey var yok yok ama işte arabayı yakın yere park edemiyorsun. Biz mesela bugün çok yürüdük otoparka uzaktı havuzlu han. Ama herşey var mutlaka git bak derim.

ayy harıka hele o yazılı cıt cıtlar yokmu hastayım onaa ama bulamıorum ben ankaradaa yada bana denk gelmıyor hepsını gule gule kullanın

Sağolasın tatlım burda çok var bende aldım değişik değişik. Ama Ankara da büyük bir yer orda da vardır mutlaka biraz daha araştır

merhaba arkadaşlar kısmetse bende 2012 ekim annesi olacağım..sizleri uzun süredir takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş...bizde bebeğimin odasını meltem mobiltadan almayı düşünüyoruz..ama oda fiyatlarına yatak ve tekstilin dahil olmaması beni biraz düşündürüyor...sizinkinde fiyata dahilmiydi

Canim bizimkisi dahil degildi çilekte yatağı tekstil ürünü odasi hepsi 2,500.00

kızlar ciciler çok güzel bende önümüzdeki aya hepsini yüklemiş olucam..birde benim iki görümcemde dış devlette yaşıyolar ve onlar birsürü şey almışlar bende hiçbirini görmeden acele etmeyeyim dedim...onları bekliyorum yeni cicler almak için ama hastahane çıkışını beşiğini pusetini anakucağını almayı düşünüyorum ...hepsi sağlıkla kullansın inşallah...hepsi çok güzel bakması bile zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…