2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

kızlar maşallah
harika şeyler almışsınız..
Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..

ilk oğlumda temmuz ayında büyük alışveriş yapmıştım herşeyi ozamn alınmıştı bu oğlişimde temmuz ayını bekliyeceğim zaten allhım nasip ederse ağbisinin kıyafetleri hep duruyor sadece dün arba koltuğu 0-13 kilo yağni ana kucağı aldım eksik olan hastane çıkışımız ve birkaçtane 0 3aylık tulum ve kıyafetler gerisinin hepsi var çok şükür.))ilk oğlum ağustos buda eylül doğumlu olacak

Arkadaşım harika şeyler almışsınız. Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin. Bebeğine bol bol kirletmek nasip olsun inşallah

sana zahmet canım atarsan bı bakayım aslında ogluma kullandıgım canta var ama kol cantası gıbı deıl bu hosuma gıttı gercekten

sana zahmet canım atarsan bı bakayım aslında ogluma kullandıgım canta var ama kol cantası gıbı deıl bu hosuma gıttı gercekten

Kızlar kol ya da omuz çantasından ziyade neden sırt çantası düşünmüyorsunuz, onların da birkaç tane gözü oluyor sonuçta.Hem de kollarınız boşta kalıyor, bebeğe hakimiyet açısından. Bebek çantası olunca adı fiyatlar da 2 katına çıkıyor. Benim kız 2,5 yaşında biz hala sırt çantasını küçültemedik:) İlk zamanlar bebek sütü verecekler 2-3 biberon, bebek sütü kabı, ölçek kaşığı ve karıştırma çubuğu, kaynatılmış soğutulmuş su ihtiva eden termos, 2 emzik, 2 takım kıyafet (iç-dış), 2 önlük, alt açma bezi, 7 tane bez, 1 paket ıslak mendil, pişik kremi, 4-5 tane ağız mendilleri ve 2-3 tane omuz bezi alacaklar, serum fizyolojik, çıngırak, 2 çift de eldiven iyi olur, yelek ve hırkayı da unutmayın tabii!!! Dalga geçmiyorum, inanın, hepsini yedekli yapmak zorundasınız, kusuyor, sıçıyor bunlar hem de kaç kere. Artık o aldığınız omuz çantalarına da cüzdanınızı, cep telefonunuzu ve gözlüğünüzü koyarsınız, boşa gitmemiş olur. Acı ama gerçek! Emzirecek anneler de mama malzemesini çıkarıp listeye emzirme önlüğü eklesin.

ben elbise türü şeyleri almak için can atsam da kızıma daha hiç bişey almadım. sadece arkadaşımın şiddetli tavsiyesiyle emzirme minderi aldım çok gerekiyomuş benım kurtarıcım oldu demişti internetten aldım bi de bugun dayanamayıp bi tane minicik bi ayakkabı yerim ben onun ayaklarını akşama uygun olursam atarım fotograflarını

mrb arkadaşlar benimde nasip olursa tahmini doğum tarihi ekim başı...rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....koyduğunuz kıyafetlere bakıyodum da hepsi çok güzeller oğlum bile hissetmiş olsa gerek ki oynamaya başladı karnımda...yaa ben de almak istiyorum artık..

İMPERTEX ANNE BEBEK ÇANTASI (312) GittiGidiyor'da 57076468 Canım bu... 80 TL üzeri alışveriş yaparsan bu satıcıdan, kargoyu kendileri karşılıyorlar. Aklında bulunsun ben öyle yaptım. Nasılsa ihtiyaç...

Canım neticede bu çantalatın da uzun sapları var boyundan asmak için. Hem birşeye ihtiyaç olduğunda hemen yandan açıp içinden almak da kolay olur. Sen sırt çantasına alıştığın için tabi oda kolay geliyordur sana ama bukadar insan bu çantalardan kullanıp bir kenara atmadığına göre iş görüyor demektir. Çocuğa hakimiyet sağlamak gereken bir durum olursa da zaten ben arabanın bir yerine koyarım çantayı. Ayrıca bebek arabasına falan asmayı düşünüyorum ben. Neden üstümde taşıyım ki.. Sırt çantası kullansam bile... Cep telefonumu ve gözlüğümü de çantanın geniş ön gözüne koyarım Neticede çok seyehat eden de bir insan olduğum için biliyorum sırt çantalarının dez avantajlarını. Eşim lens kullanıyor. Onun malzeme çantası içinde ayrı oluyor, benim losyonlarım ayrı çanta içinde oluyor. Sırt çantasının içinde düzen kurmak çok zor bence. Herşey iç içe giriyor. Bu anne-bebek taşıma çantaları bu amaçla üretildikleri için fiyat olarak evet farklı ama uygun fiyatlısı da var neticede. Benim aldığım gibi.

bunlarıda bugün aldım oğluma

Eki Görüntüle 411208

Allah bebişinin üstünde göstersin bunları sana... Çok güzeller gerçekten.

Aminn canım inşallahh Rabbim hepimize nasip etsin yavrularımıza aldıklarımızı giydirmeyi, ellerinden tutup gezdirmeyi

çok hoş hepsi güzel günlerde kulanın inşallah nerden aldığını sorabilirmiyim?

çok hoş hepsi güzel günlerde kulanın inşallah nerden aldığını sorabilirmiyim?

Arkadaşım gitti gidiyordan aldım malzemeleri. Elime de ulaştı hepsi. Çok memnum kaldım. Allah bebişlerimizde kullanmayı nasip etsin inşallah

resim büyük geldi nasıl küçültüyoruz arkadaşlar bilen var mıı

Canım ben face'e yüklüyorum kçülüyor. Oradan bilgisayara geri aktarırsan kçülüyor. Ama daha kolay yolu olmalı tabi de bilmiyorum

ya bılmıyorum kı oglumda bebek cantası aldım ama pahalı deıldı boyundan asılan cok bı gözüde yok ama yettı oglum 2 yasında hala onu kullanıyorum ama mutlaka kendı esyalarım ıcınde kendı cantamı alıyorum o yuzden mavı battanıyenın aldıgı canta hosuam gıttı gorunusu kol cantası gıbı sık ama cok gozu var ve bıraz buyuk acaba daha mı kullanıslı mı olur dedım ama bakalım

herhalde bende bir tuhaflık var o zaman, biz hala yedek kıyafet, bez ve temizlik malzemesi alıyoruz yanımıza kocaman bir suluğu da var. Kızım 2,5 yaşında ama kaderin cilvesi mi murphy kanunu mu ne derseniz deyin yanımıza 2-3 kere yedek kıyafet almamışızdır onların da hepsinde işemeyi başardı valla, üstümüzde çişimizle yeni kıyafet aldık mecburen! Önceki mesajda yazdığım herşeyi kızım küçükken alıyordum yanımıza, ben mi çok pimpirikliymişim, sizin bebişler mi çok usluydu anacım anlamadım ki

Canım senin anlamadığın bizim de aynı malzemeleri, aynı uzun süre boyunca taşıyacağımız... Ama farklı çantayla... Tercih meselesi. Kullanış olarak da daha uygun. Neyse bu arada kesinlikle Murphy kanunu Ben de nezaman yemeği biraz geç pişirmeye karar versem eşimin eve erken geleceği tutar

......................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…