2012 Ekim Annleri Kaçıncı Haftada Kaç Kilo Aldınız?

Canım benim de kontrolümde doktorum öyle bir çıkış yaptı. Ben 27. haftamın içindeyim ve 9 kilo aldım. Ama doktor beni bir tarttı tok karnıma "11 kilo almışsın, çok bu" dedi. Nasıl üzüldüm anlatamam. Sabah tartılıyorum 9 kilo almışım diye görünüyor. Ben de dikkat ediyorum yediklerime, aşırı yemem yok hiç. doktorun 11 kilo demesini takmıyorum çünkü tartıldığımda öğleden sonraydı ve ben toktum. Ama bana göre 9 kilo da fazla. ben de 62 kiloyla hamile kaldım ve boyum da uzun ama bu ayı hiç kilo almadan atlatmanın planlarını yapıyorum nasıl olcaksa o

Son düzenleme:
66 67ile hamile kalmıştım bugün itibariyle 78 79 kilo olmuş bulunuyorum hayırlı uğurlu olsun bide ben bu 2 3 kilo alanları anlamıyorum vay arkadaş siz ne yiyip içiyosunuz bi tarif edin yahu millet dalga geçerdi kuru diye popo diye bişey yoktu maşallah şimdi bi oturuyorum pufuduk pufuduk

50 kilo ile hamile kaldım

20. haftada 52 kilo
22. haftada 53 kilo
25. haftada 54 kilo
26. haftada 55 kilo
28. haftada 56 kilo
29. haftada 57 kilooooo

Yani 7. aydayım 7 kilo almışım şu ana kadar...

Ben de 51 ile hamile kaldım 26 haftada 13 kilo almisim
Doktorum kızdı tabi
Moralim bozuldu
Karbonhidratı kes dedi
Olmadı diyet vercek
Allah'tan seker cikmAdi
Yoksa daha sert bir diyet vercekti

31+4 üm suanda toplam 4 bucuk kılo aldım,ama kendım kılolu hamile kaldım zaten.sadece karnım cıktı,bebek sağlıklı bende cok ssukur.ancak ayaklarını kaburga kemıklerımın arasına sokuyor:))işte gözumden bıle yaş gelıyor o zaman:)))Allah hepımıze sssağlıklı doğumlar nasıp etsın:)

Ben 27 haftalık hamileyim 10 kilo aldım. Doktorum çok yada az demedi. Zayıftım hamile kaldığımda 52 kiloydum belkide ondan.

bende en son 24.haftamda gitmiştim 6 kilo almışım zaten 1000gr a yakını bebekti şimdi 30.haftamda gidicem bakalım kaç olmuşuz:)

ilk hamile kaldığım ay 52 kiloydum

bulantılar ve çıkarmalar yüzünden 48 e düştüm

12. hafta 50 olmuştum

18. hafta 51 olmuşum .

23+ 3 .. 54 olmuşum

29+1 57 kiloyum

hamile kaldığımda 68 kiloydum. 63'e düştüm. şu anda 73,5'um... kendimden ummadığım bir artış 30 kilo falan almayı beklerken yani

maalesef sinir bozucu rekor bende kalmış gibi gözüküyor, 33+3 itibarıyla +18kg alarak 69kiloyum. Allahtan 2 haftadır kilo olduğu yerde sayıyor! İkiye ayrılacam nerdeyse, ama görenler "Aaa, yok hiç almamışsın!" deyip duruyor. Bayramda M beden taytımı falan giydim, popo hiç büyümedi desem yeridir, 1 beden falan artmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…