kızlar maşallah
harika şeyler almışsınız..
Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..
işte benim oğluşumun cicileri 2 yada 3 parçasını ben aldım geri kalan hepsi hediyeee yengemizdenATTACH=CONFIG]410304[/ATTACH]Eki Görüntüle 410305 Eki Görüntüle 410306 Eki Görüntüle 410309 Eki Görüntüle 410298 Eki Görüntüle 410310 Eki Görüntüle 410312 Eki Görüntüle 410313 Eki Görüntüle 410314 Eki Görüntüle 410315
Canım gitti gidiyor, 47 TL... Buna eş değer beğendim bir çanta 70 küsürdü öyle diyim. Bu ondan daha kaliteli gerçekten. İç yapısı çok güzel. Tamamen su geçirmez. Bir gözünün içinde birşey dökülse diğer eşyalara bulaşmaz. Ay beklediğimden iyi çıktı ya çok içime sindi. Göründüğünden bayağı büyük. İStersen eğer bunun da linkini atabilirim.
Arkadaşım harika şeyler almışsınız. Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin. Bebeğine bol bol kirletmek nasip olsun inşallah
sana zahmet canım atarsan bı bakayım aslında ogluma kullandıgım canta var ama kol cantası gıbı deıl bu hosuma gıttı gercekten
sana zahmet canım atarsan bı bakayım aslında ogluma kullandıgım canta var ama kol cantası gıbı deıl bu hosuma gıttı gercekten
Kızlar kol ya da omuz çantasından ziyade neden sırt çantası düşünmüyorsunuz, onların da birkaç tane gözü oluyor sonuçta.Hem de kollarınız boşta kalıyor, bebeğe hakimiyet açısından. Bebek çantası olunca adı fiyatlar da 2 katına çıkıyor. Benim kız 2,5 yaşında biz hala sırt çantasını küçültemedik:) İlk zamanlar bebek sütü verecekler 2-3 biberon, bebek sütü kabı, ölçek kaşığı ve karıştırma çubuğu, kaynatılmış soğutulmuş su ihtiva eden termos, 2 emzik, 2 takım kıyafet (iç-dış), 2 önlük, alt açma bezi, 7 tane bez, 1 paket ıslak mendil, pişik kremi, 4-5 tane ağız mendilleri ve 2-3 tane omuz bezi alacaklar, serum fizyolojik, çıngırak, 2 çift de eldiven iyi olur, yelek ve hırkayı da unutmayın tabii!!! Dalga geçmiyorum, inanın, hepsini yedekli yapmak zorundasınız, kusuyor, sıçıyor bunlar hem de kaç kere. Artık o aldığınız omuz çantalarına da cüzdanınızı, cep telefonunuzu ve gözlüğünüzü koyarsınız, boşa gitmemiş olur. Acı ama gerçek! Emzirecek anneler de mama malzemesini çıkarıp listeye emzirme önlüğü eklesin.
Hemen bir ilave yapmak istiyorum. Çanta ve aynı satıcıdan verdiğim diğer sparişler elime ulaştı. Hepsisnden çok memnunum. Hast. çıkışı oldukça kullanışlı. Kumaşı da çok iyi. Kundak ve battaniye zaten yumuşacıklarAyrıca çantaya gelecek olursak en bombası o. Beklediğimden çok çok iyi çıktı. Boyutu ise oldukça uygun. Biraz daha büyük olsa kullanamayacakmışım öyle diyim. İçinin gözleri falan çok kullanışlı. Hatta ekstra kendi yanıma çanta almama gerek kalmadı çünkü ön gözleri okadar geniş ki kendi cüzdanımı içine raatça atabilirim. Satıcı birde patikli pantalonla önlük hediye göndermiş Ay onlar da çok tatlı...
çok hoş hepsi güzel günlerde kulanın inşallah nerden aldığını sorabilirmiyim?
resim büyük geldi nasıl küçültüyoruz arkadaşlar bilen var mıı
Eki Görüntüle 411498 Eki Görüntüle 411499 Eki Görüntüle 411500 Eki Görüntüle 411501 Eki Görüntüle 411502 Eki Görüntüle 411503
mavibattaniye çok teşekkür ederim cnm sayendeee kalanlarıda yükledimmm
Kızlar kol ya da omuz çantasından ziyade neden sırt çantası düşünmüyorsunuz, onların da birkaç tane gözü oluyor sonuçta.Hem de kollarınız boşta kalıyor, bebeğe hakimiyet açısından. Bebek çantası olunca adı fiyatlar da 2 katına çıkıyor. Benim kız 2,5 yaşında biz hala sırt çantasını küçültemedik:) İlk zamanlar bebek sütü verecekler 2-3 biberon, bebek sütü kabı, ölçek kaşığı ve karıştırma çubuğu, kaynatılmış soğutulmuş su ihtiva eden termos, 2 emzik, 2 takım kıyafet (iç-dış), 2 önlük, alt açma bezi, 7 tane bez, 1 paket ıslak mendil, pişik kremi, 4-5 tane ağız mendilleri ve 2-3 tane omuz bezi alacaklar, serum fizyolojik, çıngırak, 2 çift de eldiven iyi olur, yelek ve hırkayı da unutmayın tabii!!! Dalga geçmiyorum, inanın, hepsini yedekli yapmak zorundasınız, kusuyor, sıçıyor bunlar hem de kaç kere. Artık o aldığınız omuz çantalarına da cüzdanınızı, cep telefonunuzu ve gözlüğünüzü koyarsınız, boşa gitmemiş olur. Acı ama gerçek! Emzirecek anneler de mama malzemesini çıkarıp listeye emzirme önlüğü eklesin.
ya bılmıyorum kı oglumda bebek cantası aldım ama pahalı deıldı boyundan asılan cok bı gözüde yok ama yettı oglum 2 yasında hala onu kullanıyorum ama mutlaka kendı esyalarım ıcınde kendı cantamı alıyorum o yuzden mavı battanıyenın aldıgı canta hosuam gıttı gorunusu kol cantası gıbı sık ama cok gozu var ve bıraz buyuk acaba daha mı kullanıslı mı olur dedım ama bakalım
herhalde bende bir tuhaflık var o zaman, biz hala yedek kıyafet, bez ve temizlik malzemesi alıyoruz yanımıza kocaman bir suluğu da var. Kızım 2,5 yaşında ama kaderin cilvesi mi murphy kanunu mu ne derseniz deyin yanımıza 2-3 kere yedek kıyafet almamışızdır onların da hepsinde işemeyi başardı valla, üstümüzde çişimizle yeni kıyafet aldık mecburen! Önceki mesajda yazdığım herşeyi kızım küçükken alıyordum yanımıza, ben mi çok pimpirikliymişim, sizin bebişler mi çok usluydu anacım anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?