2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Masumiyet malesef özelden mesaj yazamıyorum ben (( teşekkür ederim güzeel dilekleriniz için, 80x180 yatağın büyüklüğü biberonlar 100 tanesi 100 tl ye yaptırdım. izmir de kemeraltında bir dükkana yaptırdım. bebeknikahsekeri.com a bir göz atın bizim kutuların üzerinde bu yazıyor. allah sizede ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin cicilerinizi.

Canim cok guzel dosemissin kizinin odasini maasallah tekrar
Ben istanbuldayim buralarda da var buna benzer seyler fiyati aklimda olsun dedim ona gore yaptiririm

kızlar..defnemin bi kaç cicisi..allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..

Eklentiler

• $03092012186.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
oyyyyy güle güle kullansın..ne çok kıyafeti var.. biraz abartmış mısınız acaba?
sağolasın canım hepimiz güzel günlerde kullanalım inş.
evett biraz öyle oldu bide bunlar sadece bizim aldıklarımız daha anane ve babannenin aldıkları gelmedi

Asude cnm maşallah...allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah emeğine sağlık.. ama sanki birazcık çok mu olmuş:):) bebişlerimiz çabucak büyüycekler..yenilememiz gerekecek sürekli kıyafetlerini..ben o yüzden çokca bişi almadım:) seninkilere bakınca hiç bişi almamış gibi hissettim kendimi:)

Amin canım cümlemize
canım 3-6 ay ve 6-9 ay aldım çoğunlukla birde 9-12 ay yazlık aldım biraz önümüzdeki yaz için yani öyle giyemeyeceği gibi şeyler almadım...1 yaşına kadar gayet güzel giyer diye düşünüyorum

Son düzenleme:

sen bir yıllık kıyafetleri hazırlamışsın canım..eline sağlık, hepsi çok güzel olmuş..dediğin şekilde 1 yaşına kadar gider bunlar. ben en fazla 3-6 ay aldım. kızımın boyu uzun olacak dr teyzesi öyle söylüo. :) o yzüden 0-3 ay bir tek hastene çıkışımız var. birde iki kıyafet o kadar. kapri gibi olmasın diye 0-3 aylık almıyorum:)diğerleri 3-6 ay. onları ilk aylar giydiricez gibi görünüyo aslında 6-9 filanda alalım dedik ama ben işte emin olamadım. gelişimi nasıl olacak, ona göre bakayım dedim. allah güzel günlerde kullanmamızı nasip etsin canım..herşeyleri hazır bi onlar yok:):)

zaten mont pantolon gömlek gibi giyeceklerin çocuğunu anane ve babanne aldı inş. onlarda geldiklerinde getirecekler..dediğin gibi 1 yaşına kadar yeter ama dayanamam yine alırım gibime geliyor

hepimiz güzel sağlıklı günlerde kullanalım inş. canım ahh ah bi gelseler zaten

bencede sen dayanamaz muhakkak yeni bişiler eklersin:):) görünce insan dayanamıo ki zaten, bende zor tutuyorum kendimi bakalım:)
bizim babannemiz henüz tek bir çöp bile almadı:d çok hevesli annanemizde kıyafet almadı, o daha çok örgü hırkalar pike nevresim tk yorgan yastık vs vs gibi işlerle uğraşıo:) doğsunlarda eksiklerini biz alırız ne olcak. yeterki allah sağık sıhhat versin canım...

ceylinin odasına bayıldık...

asudeD canim masallah pek bir hamarat pek bir duzenlisin :)
Saglik ve mutluluk icinde gelsin bebis insallah,cicilerini cok sevdikkk

Odaya Kuran-i Kerim koymussun cok guzel canim,Allah korusun yavrularimizi...bizde koyduk ben bir tane kucuk Kuran'da besiginin basina koyacagim insallah.

sağolasın canım hepimiz güzel günlerde kullanalım inş.
evett biraz öyle oldu bide bunlar sadece bizim aldıklarımız daha anane ve babannenin aldıkları gelmedi

Canim cok tatli hepsi,bayildimseni gorunce ahatladim tek abartan ben miyim diyordum ama sen beni de gecmissin bu durumda gidip biseyler daha bakabilirim paAzar gunu

Gule gule kullansin insallah...

Amin canım inş. hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza
Bende beşiğine hazırladım bi küçük kuran kılıfta diktim üstüne, beşiğine yatırınca koymayı düşünüyorum canım

Canim cok tatli hepsi,bayildimseni gorunce ahatladim tek abartan ben miyim diyordum ama sen beni de gecmissin bu durumda gidip biseyler daha bakabilirim paAzar gunu

Gule gule kullansin insallah...

beraber gidelim hadiii biraz daha alalım
tşk. ederim canım hepimiz sağlıkla güzel günlerde kullanalım inş. :13:

asucum çok güzel olmuş ellerine sağlık rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
küçük hamsime de bu yakışırdı maşallahhh

canım çok saol..Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip etsin inş.
daha daha güzelleri hamsiyemin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…