bunlarda bizim cicilerimiz detaylı çekmedim bazıları üst üste katlı bi ara onlarıda çekerim
hepsi birbirinden güzel..allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin..nice dan aldığın ihtiyaç çantasını çok beğendim..kaça aldın acaba?
bunlarda bizim cicilerimiz detaylı çekmedim bazıları üst üste katlı bi ara onlarıda çekerim
hepsi birbirinden güzel..allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin..nice dan aldığın ihtiyaç çantasını çok beğendim..kaça aldın acaba?
nike mağazalarında 70-80 falanmış fiyatı hatta halamın kızı eminönünden 80 e almıştı aynısını beylikdüzünde haramiderede sportive diye bi yer var outlet ürünler satıyor 55 tl ye aldım ben ordan.
kızlar resimdekileri cimcimebebe.com'dan aldım. Lüx penye kareli hırka set(kodu:57314) fiyatı 47tl., mavi salopet(57009) fiyat 17,90tl., kışlık penguenli dışarı tulumu (59777) fiyat 34,20tl. sorduğunuz kahverengi takımı 3-6 aylık aldım ben, bayramda daha yüzü gözü belli olmayacak ya, yılbaşına giydiririm, yahut o aralar okutacağım duasında giyer. 40ında değil de 2-3 aylıkken toplamak istiyorum yakınlarımızı, oğluşum biraz daha güçlenmiş olsun diye.
nike mağazalarında 70-80 falanmış fiyatı hatta halamın kızı eminönünden 80 e almıştı aynısını beylikdüzünde haramiderede sportive diye bi yer var outlet ürünler satıyor 55 tl ye aldım ben ordan.
çok teşekkür ederim..bende spor giyinmeyi sevdiğim için bu tarz birşey çok güzel geldi..sizde güle güle kullannın
bebeğin güzel günlerde giysin hepsini inş. penguenli tulumu kaç aylık aldınız bende almak istiyorum ayına karar veremedim.
Kış bebeği olacak diye 6 aylık aldım, sonuçta dış tulum, bol da olsa olur, içi dolacak zaten.
işte bunlarda benim güneyimin cicileriEki Görüntüle 482342 Eki Görüntüle 482354 Eki Görüntüle 482353 Eki Görüntüle 482352 Eki Görüntüle 482351 Eki Görüntüle 482350 Eki Görüntüle 482349 Eki Görüntüle 482348 Eki Görüntüle 482347 Eki Görüntüle 482346 Eki Görüntüle 482345 Eki Görüntüle 482344 Eki Görüntüle 482343 Eki Görüntüle 482355
cnm güzel günlerde kullan beşiğini nerden aldın ve kaça aldın bi mahsuru yoksa söylermisin ben havuzlu handa bakmıştım ama seninki daha güzel geldi gözümee park yataktan vazgeçtim gibi
cnm mesaj atmaya calışltım ama daha 100 olmadıgı ıçın cvp veremedım sana beşiği ben galeri çeyiz dıye bır ceyız evınden aldım 360 a ama annem kemeraltında bır yerde 250 ye bıle görmuş bencede park yatak alma derım bu daha şık ıçınde zaten 1 yasına kadar yatabılcek kadarda buyuk çok yerde kaplamıo hem montelemesıde çok kolay kutulandıgındada dıkdörtgen bı kutu kadar oluyo
prenses'imin atta çantası bugün geldiEki Görüntüle 484976 Eki Görüntüle 484977 Eki Görüntüle 484978
cnm sen anladıgım kadarıyla antalyadasın ben ist deyim buna benzerlerini gördüm ama bu daha hoşuma gitti bide katlanması en iyi yönü bayramdan sonra son alışverişimize çıkıcaz o zmn tekrar bakarımmm
yok tatlım ben ızmırdeyım kemeraltı deyınce öle sandın sanırım :)) ızmırde konaktan bahsettım ben ızmırdesın sandım senıde ınternetten alma şansın yokmu pekı nettede var aynılarından çok sıte bakarsan uygun fıyatada bulabılırsın hem bazılarında kargoyuda öduyorlar. burası çok sıcak oldugu ıçın daha fazla agırlasmadan bıtırdım ben alışverışı artık mecbur erkende olsa
artık öyle yaparım burda çok yerde gördüm ama parçalanıp kaldırıldıgını bilmiyodum sorucaz artık ben görmeden internetten heleki beşikse alamam yaaa kararsızlık hat safada bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?