2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

canım benimde 4.yılda oldu... inşallah sana da nasip eder Rabbim...

amin inşallah merakimi mazur görün tüp bebegi koyduktan sonra kalkmamak lazim ya ben dönüşü düşünüyorum naptiniz siz antalyadan izmiri döncem ben şimdiden onu düşünüyorum kasimda koyulacak nasipse bakiyorumda antalyaya giden herkes himile

canım benim bebeğim tüp bebek tedavisi ile olmadı...o yüzden hiçbir bilgim yok bu konu hakkında...daha önce ki gebeliğimde kayıp yaşadım ama sonra yine nasip etti Rabbim..

Son düzenleme:
Hayırlı olsun güzel arkadaşım

Ece kızını sağlıkla, mutlulukla,huzur içinde büyüt odasında mışıl mışıl uyusun tıpış tıpış büyüsün odasında yavru kuşum

Hayırlı olsun güzel arkadaşım

Ece kızını sağlıkla, mutlulukla,huzur içinde büyüt odasında mışıl mışıl uyusun tıpış tıpış büyüsün odasında yavru kuşum

inşaallah Asudem Allah her birirmize nasip etsin hep birlikte agız tadıyla büyütelim bebişlerimizi

Her eşyanız çok güzel güle güle kullanının ama özellikle lohusa tacınızı çok beğendim özel yapım mı satın mı aldınız ?? Sakıncası yoksa nerden aldığınızı söyleyebilir misiniz?

Satin aldim İstanbulda fly inn magazasinda Alya diye bir yerden ben aldigimda tekti ama pahali biraz 30 liraydi. Town centerda da subesi var diye hatirliyorum alyaa magazasinin

Satin aldim istanbul fly inn magazasinda Alyaa diye bir dukkandan fiyati biraz pahali 30 tl idi ve tekti aldigimda

gadis nerelerdesin sen?nasılsın iyimisin? forumada pek yazmıyorsun ,okuyup çıkıyorsun merak etmiştik seni ??

gadis nerelerdesin sen?nasılsın iyimisin? forumada pek yazmıyorsun ,okuyup çıkıyorsun merak etmiştik seni ??

teşekür edeirm canım merak edip sorduğun için her zaman fazla sosyal değildim zaten :) dediğin gibi okuyup cıkıyorum ama takipteyim odanı falan hazırladığını biliyorum hayırı olsun şimdiden :))

Masumiyet Hepsi çok güzel canim güle güle kullansın yavrun :)) emzirme önlüklerimiz aynı zaten en sık rengi buydu digerleri çok desenli cafcafliydi. Benimde az kaldı islerim eklicem en kısa zamanda

Masumiyet Hepsi çok güzel canim güle güle kullansın yavrun :)) emzirme önlüklerimiz aynı zaten en sık rengi buydu digerleri çok desenli cafcafliydi. Benimde az kaldı islerim eklicem en kısa zamanda

Cok tsk ederim canim bende cok seviyorum siyah beyazli renkleri yine kiyafetlerime uysun dedim ekleyin valla ben cok seviyorum kim ne hazirlik yapmis bebisine

Hepinizin cicişlerinin odaları mükemmel olmuş kızlar...

Rabbim içinde sağlıkla huzurla yatmalarını nasip etsinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…