1 ay icinde teslim oldu geldiginde öyle ağır boya kokmuyordu suan hala cekmeceler acik havalniyor aldigim takım çok kullanışlı yani verdigimpara helal olsun yatağı büyüyen karyola ayrıca aldigim takım sade olduğu icin rahat 10 sene kullanabilir 7yil garantisi var 2yil parçası ücretsiz degisim taşınma halinde ücretsiz tasıma kurma 2yildan sonra belirliucret karşılığı yapıyorlar 7yil boyunca parça bulundurmak zorundalaranlıyorum bende birçok mağazada o fiyatlara buldum zaten ama sanki meltem mobilya biraz daha kaliteliymiş gibi geldi bize...bir de aldıktan sonra ne kadar teslim edildi...
merhaba kızlar. kıyafetler çok güzel. bayıldım. ben daha oğluşuma birşey almadım. 6. ayından sonra almayı düşünüyorum. sadece yatak aldık bu hafta. doğumum inşallah ekim sonu gibi. allah herkese kucağına almayı nasip etsin inşallah. ilk bebeğim çok heyecanlıyım
oğluşumun yatağı
1 ay icinde teslim oldu geldiginde öyle ağır boya kokmuyordu suan hala cekmeceler acik havalniyor aldigim takım çok kullanışlı yani verdigimpara helal olsun yatağı büyüyen karyola ayrıca aldigim takım sade olduğu icin rahat 10 sene kullanabilir 7yil garantisi var 2yil parçası ücretsiz degisim taşınma halinde ücretsiz tasıma kurma 2yildan sonra belirliucret karşılığı yapıyorlar 7yil boyunca parça bulundurmak zorundalar
aldığın modeli bende çook beğenmiştim ama eşime beğendiremedim..sonra ortak olarak prens modelinin kreminde karar kıldık..taşınmada ücretsiz kurulum yapmaları çok iyiymiş..çünkü bebeğim daha yaşını doldurmadan büyük ihtimalle taşınacağız...neyse bizde bu gidişle meltem mobilyadan alacağız..benim beğendiğim model peşin 3.300 demişlerdi..bakalım pazarıkla kaça kadar düşüreceğiz..bir de ben yatağını da açıldığında 90 a 190 olacak şekilde yaptırmak istiyorum..inş yardımcı olurlar
evet canım gidicemde beşik araba anakucağı hepsini toplu almayı düşünüyorum.dediğin gibi park sorunu var.nsl taşınır onca şey.sorun olur.ama gidicem bi bakayım bebek süsü şekerlerini felnda eminönunde bi yer buldm ordan alcm.bi tur atıcaz annemle inş eminönünde.he bide hafta sonu kapalı dimi orası.çok soru sordm yaaa
Eki Görüntüle 431149 Eki Görüntüle 431150 Eki Görüntüle 431151 Eki Görüntüle 431152 Eki Görüntüle 431153 Eki Görüntüle 431154 Eki Görüntüle 431155 Eki Görüntüle 431156
bunlarda bızım aldıgımız cıcıler bıraz bırıksın oyle paylasalım dedık..
evde dolabı dolu ama babaannemızzde kaldıgımız ıcın anca bunları ekleyebıldık...
işte benim meleğimin yeni cicileriiiii
Canım hepsi birbirinden güzel Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah
Şu taraklı tırnak makaslı seti nereden ve kaça aldın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?