canım benim güzel günlerde kullanın inş..ana kucağına bayıldım..pembesi de çok şirin..acaba eline ulaşınca daha ayrıntılı bilgi verir misin..alt kısmı katlanır mı acaba, taşırken falan nasıl olcak..
beklenti canım ne güzel şeyler almışsın bebişine. Hastane çıkışını çok beğendim. Aslında hepsi çok gzel... Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah :d
Gezme Tulumunuz çok güzelmiş nerden aldınız acaba hepsinide iyi günlerde giysin bebeğiniz.
Arkadaşlar bunlarda yeni ciciler. Foto makinem de sonunda virüslerden arındı. Artık önceden aldıklarımı da koyabileceğim. 15 parça hastane çıkışımız. Tani bunu da indirimden aldım38 TL ye.... Çok uyguna geldi. Anne bebek malzeme çantası. Dışında 5 içinde 6 malzeme gözü var. Ayrıca biberon için termos özellikli gözü varmış. Kundak ve battaniyemiz... Ürünler yarın elimde olacak aksilik olmaz ise. Ayrıntı yazarım merak ettiğiniz varsa. Özellikle has. çıkışı ve çantayı merak ediyorum
Hastahane çıkışını ve battaniyeni beğendim harikalara kaça aldın ve nerden
çok ciciiiiii, iyi günlerde, sağlıkla giysin inşallah kızın! Anladığım kadarıyla asıl bombalar annanede, oraya gittiğinde çek de ekle bakalım!
hepsi harika canım allah giydirmeyi nasip etsinArkadaşlar bunlarda önceden almaya başladığım cicilerCinsiyetini bilmezken almıştım şu mavi kadife tulumu. Eğer kız olursa arkadaşım hamile. Onun erkek. Ona veririm demiştim ama erkek gibi de geliyordu hep. Ay ne güzel olacak demi yaa... Allah bebeklerimize giydirmeyi nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 409504 Eki Görüntüle 409516 Eki Görüntüle 409515 Eki Görüntüle 409514 Eki Görüntüle 409513 Eki Görüntüle 409512 Eki Görüntüle 409511 Eki Görüntüle 409510 Eki Görüntüle 409509 Eki Görüntüle 409508 Eki Görüntüle 409507 Eki Görüntüle 409506 Eki Görüntüle 409505 Eki Görüntüle 409517
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?