2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

tşk ediyorum. evet canım ilk bebiş 7 yıllık hasretten sonra

canim dogumda banada dua et dört yillik evliyim benim yok daha çoooooook istiyorum ama nasip tabi çok üzülüyorum bazen bogulacak gibi oluyorum şükürler olsun senin olmuş allah sag selim kuçagina almayi nasip etsin senin adina çok sevindim ne heycanlisindir

cnm odanızzz çokk çokk güzell olmuşşş fındık kızımızzzzz güzel günlerdee kullansın inşallahhh

çok sağol fatoş teyzemiz

ne yaşadıklarını bilirim rabbim dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu arada benim tüp bebek tedavi ile oldu inşallahh seninde en yakın zamanda hasretin biter

canım benimde 4.yılda oldu... inşallah sana da nasip eder Rabbim...

Son düzenleme:
merhabalar,
bizde bu oda takımından baktık kızıma pendikten.. siz nerden ne kadara aldınız acaba ?
bende pendik esenyalıdan aldım erol mobilyadan sitesi var orada fiyatlarda yazıyo

maşallah çok güzel olmuş canım hepside rüya sağlıkla büyüsün bu cicilrerin içinde

bacım hepsi çok güzel güle güle giydir ..güle güle büyüt odasında inşallah

çok tşk ettim kızlar aminnnn inş.

buda benim anneciğimin bana aldığı pijamam bendeki pembesii .. nette pembesinin fotosunu bulamadım

Eklentiler

• $pijama takımım.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 70
bebek arabamızın resimleri puseti hali ve normal hali jane rider markası. bunlarda lahusa taçlarım bunlar ayakkabılarımızdan bazıları :) bunlarda lansinoh ürünlerim elektirikli pompam saklama kabı göğüs pedi göğüs ucu kremi göğüs ucu çıkarıcı ..
CİCİLERİMİZİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDİCEM KIZLAR ODAMIZIN TÜLÜNÜ BABAMIZIN GETİRMESİNİ BEKLİYORUZ İNŞ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…