canım güle güle uyusun bebeğin odasında... çok güzelmiş..
Nerden ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyim ben de oda beğendim de kıyaslama yapıcam çok geldi fiyatı biraz...
canım cok tesekkur ederım meltem mobılya fıyatı 3.428.000 tl canım senın dusundugun ne kdardı
evet canım benim de meltem mobilya.. Kral bebek odasını beğendim ama adı pek duyulmamış diye o paraya değermi bilemedim... Memnuniyet üzerine mi aldın yani taviye edilerekmi nasıl sence önerirmisin
Eki Görüntüle 430479 Eki Görüntüle 430488 Eki Görüntüle 430484 Eki Görüntüle 430481 Eki Görüntüle 430483 Eki Görüntüle 430475 Eki Görüntüle 430474 Eki Görüntüle 430476 Eki Görüntüle 430478 Eki Görüntüle 430471 Eki Görüntüle 430500
Ana kucağı tamamen süpriz oldu hiç aklımda olmayan bir modeli aldım. Bright stars ın bir modelini alacaktım internette gördüğümde çok beğenmiştim fakat bugün mağazada kendi gözümle gördüğümde hiç internetteki gibi hoşuma gitmedi. Sırtı yatmıyordu ve bacakları çok inceydi bana hiç güvenli gelmedi. 270 tl fiyatı Jokerden aldık.
Pembeli olan uyku tulumumuz ikeadan aldım 30 tl fiyatı
Bübchen seyahat çantamız anneanemizden hediye :) O da 90 tl
Allah sağlıkla bebeklerimize bu aldıklarımızı kullandırmayı nasip etsin inşallah
rabbim sağlıcakla kullanmayı nasip eylesin. Hepsi hem çok güzel hemde çok kullanışlı. Baktıkça heveslendim, güle güle kullanın canım
canımm maşallah bebişin odası çok güzel özellikle beşiğine bayıldım valla. Senin beşik modelini çalabilirim haberin olsunSağlıcakla kullanın inşallah
hepsi çokkk güzeller.allah giymeyi nasip etsn inş.bişi sorcm masumiyetcm beşik araba felan satılıomu orda.bnde gtmeyi düşünüyorm.
ayy harıka hele o yazılı cıt cıtlar yokmu hastayım onaa ama bulamıorum ben ankaradaa yada bana denk gelmıyor hepsını gule gule kullanın
Canım orda herşey var yok yok ama işte arabayı yakın yere park edemiyorsun. Biz mesela bugün çok yürüdük otoparka uzaktı havuzlu han. Ama herşey var mutlaka git bak derim.
evet canım gidicemde beşik araba anakucağı hepsini toplu almayı düşünüyorum.dediğin gibi park sorunu var.nsl taşınır onca şey.sorun olur.ama gidicem bi bakayım bebek süsü şekerlerini felnda eminönunde bi yer buldm ordan alcm.bi tur atıcaz annemle inş eminönünde.he bide hafta sonu kapalı dimi orası.çok soru sordm yaaa
canım cok tesekkur ederım meltem mobılya fıyatı 3.428.000 tl canım senın dusundugun ne kdardı
Canım orda herşey var yok yok ama işte arabayı yakın yere park edemiyorsun. Biz mesela bugün çok yürüdük otoparka uzaktı havuzlu han. Ama herşey var mutlaka git bak derim.
evet canım gidicemde beşik araba anakucağı hepsini toplu almayı düşünüyorum.dediğin gibi park sorunu var.nsl taşınır onca şey.sorun olur.ama gidicem bi bakayım bebek süsü şekerlerini felnda eminönunde bi yer buldm ordan alcm.bi tur atıcaz annemle inş eminönünde.he bide hafta sonu kapalı dimi orası.çok soru sordm yaaa
Bende bugün kapı süsümüzü aldımşekerlik süslük ikramlıklar da vardı çeşit çeşit ama daha erken diye ona masraf yapmadım şimdilik. Ben hep hafta arası gittim haftasonu kapalı olabilir bilmiyorum canım :26:
Canım aldıklarını çok beğendim hayırlı olsun tatlımkapı süsleriniz çok şirin yaaa
Bende bugün kapı süsümüzü aldımşekerlik süslük ikramlıklar da vardı çeşit çeşit ama daha erken diye ona masraf yapmadım şimdilik. Ben hep hafta arası gittim haftasonu kapalı olabilir bilmiyorum canım :26:
merhaba arkadaşlar kısmetse bende 2012 ekim annesi olacağım..sizleri uzun süredir takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş...bizde bebeğimin odasını meltem mobiltadan almayı düşünüyoruz..ama oda fiyatlarına yatak ve tekstilin dahil olmaması beni biraz düşündürüyor...sizinkinde fiyata dahilmiydi
Canim bizimkisi dahil degildi çilekte yatağı tekstil ürünü odasi hepsi 2,500.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?