2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

bebeğin güzel günlerde giysin hepsini inş. penguenli tulumu kaç aylık aldınız bende almak istiyorum ayına karar veremedim.

Kış bebeği olacak diye 6 aylık aldım, sonuçta dış tulum, bol da olsa olur, içi dolacak zaten.

bende 6 aylık aldım , bu arada bu cimcime bebenin bana komisyon ödemesi gerekicek sanırımm:)) mail atmıştım onlara pembe tulumu bulup gönderin bissürü arkadaşım sizden alışveriş yapıcak yazmıştım .. hemen bulup gönderdiler ...ve çok güzel 6 ay için ama öyle kocaman bişi değil zaten içe bişi giyince 3 aydan başlarız giydirmeye.. ...

Dün gece e-bebekten aldıklarımı da ekleyip, şu cici işini bitiriyorum artık.Hazırız!

Şu Hamile kilodunun beyaz, siyah ve ten rengini aldım. Doğumdan sonra da azcık sıkı tutsun diye M aldım. Sezaryenden sonra korse yasak çünkü.

çocuklu resimdeki araba camı gölgeliğinden 2 tane aldım, biri oğluşun biri kızımın tarafına yapışacak, vantuzlu zaten, ben de ortalarına oturacağım

cnm güzel günlerde kullan beşiğini nerden aldın ve kaça aldın bi mahsuru yoksa söylermisin ben havuzlu handa bakmıştım ama seninki daha güzel geldi gözümee park yataktan vazgeçtim gibi

cnm mesaj atmaya calışltım ama daha 100 olmadıgı ıçın cvp veremedım sana beşiği ben galeri çeyiz dıye bır ceyız evınden aldım 360 a ama annem kemeraltında bır yerde 250 ye bıle görmuş bencede park yatak alma derım bu daha şık ıçınde zaten 1 yasına kadar yatabılcek kadarda buyuk çok yerde kaplamıo hem montelemesıde çok kolay kutulandıgındada dıkdörtgen bı kutu kadar oluyo

yesil 33 cnm güle güle giysin oğluşun hepsi çok güzel nivea çantanı bakım ürünlerini alınca mı verdiler yoksa ayrı mı satın aldın merak ettim de

cnm sen anladıgım kadarıyla antalyadasın ben ist deyim buna benzerlerini gördüm ama bu daha hoşuma gitti bide katlanması en iyi yönü bayramdan sonra son alışverişimize çıkıcaz o zmn tekrar bakarımmm

cnm sen anladıgım kadarıyla antalyadasın ben ist deyim buna benzerlerini gördüm ama bu daha hoşuma gitti bide katlanması en iyi yönü bayramdan sonra son alışverişimize çıkıcaz o zmn tekrar bakarımmm

yok tatlım ben ızmırdeyım kemeraltı deyınce öle sandın sanırım :)) ızmırde konaktan bahsettım ben ızmırdesın sandım senıde ınternetten alma şansın yokmu pekı nettede var aynılarından çok sıte bakarsan uygun fıyatada bulabılırsın hem bazılarında kargoyuda öduyorlar. burası çok sıcak oldugu ıçın daha fazla agırlasmadan bıtırdım ben alışverışı artık mecbur erkende olsa

artık öyle yaparım burda çok yerde gördüm ama parçalanıp kaldırıldıgını bilmiyodum sorucaz artık ben görmeden internetten heleki beşikse alamam yaaa kararsızlık hat safada bendeee

artık öyle yaparım burda çok yerde gördüm ama parçalanıp kaldırıldıgını bilmiyodum sorucaz artık ben görmeden internetten heleki beşikse alamam yaaa kararsızlık hat safada bendeee

sana dedıgıme bakma bende alamadım zaten netten ılla görcem ellıcem bı bakcam bırde hemen eve göturcem begendıgım seyı katlanıo derken canım parcalı halde gelıo zaten kendın monte edıyorsun o tıptekı besıklerın hepsı parca olaral kutuyla gelıyordur emınım zaten kolaycık bırlestırılıo esım 10 dk da bırlestırdı kurduk hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…