2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Canım katlanır olduğunu sanmıyorum... Özelliklerinin içinde yazmıyordu çünkü. Ama elime geçince ayrıntılı yazarım. Pazartesi kargoya verilir sanıyorum. Bakalım hayırlısı

Beklenti canım ne güzel şeyler almışsın bebişine. Hastane çıkışını çok beğendim. Aslında hepsi çok gzel... Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah

Arkadaşlar bunlarda yeni ciciler. Foto makinem de sonunda virüslerden arındı. Artık önceden aldıklarımı da koyabileceğim. 15 parça hastane çıkışımız. Tani bunu da indirimden aldım 38 TL ye.... Çok uyguna geldi. Anne bebek malzeme çantası. Dışında 5 içinde 6 malzeme gözü var. Ayrıca biberon için termos özellikli gözü varmış. Kundak ve battaniyemiz... Ürünler yarın elimde olacak aksilik olmaz ise. Ayrıntı yazarım merak ettiğiniz varsa. Özellikle has. çıkışı ve çantayı merak ediyorum

Eklentiler

• $IMPERTEX-ANNE-BEBEK-CANTASI-312__57076468_0.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 89
  • $IPEKCE-BEBEK-BATTANIYE-100X120__56291884_1.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 99
  • $MIKILINO-15-PARCA-HASTANE-CIKISI-arabali__57125905_1.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 114

Hastahane çıkışını ve battaniyeni beğendim harikalara kaça aldın ve nerden

çok ciciiiiii, iyi günlerde, sağlıkla giysin inşallah kızın! Anladığım kadarıyla asıl bombalar annanede, oraya gittiğinde çek de ekle bakalım!

Evet o da tutamamış epey birşeyler almış 110 liralık şey aldım diyor Hepsini kullanmayı nasip etsin inşallah Rabbim cümlemize

Arkadaşlar bunlarda önceden almaya başladığım ciciler Cinsiyetini bilmezken almıştım şu mavi kadife tulumu. Eğer kız olursa arkadaşım hamile. Onun erkek. Ona veririm demiştim ama erkek gibi de geliyordu hep. Ay ne güzel olacak demi yaa... Allah bebeklerimize giydirmeyi nasip etsin inşallah

hepsi harika canım allah giydirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…