2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Tatlım ellerine sağlık milli futbolcumuz güle güle sağlıkla kullansın hepsini, herşeyiniz pek güzel Rabbim odanızı bebek sesiyle doldursun inşallah

kız ne yaptın sen ne kadar cok olmuş böyle.. güle güle iyi günlerde sağlıcakla giysin oğlun.. o yastıklarda battaniyelerde sarılıp sarınıp uyusun inşallah... bişey sorucam sen hangi ildesin bu kadar yatak yorgan dikkatimi çekti..

şimdiden oyuncak arabaları falan bile var... Ben de cok mu aldım diye hayıflanıyordum aynen arkadasların dediği gibi rahatladım....
yakında biz de defnoşumun odasını görücüye cıkarıcaz inşallah...

tüm annelerin emeğine sağlık güzel olmuş odalar.. Allahım sağlıkla kavustursun bebeklerimize,huzurla kullanmayı nasip etsin..

Son düzenleme:
asudeD Maşalllah valla anacım Rabbim iyi günlerde sağlıkla sıhhatle gıymesını nasip etmisin o dolap ona yetmeyecek gibi sen sürgülülerden al bu gidiş onu gösteriyoır

Tşk. ederim canım...inş. hepimiz sağlıkla güzel günlerde kullanırız yavrularımızın cicilerini

2 yıldır tayin dolayısıyla Bursa dayız canım

Tatlım ellerine sağlık milli futbolcumuz güle güle sağlıkla kullansın hepsini, herşeyiniz pek güzel Rabbim odanızı bebek sesiyle doldursun inşallah

amin canımm...hepimizin evi yuvası bebelerimizin sesiyle şenlensin

arkadaslar esimle diyoruzki bebegimiz icin aldigimiz en yi sey bu yatak olmus.egimli olmasi bebeginizin reflu olmasini engelliyor zaten hastanede de boyle egimli yatiriyorla bebeginizi.yan yatis yastiklari bebeginizin duz yatip kusmasindaki tehlikelerden koruyor zaten yan yatirmak zorundasiniz.delikleri sayesinde hava alabiliyor yuzustu yatsa bile ve bogulmasini onluyor.en guzel yani hic terletmiyor hic!.bebeginizi uyutup yatiriyorsunuz ve baska bir odaya vs goturmeniz gerektigunde hic rahatsizlik vermeden direk yatagiyla tasiyorsunuz onun uzerinde uyutup koltuga biraktigimda cok oldu yada uyumadigi geceler esim o yatakta salladi kollarinda :) yataga koyarken uyandirma derdimiz olmuyordu.aylarcada kullandik kizim 7 aylik olacak suan da ayagimda sallarken kullaniyorum cunku hic terletmiyor.
belki aklima gelmeyen cok faydasi oldu inanin olmazsa olmazlardan biri bu yatak

Son düzenleme:

bayıldım cicilerinize. Ne güzel şeyler almışsınız. Allahım güle güle kullandırmak nasip etsin.

merhaba kızlar,
kızımın gelmesine 2 aydan az bi süre kaldı..bu hafta odasını ve toplu alışverişini yapacağız. istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bebek odası mağazaları ve toplu alışverişi için bebek mağazası yazarsanız sevinirim...

Canim gule gule kullansin defnosun cicilerini

Donence hangi modeli bu fisher price in?

bu 2. resimdeki ana kucağımı mı deniyordu kullanışlı mı almak gerekiyor mu sizce? evde oyalamak için işe yarar sanırım ama ordan düşermiş gibi.bir de kıyafetleri kaç aylık daha çok aldınız? 0-3 aylık çok almayın diyorlar ama çok derken sayısını ne olabilir? bir kere giydirmeden kalan şeyleri olsun istemiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…