2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

ilk aldığımız bebek arabamızı değiştırdık bunu aldık arkadaslar beşik olarakda bunu seçtım çunku park yatak çokta kullanışlı değil bu beşikte en az 1 yasına kadar yatabılıyor ve parcalara ayrıldıgında buda orta boy bır kutuya sığıyo eşim kendı bırlestırdı evde parcalarını park yataktan da daha şık duruyo herkese tavsıye ederım kangurumuzuda pierre cardınden aldık ama kırmızısını aldık resımdekı sallanan dandınımızde muzıklı ışıklı 3 farklı şekılde sallanıyor fıyatıda dıgerlerıne göre daha uygun Allahım içinde oğlumuzu görmek nasıp eder ınşallah hepsının

Son düzenleme:

selam kızlar, geçenlerde bahsetmiştim ebru maternty den pijama takımı aldığımı, her cuma indirime giriyor o sitedeki bazı ürünler, ordan yakalmıştım. cuma aldım bugün geldi. kumaşı gerçekten çok güzel. ve s beden aldım 59 kilo olmama rağmen kalıbı geniş birazcık çünkü. bu modem birazcık süslü ama lohusa döneminde gider:) geceliği sade almayı düşündüm. gadis arkaşımız da bunu düşündüğü için yazmak istedim, gerçekten penyesi çok kaliteli ve çok rahat. beli ayarlanabiliyor. emzirmek için üst kısmı çok kullanışlı açılıyor yanlarda gizli bölmesi var.

Anneannemizin aldığı ilk cicilerimiz...

bunlarda anneannemizin aldıklarının bir kısmı...kalanıda bayramdan sonra gelecek inşallah :)

buda mevlütte dağıtılacak şekerimiz :)

Son düzenleme:

teşekür ederim bilgilendirme için bende bu ürünü aldım ve bu gün geldi ama ben gecelik olanını almıştım baya bi ince geldi kumaşı iç gösteriyo : ( sen daha iyi bi tercih yapmışssın pjima takımı alarak güle güle kullan

canım cicileriniz çok güzel
sağlıkla kullanın inşallahh

bugün aldıklarım

bunların yanısıra carrefourdan da ana kucağı için sevi bebe marka yenidoğan bel desteği aldım, sahte midir nedir benim aldığıma benzer tek bir görsel bulamadım googleda, unutmazsam yarın fotosunu çekip eklerim. 2 tane de yandan cırtlı mama önlüğü aldım, onu da eklerim.

Canım bu beşli takımı nereden kaça aldın acaba?? Veya link atabilir misin ? Tabi bir mahsuru yoksa senin için?

cnm kahverengi takımı nerden aldın tam bayramlık çok begendim güzel günlerde kullansın oğluşun

cnm güzel günlerde kullan beşiğini nerden aldın ve kaça aldın bi mahsuru yoksa söylermisin ben havuzlu handa bakmıştım ama seninki daha güzel geldi gözümee park yataktan vazgeçtim gibi

sezin77 nerden aldın canım fiyatı nedir ben ormal pijama takımı ve gecelik aldım birde lohusa pij. almak istiyorum bu modeli beğendim.. aldıgın yeri söylersen sevinirim

pijama takımlarının ikisini de havuzluhandan aldım.sabahlıklı olanı hanın giriş katından 80 tl ye aldım.diğer mavi takımın kremini de en alt katta ki bebe çeyiz den 50 tl ye aldım.tavsiye ederim.her ikisinin kumaşı çok güzel ve rahat.özellikle pembe sabalıklı takım çok şık durdu..eşim bile bu başka güzel dedi:)))

Canım bu beşli takımı nereden kaça aldın acaba?? Veya link atabilir misin ? Tabi bir mahsuru yoksa senin için?

cnm kahverengi takımı nerden aldın tam bayramlık çok begendim güzel günlerde kullansın oğluşun

kızlar resimdekileri cimcimebebe.com'dan aldım. Lüx penye kareli hırka set(kodu:57314) fiyatı 47tl., mavi salopet(57009) fiyat 17,90tl., kışlık penguenli dışarı tulumu (59777) fiyat 34,20tl. sorduğunuz kahverengi takımı 3-6 aylık aldım ben, bayramda daha yüzü gözü belli olmayacak ya, yılbaşına giydiririm, yahut o aralar okutacağım duasında giyer. 40ında değil de 2-3 aylıkken toplamak istiyorum yakınlarımızı, oğluşum biraz daha güçlenmiş olsun diye.

teşekkürler şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…