Arkadaşlar bunlarda önceden almaya başladığım cicilerCinsiyetini bilmezken almıştım şu mavi kadife tulumu. Eğer kız olursa arkadaşım hamile. Onun erkek. Ona veririm demiştim ama erkek gibi de geliyordu hep. Ay ne güzel olacak demi yaa... Allah bebeklerimize giydirmeyi nasip etsin inşallah
Arkadaşlar bunlarda yeni ciciler. Foto makinem de sonunda virüslerden arındı. Artık önceden aldıklarımı da koyabileceğim. 15 parça hastane çıkışımız. Tani bunu da indirimden aldım38 TL ye.... Çok uyguna geldi. Anne bebek malzeme çantası. Dışında 5 içinde 6 malzeme gözü var. Ayrıca biberon için termos özellikli gözü varmış. Kundak ve battaniyemiz... Ürünler yarın elimde olacak aksilik olmaz ise. Ayrıntı yazarım merak ettiğiniz varsa. Özellikle has. çıkışı ve çantayı merak ediyorum
hepsi harika canım allah giydirmeyi nasip etsin
hepsi birbirinden güzelmiş
allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..
bizimde bir dürü cicilerimiz oldu fırsat bulunca bende paylaşırım artık..
insanın içi gidiyor resmen bebişlerimiz doğsada kullanmaya başlasak artık..
çokkk ciciler güle güle kullanın canımm
Arkadaşlar bunlarda yeni ciciler. Foto makinem de sonunda virüslerden arındı. Artık önceden aldıklarımı da koyabileceğim. 15 parça hastane çıkışımız. Tani bunu da indirimden aldım38 TL ye.... Çok uyguna geldi. Anne bebek malzeme çantası. Dışında 5 içinde 6 malzeme gözü var. Ayrıca biberon için termos özellikli gözü varmış. Kundak ve battaniyemiz... Ürünler yarın elimde olacak aksilik olmaz ise. Ayrıntı yazarım merak ettiğiniz varsa. Özellikle has. çıkışı ve çantayı merak ediyorum
canım hepsı cok guzel bende battanıyeyı ve cantayı cok begendım bebek cantası olarak bıraz kucuk duruyor sankı ama renklerı cok guzel güle güle kullanın ıns
Hemen bir ilave yapmak istiyorum. Çanta ve aynı satıcıdan verdiğim diğer sparişler elime ulaştı. Hepsisnden çok memnunum. Hast. çıkışı oldukça kullanışlı. Kumaşı da çok iyi. Kundak ve battaniye zaten yumuşacıklarAyrıca çantaya gelecek olursak en bombası o. Beklediğimden çok çok iyi çıktı. Boyutu ise oldukça uygun. Biraz daha büyük olsa kullanamayacakmışım öyle diyim. İçinin gözleri falan çok kullanışlı. Hatta ekstra kendi yanıma çanta almama gerek kalmadı çünkü ön gözleri okadar geniş ki kendi cüzdanımı içine raatça atabilirim. Satıcı birde patikli pantalonla önlük hediye göndermiş Ay onlar da çok tatlı...
güle güle kullanın bebişinle
hepsinin resimlerini bekliyoruz
ay ya ne kadar güzeller maşallah
kundağı ne kadara aldın canım
Arkadaşlar bunlarda önceden almaya başladığım cicilerCinsiyetini bilmezken almıştım şu mavi kadife tulumu. Eğer kız olursa arkadaşım hamile. Onun erkek. Ona veririm demiştim ama erkek gibi de geliyordu hep. Ay ne güzel olacak demi yaa... Allah bebeklerimize giydirmeyi nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 409504 Eki Görüntüle 409516 Eki Görüntüle 409515 Eki Görüntüle 409514 Eki Görüntüle 409513 Eki Görüntüle 409512 Eki Görüntüle 409511 Eki Görüntüle 409510 Eki Görüntüle 409509 Eki Görüntüle 409508 Eki Görüntüle 409507 Eki Görüntüle 409506 Eki Görüntüle 409505 Eki Görüntüle 409517
birde şurdaki krem alt açmayı ne kadara aldınız.. ben hiç alışverişe çıkamadım daha.. nerde bulunuyor bunlar :26:
çok teşekkür ederim. biz daha cinsiyeti öğrenmediğimiz için alışverişe başlayamadık o yüzden nerde ne var pek bilmiyorum. istanbuldayım ben
Hemen bir ilave yapmak istiyorum. Çanta ve aynı satıcıdan verdiğim diğer sparişler elime ulaştı. Hepsisnden çok memnunum. Hast. çıkışı oldukça kullanışlı. Kumaşı da çok iyi. Kundak ve battaniye zaten yumuşacıklarAyrıca çantaya gelecek olursak en bombası o. Beklediğimden çok çok iyi çıktı. Boyutu ise oldukça uygun. Biraz daha büyük olsa kullanamayacakmışım öyle diyim. İçinin gözleri falan çok kullanışlı. Hatta ekstra kendi yanıma çanta almama gerek kalmadı çünkü ön gözleri okadar geniş ki kendi cüzdanımı içine raatça atabilirim. Satıcı birde patikli pantalonla önlük hediye göndermiş Ay onlar da çok tatlı...
ıyı o zaman canım resımde farklı görülebiliyor zaten rengı fılan cok guzel bayıldım bende güle güle kullanhangı sıte ne kadar acaba
Sağlıklı ve güzel günlerde giysin pamuk kızın annesi
işte benim oğluşumun cicileri 2 yada 3 parçasını ben aldım geri kalan hepsi hediyeee yengemizdenATTACH=CONFIG]410304[/ATTACH]Eki Görüntüle 410305 Eki Görüntüle 410306 Eki Görüntüle 410309 Eki Görüntüle 410298 Eki Görüntüle 410310 Eki Görüntüle 410312 Eki Görüntüle 410313 Eki Görüntüle 410314 Eki Görüntüle 410315
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?