ist.da sanırımben bursadayım ama fiyatını falan uyguna almışsın. hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun tatlım... aldığın pijama takımları da güzel bu arada. hepsini hayırlı günelrde kullanmak nasip olsun
canım bebişin güle güle kullansın cicilerini
Eki Görüntüle 479173
çinarefeninannesi galiba bu gecelik takımını almıştı memnun musunuz acaba şimdi indirim varda ebru maternetiyde 99 tl bende almayı düşündüm, göründüğü gibi mi geldi die merak ettim ?
selam kızlar, geçenlerde bahsetmiştim ebru maternty den pijama takımı aldığımı, her cuma indirime giriyor o sitedeki bazı ürünler, ordan yakalmıştım. cuma aldım bugün geldi. kumaşı gerçekten çok güzel. ve s beden aldım 59 kilo olmama rağmen kalıbı geniş birazcık çünkü. bu modem birazcık süslü ama lohusa döneminde gider:) geceliği sade almayı düşündüm. gadis arkaşımız da bunu düşündüğü için yazmak istedim, gerçekten penyesi çok kaliteli ve çok rahat. beli ayarlanabiliyor. emzirmek için üst kısmı çok kullanışlı açılıyor yanlarda gizli bölmesi var.
Anneannemizin aldığı ilk cicilerimiz...
Eki Görüntüle 481611 Eki Görüntüle 481619 Eki Görüntüle 481618
bunlarda anneannemizin aldıklarının bir kısmı...kalanıda bayramdan sonra gelecek inşallah :)
Eki Görüntüle 481613 Eki Görüntüle 481612 Eki Görüntüle 481615 Eki Görüntüle 481616 Eki Görüntüle 481614
buda mevlütte dağıtılacak şekerimiz :)
Eki Görüntüle 481617
bunlarda bizim cicilerimiz
hamsiyemin bugün gelen cicileriEki Görüntüle 481774 Eki Görüntüle 481773 Eki Görüntüle 481772 Eki Görüntüle 481771 Eki Görüntüle 481770
bugün aldıklarım
Eki Görüntüle 481805 Eki Görüntüle 481806 Eki Görüntüle 481807
bunların yanısıra carrefourdan da ana kucağı için sevi bebe marka yenidoğan bel desteği aldım, sahte midir nedir benim aldığıma benzer tek bir görsel bulamadım googleda, unutmazsam yarın fotosunu çekip eklerim. 2 tane de yandan cırtlı mama önlüğü aldım, onu da eklerim.
bugün aldıklarım
Eki Görüntüle 481805 Eki Görüntüle 481806 Eki Görüntüle 481807
bunların yanısıra carrefourdan da ana kucağı için sevi bebe marka yenidoğan bel desteği aldım, sahte midir nedir benim aldığıma benzer tek bir görsel bulamadım googleda, unutmazsam yarın fotosunu çekip eklerim. 2 tane de yandan cırtlı mama önlüğü aldım, onu da eklerim.
Eki Görüntüle 480687 Eki Görüntüle 480688 Eki Görüntüle 480689 Eki Görüntüle 480690 ilk aldığımız bebek arabamızı değiştırdık bunu aldık arkadaslar beşik olarakda bunu seçtım çunku park yatak çokta kullanışlı değil bu beşikte en az 1 yasına kadar yatabılıyor ve parcalara ayrıldıgında buda orta boy bır kutuya sığıyo eşim kendı bırlestırdı evde parcalarını park yataktan da daha şık duruyo herkese tavsıye ederım kangurumuzuda pierre cardınden aldık ama kırmızısını aldık resımdekı sallanan dandınımızde muzıklı ışıklı 3 farklı şekılde sallanıyor fıyatıda dıgerlerıne göre daha uygunAllahım içinde oğlumuzu görmek nasıp eder ınşallah hepsının
bunlarda benim cicilerim
sezin77 nerden aldın canım fiyatı nedir ben ormal pijama takımı ve gecelik aldım birde lohusa pij. almak istiyorum bu modeli beğendim.. aldıgın yeri söylersen sevinirim
Canım bu beşli takımı nereden kaça aldın acaba?? Veya link atabilir misin ? Tabi bir mahsuru yoksa senin için?
cnm kahverengi takımı nerden aldın tam bayramlık çok begendim güzel günlerde kullansın oğluşun
kızlar resimdekileri cimcimebebe.com'dan aldım. Lüx penye kareli hırka set(kodu:57314) fiyatı 47tl., mavi salopet(57009) fiyat 17,90tl., kışlık penguenli dışarı tulumu (59777) fiyat 34,20tl. sorduğunuz kahverengi takımı 3-6 aylık aldım ben, bayramda daha yüzü gözü belli olmayacak ya, yılbaşına giydiririm, yahut o aralar okutacağım duasında giyer. 40ında değil de 2-3 aylıkken toplamak istiyorum yakınlarımızı, oğluşum biraz daha güçlenmiş olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?