2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

ben beğenmedim pek çok soluk geldi gözüme ama geri yollasam kargo parası uğraş falan dursun napalım aldım artık inşallah giydireceğimiz günler kolayca gelir amin

canım benim ki soluk değil canlı bir mavisi var..acaba senin ürününde mi sorun var??
resimde canlı gibi duruyor :26:

Ana kucağı tamamen süpriz oldu hiç aklımda olmayan bir modeli aldım. Bright stars ın bir modelini alacaktım internette gördüğümde çok beğenmiştim fakat bugün mağazada kendi gözümle gördüğümde hiç internetteki gibi hoşuma gitmedi. Sırtı yatmıyordu ve bacakları çok inceydi bana hiç güvenli gelmedi. 270 tl fiyatı Jokerden aldık.
Pembeli olan uyku tulumumuz ikeadan aldım 30 tl fiyatı
Bübchen seyahat çantamız anneanemizden hediye :) O da 90 tl

Allah sağlıkla bebeklerimize bu aldıklarımızı kullandırmayı nasip etsin inşallah

aldıkların hayırlı olsun canım, ben de senin gibi aylardır bright stars alıcam dedim durdum, geçen hafta tiny love ın bu modelini gördüm ve bunu alıcam dedim. Henüz yakından göremedim, mağazada açıp gösteriyorlar mı, içi yumuşak mı?

Valla bugün bizimle çok güzel ilgilendiler kapalı kutuyu açtı çocuk sağolsun bende güzelce inceledim. İçindeki ped oldukça yumuşak ve rahata benziyor. Hem yıkanabiliyor bence sende düşünüyorsan mutlaka yakından görmelisin resimlerle olmuyor. Ben içime sinerek aldım öyle söyleyeyim İnşallah bebiş de rahat eder içinde

İnşallah canım, ben jokeri aradım, hangi mağazanızda var diye sordum. Biz kutuyu açmayız, eğer kesin alacaksanız açarız dediler, ben de ya beğenmezsem ne olacak dedim. İnsan görmeden kumaşını yumuşaklığını anlamadan nasıl alıp almayacağına karar verir. Neyse bence de en mantıklı ana kucağı bu, en kısa zamanda alıcam inşallah.

Bizde forum istanbuldaki jokerden aldık dediğim gibi hiç aklımda yoktu bu model ama tamamen yatabilen tek model de buydu bebek gündüzleri hep gözümün önünde olsun istiyorum bazen uyur bazen uyanır bu çok işimi görür gibi geliyor. Sen eylül annelerindesin galiba bizim topiğe de gel ekim annelerine

çok güzeller canımm..güle güle kullanın

dün kızkardeşim anakucağını hediye alıcam dedi..istediğim modeli biliyordu..sen gelene kadar alayım dedi..
bende alma gidip görelim bakalım dedim..içime sinsin istiyorum..
diğer modelin beğenmediğin yerlerine bende dikkat edeyim bari..belki benimde içime sinmez..
bu aldığın modelde çok şık..fiyatı 270 tl hediye olacağı için çok yüklenmek istemiyorum ama yine ben anakucaklarını biraz araştırmaya başlayayım tekrar..

Çeşit çeşit modeller var canım yaa biz bugün çok yorulduk bir ana kucağına bile kaç kere baktık daha pahalıları bile var görmeden alma derim canım

Çeşit çeşit modeller var canım yaa biz bugün çok yorulduk bir ana kucağına bile kaç kere baktık daha pahalıları bile var görmeden alma derim canım

haklısın canım görmek şart..
pazartesi istanbul yolcusuyum..bir kaç gün dinlendikten sonra e-bebek ve jokere bakarım olmadı..
fikir edinmek güzel..sağol canımm..

Tatlım hepsi çok güzeller sağlıkla kullansın minik kızın

Bright stars ana kucağı hakkında seninle konuşmuştuk zaten bu yatırılma konusunda pekte şaşırmadım açıkçası, bekliyorduk zaten...

Bakım için bende Bübchen kullanmayı düşünüyordum ablam kullandı ve çok memnundu, aklımdan hep geçiyordu acaba başka kullanmayı düşünen var mı ? diye ama şimdi seninde aldığını görünce demekki varmış dedim

Güle güle kullan hepsini canım

azracım çok güzeller sağlıkla güzel günlerde giysin inşallah yavrun
teşekkürler sağol amin
hayırlı olsun cnm oğluşun sağlıkla güzel günlerde giysin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın

Ana kucağının tam yatabiliyor olması büyük avantaj, ilk zamanlar orada bile uyur Bahsettiğim uyku tumu buydu, biz çok memnun kaldık. Bebek bakım ürünlerine gelince ben Mustelacıyım, konak şampuanı yoksa senin setinde Mustelanınkini öneririm, köpük şeklinde. Ne kadar dikkat etsek de konak yapıyor yenidoğan cildi. Aldıklarını iyi günlerde kullansın kızın.

bunlarda bızım aldıgımız cıcıler bıraz bırıksın oyle paylasalım dedık..
evde dolabı dolu ama babaannemızzde kaldıgımız ıcın anca bunları ekleyebıldık...

kizlar herseycikleriniz cok guzel Rabbim hayirla kullandirmayi nasip etsin insallah

ANNELERR ODAMIZ SUANDA GELLDI HAZIR HERSEYI TABI UFAK EKSIGIMIZ VAR STOR VE LAMBAMIZ EKSİK. BIRDE DEKARASYON TABIKIDE AMA OLSUNNN BOYLE BILE COK GUZEL OLDU MELEGIMIN ODASI .. ALLAHIM KUCAGIMIZADA ALMAYI NASIP ETSIN

url=http://bit.ly/c25MCx]
[/url]

Son düzenleme:

canım ciciler harika ana kucağına bayıldımhuzurlu ve mutlu yatsın içinde

Hanimlar bubchen marka aldigim cantali takim icinde kremleri sampuani olan 90 tl degilmis 70 tl ye almisim. Duzeltmemi yapayim da belki aranizda dusunenler olur

canım güle güle uyusun bebeğin odasında... çok güzelmiş..
nerden ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyim ben de oda beğendim de kıyaslama yapıcam çok geldi fiyatı biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…