2012 Ekim Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

hepsi birbirinden güzelmiş
allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..

bizimde bir dürü cicilerimiz oldu fırsat bulunca bende paylaşırım artık..

insanın içi gidiyor resmen bebişlerimiz doğsada kullanmaya başlasak artık..
çokkk ciciler güle güle kullanın canımm

hepsi harika canım allah giydirmeyi nasip etsin

Amin arkadaşım. Çok teşekkür ederim.

hepsi birbirinden güzelmiş
allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..

bizimde bir dürü cicilerimiz oldu fırsat bulunca bende paylaşırım artık..

Paylaş arkadaşım merak ediyorum senin oğlanın da cicilerini. Annesi ne gzel şeyler almıştır kim bilir ona...

insanın içi gidiyor resmen bebişlerimiz doğsada kullanmaya başlasak artık..
çokkk ciciler güle güle kullanın canımm

Ay dün gece rüyamda gördüm oğlumu. Simsiyah ipek gibi saçları vardı. Bembeyaz teni vardı. Aynı babası gibi. Çok duygusalım bugün o yüzden. Çok gerçekçiydi. Allah bu aldıklarımızı bebeklerimizin üstünde güzel günlerde göstersin inşallah.

canım hepsı cok guzel bende battanıyeyı ve cantayı cok begendım bebek cantası olarak bıraz kucuk duruyor sankı ama renklerı cok guzel güle güle kullanın ıns

canım hepsı cok guzel bende battanıyeyı ve cantayı cok begendım bebek cantası olarak bıraz kucuk duruyor sankı ama renklerı cok guzel güle güle kullanın ıns

Arkadaşım boyutları 35 yükseklik-45 en-15 derinlik.... Genişliği bana iyi geldi. Bilemiyorum. Küçükse de artık kol çantasına takviye veya daha az eşya lazım olduğunda kullanırım. Gün içinde elime geçsin de detaylı bilgi veririm.

Hemen bir ilave yapmak istiyorum. Çanta ve aynı satıcıdan verdiğim diğer sparişler elime ulaştı. Hepsisnden çok memnunum. Hast. çıkışı oldukça kullanışlı. Kumaşı da çok iyi. Kundak ve battaniye zaten yumuşacıklar Ayrıca çantaya gelecek olursak en bombası o. Beklediğimden çok çok iyi çıktı. Boyutu ise oldukça uygun. Biraz daha büyük olsa kullanamayacakmışım öyle diyim. İçinin gözleri falan çok kullanışlı. Hatta ekstra kendi yanıma çanta almama gerek kalmadı çünkü ön gözleri okadar geniş ki kendi cüzdanımı içine raatça atabilirim. Satıcı birde patikli pantalonla önlük hediye göndermiş Ay onlar da çok tatlı...

güle güle kullanın bebişinle
hepsinin resimlerini bekliyoruz

güle güle kullanın bebişinle
hepsinin resimlerini bekliyoruz

Arkadaşım bunların resimleri önceki sayfalarda. Elime ulaşınca bilgi verecektim kaliteleri hakkında onun mesajını yazdım. ve çantanın boyutu bir arkadaşımla aklımıza takılmıştı onun için yazdım. Oldukça iyiymiş

ay ya ne kadar güzeller maşallah
kundağı ne kadara aldın canım

birde şurdaki krem alt açmayı ne kadara aldınız.. ben hiç alışverişe çıkamadım daha.. nerde bulunuyor bunlar :26:

çok teşekkür ederim. biz daha cinsiyeti öğrenmediğimiz için alışverişe başlayamadık o yüzden nerde ne var pek bilmiyorum. istanbuldayım ben

çok teşekkür ederim. biz daha cinsiyeti öğrenmediğimiz için alışverişe başlayamadık o yüzden nerde ne var pek bilmiyorum. istanbuldayım ben

Canım ozaman hayırlısı ile bir öğren de cinsiyetini.. Gerisi inan çok kolay. Benim bu alışveriş hep gözümde büyürdü ama oluyor bir şekilde. İnternetten indirimleri da takip edince çok iyi oluyor.

ıyı o zaman canım resımde farklı görülebiliyor zaten rengı fılan cok guzel bayıldım bende güle güle kullanhangı sıte ne kadar acaba

Son düzenleme:
ıyı o zaman canım resımde farklı görülebiliyor zaten rengı fılan cok guzel bayıldım bende güle güle kullanhangı sıte ne kadar acaba

Canım gitti gidiyor, 47 TL... Buna eş değer beğendim bir çanta 70 küsürdü öyle diyim. Bu ondan daha kaliteli gerçekten. İç yapısı çok güzel. Tamamen su geçirmez. Bir gözünün içinde birşey dökülse diğer eşyalara bulaşmaz. Ay beklediğimden iyi çıktı ya çok içime sindi. Göründüğünden bayağı büyük. İStersen eğer bunun da linkini atabilirim.

işte benim oğluşumun cicileri 2 yada 3 parçasını ben aldım geri kalan hepsi hediyeee yengemizdenATTACH=CONFIG]410304[/ATTACH]

Eklentiler

• $DSCF1625.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…