canım benimde 4.yılda oldu... inşallah sana da nasip eder Rabbim...
amin inşallah merakimi mazur görün tüp bebegi koyduktan sonra kalkmamak lazim ya ben dönüşü düşünüyorum naptiniz siz antalyadan izmiri döncem ben şimdiden onu düşünüyorum kasimda koyulacak nasipse bakiyorumda antalyaya giden herkes himile
Hayırlı olsun güzel arkadaşım
Ece kızını sağlıkla, mutlulukla,huzur içinde büyüt odasındamışıl mışıl uyusun tıpış tıpış büyüsün odasında yavru kuşum
Her eşyanız çok güzel güle güle kullanının ama özellikle lohusa tacınızı çok beğendim özel yapım mı satın mı aldınız ?? Sakıncası yoksa nerden aldığınızı söyleyebilir misiniz?
Her eşyanız çok güzel güle güle kullanının ama özellikle lohusa tacınızı çok beğendim özel yapım mı satın mı aldınız ?? Sakıncası yoksa nerden aldığınızı söyleyebilir misiniz?
cok guzel gule gule kullansın ece bebek
gadis nerelerdesin sen?nasılsın iyimisin? forumada pek yazmıyorsun ,okuyup çıkıyorsun merak etmiştik seni ??
Satin aldim İstanbulda fly inn magazasinda Alya diye bir yerden ben aldigimda tekti ama pahali biraz 30 liraydi. Town centerda da subesi var diye hatirliyorum alyaa magazasinin
Masumiyet Hepsi çok güzel canim güle güle kullansın yavrun :)) emzirme önlüklerimiz aynı zaten en sık rengi buydu digerleri çok desenli cafcafliydi. Benimde az kaldı islerim eklicem en kısa zamanda
çok çok güzel olmuş bayıldım valla iyi günlerde kullansın inşallah prenses...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?