2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

yesil 33 cnm güle güle giysin oğluşun hepsi çok güzel nivea çantanı bakım ürünlerini alınca mı verdiler yoksa ayrı mı satın aldın merak ettim de

teşekkür ederim canım
canım çantayla birlikteydi nivea ürünleri ayrıca almadım

Son düzenleme:

yok canım termos çanta değil , kalemlik tarzı malzeme kutusu gibi bişey
buton gibi duran şey de onun bi aparatı var bebk arabasına asmak için

Kızlar hala bebek arabası almayan varsa tesadüf eseri bir araba gördüm KANZ, ayhancocuk'ta çift yönlü ve kredi kartıyla 177tl, hem de Türkiye üretimi, yani öyle Çin falan değil. Nedir ne değildir bilmiyorum ama çift yönlü ve uygun fiyatıyla dikkatimi çekti, turkuaz rengi çok güzel, paylaşmak istedim. Ben kızımda kullandığım arabamızı kullanacağımdan bu konunun dışındayım ama ihtiyacı olan varsa bir baksın derim. Cicilere de kopyalıyorum bunu, belki faydam dokunur.

Kanz KZ-620 Çift Yönlü Lüx Bebek Arabası Puset New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri

güle güle kullan canım o maviolan lohusa takımlarını nerden kaça aldın? de bakayim

sağol canım.çarşı pazardan aldım şekerim kızılaydan aldım bir mağazadan 150 liraymış senfoni markası çok kaliteli kumaşı yıka yıka giy yani.ama pazarlıkla peşin 105'e aldık

Canim kuzenim sagolsun.Yeni anne olan bir arkadasindan,bebegin onlugunu yikamaktan helak oldugunu ogrenince bu silinebilen cici onlukleri hemen almis bana :)
Buraya kis mevsimi gec geldigi icin sortlu bu cici takimi da secmis kizima.
Battaniyeyi ise yengem elleri ile yapmis,kumasini secmis,kenarlarina pembe fisto cekmis.Yumusacik harika bir kumasi var,sagolsunlar

Bikac sokup tekrar ormenin ardindan ilk kez yaptigim bereyi bitirdim.insanin cocugu icin biseyler yapmasi cok heyecanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…