2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

anlıyorum bende birçok mağazada o fiyatlara buldum zaten ama sanki meltem mobilya biraz daha kaliteliymiş gibi geldi bize...bir de aldıktan sonra ne kadar teslim edildi...
1 ay icinde teslim oldu geldiginde öyle ağır boya kokmuyordu suan hala cekmeceler acik havalniyor aldigim takım çok kullanışlı yani verdigimpara helal olsun yatağı büyüyen karyola ayrıca aldigim takım sade olduğu icin rahat 10 sene kullanabilir 7yil garantisi var 2yil parçası ücretsiz degisim taşınma halinde ücretsiz tasıma kurma 2yildan sonra belirliucret karşılığı yapıyorlar 7yil boyunca parça bulundurmak zorundalar

merhaba kızlar. kıyafetler çok güzel. bayıldım. ben daha oğluşuma birşey almadım. 6. ayından sonra almayı düşünüyorum. sadece yatak aldık bu hafta. doğumum inşallah ekim sonu gibi. allah herkese kucağına almayı nasip etsin inşallah. ilk bebeğim çok heyecanlıyım

oğluşumun yatağı

güle güle kullanın canım çok güzelgörünüyo , bizede arkadaşlar hep park yatak öneriyo, sen içinin yatağınıda aldınmı? normal beşik yatağımı aldın? yoksa park yatakların şilte yatağındanmı?

aldığın modeli bende çook beğenmiştim ama eşime beğendiremedim..sonra ortak olarak prens modelinin kreminde karar kıldık..taşınmada ücretsiz kurulum yapmaları çok iyiymiş..çünkü bebeğim daha yaşını doldurmadan büyük ihtimalle taşınacağız...neyse bizde bu gidişle meltem mobilyadan alacağız..benim beğendiğim model peşin 3.300 demişlerdi..bakalım pazarıkla kaça kadar düşüreceğiz..bir de ben yatağını da açıldığında 90 a 190 olacak şekilde yaptırmak istiyorum..inş yardımcı olurlar

canım zatenn mobılyana gore yatak verıyorlar fıyata dahıl degıl amaa 275 tl cıvarında ıdı buyuk yatak... yatagıda ordan almanı tavsıye ederım

cnm havuzlu han cumartesi saat 7 ye kadar açık benceee cumartesii gittimmmm

cnm puantiyeli hast. çıkışınınn aynısının mavisinii de ben aldım 1 tanede idilden alıcam yeterrr sen nekadaraa aldınnn hast. çıkışını

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar, araniza yeni katildim. Ben de ekim annesiyim. Allahin izniyle ekim 29da dogum. Biz simdilik yurtdisindayiz. esimin isi dolayisiyla. Turkiyeye tasinma planimiz var ama bakalim doktorumuz buna musade edecek mi? Bebek cicislerinizi gordum cok begendim.hepsi birbirinden guzel.Allah hepimize sagliklica kolayca kucagimiza almayi nasip etsin.Esimin her iki ablasida baska ulkelerde yasiyor. Bir tanesi surekli is seyehatlerine gittigi icin bizim bebek esyalarimizin cogunu o aldi. diger kalanlari ben internetten ordan burdan aldim. Turkiyeden sadece besik,bebek arabasi,bebek kuveti(eger bu ulkede kuvet begenmezsem ya da tasinacaklar arasina sigmazsa turkiyeden alacagim),hastane cikisi takimlari alacagim.(bu ulkede hastane cikisi takimi farkli.ben turkiyeden set halinde almak istiyorum sanirim2-3 set yeterli olur)
Geriye kalanlarin cogunu neredeyse tamamladik.Geriye;
1- bebek kozmetigi
2- bebek mamalari
3- bebek bezleri
4- oyuncaklar ve bebek egitim setleri (bunlarin hepsini bu ulkeden alacagim. bittikce online alisveris sitesinden siparis verebilirim.kargo ucretsiz.kozmetik yasakmis turkiyede ama ben her ay anneme 1-2 set yaslanma onleyici saylongoz ampulleri ve kremleri gonderiyorum hic takilmadi gumruge.eger bebek kozmetigi takilirsa gorumcem 3-4 ayda bir turkiyeye ugrayacak.o gelirken getirir)

bunlarda almis olduklarimiz

Eki Görüntüle 433947

kaselerimiz ve bardaklar.tamami 10 dolar

Eki Görüntüle 433955

cocuklar icin beslenme kutusu(sefer tasi diyebiliriz.)icinde kasik ve cataliyla beraber 2 katli 2 bolmeli.8 dolar

Eki Görüntüle 433877

dosirak.yani beslenme tabagi.piknik icin ideal.10 dolar

Eki Görüntüle 433880

kangurumuz.gorumcemin hediyesi

Eki Görüntüle 433879

muzikli doner oyuncak(henuz acip bakamadigimdan tam bilmiyorum) gorumcemin hediyesi

Eki Görüntüle 433881

ilac malzemeleri kutusu.bolmeleri cok hosuma gitti. 1 dolar

Eki Görüntüle 433883

bebek camasiri yikama fileleri.kayinvalidemin hediyesi

Eki Görüntüle 433969

bebekler icin muzik cd lerimiz. 200 sarki var.

Eki Görüntüle 433970

cok fonksiyonlu oyuncak 5 dolara almistik

Eki Görüntüle 433971

banyo sungerlerimiz

Eki Görüntüle 433972

bebekler icin ates dusurucu band.(bunun buyukler icin olanini bogaz iltihabi oldugumda kullanmistim 4 saatte atesimi dusurmustu.cok etkili tavsiye ederim)

Eki Görüntüle 433973

1 dolara aldigim oyuncak

Eki Görüntüle 433974

tirnak makasi seti.kayinvalidemden hediye

işte benim meleğimin yeni cicileriiiii

Eklentiler

• $DSC01159.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $DSC01236.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $DSC01237.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 59
  • $DSC01238.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSC01239.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $DSC01241.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $DSC01242.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSC01234.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…