2012 Ekim Annleri Kaçıncı Haftada Kaç Kilo Aldınız?

eh cnm 18 kilo almış halin 69sa daha ne istiyosun :) ben zaten 63le hamile kalmıştım şimdi 74üm 80i görmek istemiyoruuum ama galiba son ay sadece bebek alıyomuş anne çok almıyomuş bununla avunuyorum:)

bende 62 ile hamile kaldım şimdi 73 üm kolay kilo verebilen biri de değilim korkuyorum keşke daha az kilo ile hamile kalsaymışısım tam spora falan gidiyodum zayıflama çabalarındaydım meğer hamileymişim..

bende 62 ile hamile kaldım şimdi 73 üm kolay kilo verebilen biri de değilim korkuyorum keşke daha az kilo ile hamile kalsaymışısım tam spora falan gidiyodum zayıflama çabalarındaydım meğer hamileymişim..

aynen bende senin gibiyim umarım hep beraber veririz kilolarımızı((

arkadaşlar maşşallah genel olarak hepiniz iyisiniz, ben de 32. haftayı bitiriyorum ve 18 kilo aldım normal mi, daha doğrusu son 8 haftada çook kilo alıyorsun diyorlar ne olacak kaç kilo alıcam diye merak ediyorum doğrusu.... zaten felaket bel ağrılarım başladı daha da alınca nasıl dayanacağız bakalım..

hahaha ben de aynen öyleydim, rejim yapıyodum akşamları nasıl bir yorgunluk çöküyodu üzerime diyodum abarttım ben heralde biraz şekerli bişiler yiyim kan şekerim düştü galiba diyodum meğersem hamileliktenmiş :)) amaan veririz canım boşver

kolay kilo verebilenlerdensen şanslısın canım ben bi 55 olsam diyorum eşimde de diyo sen düğünde de zaten 56ıydın 55 i hiç görmedik ki.
zor kilo verebiliyorum die cekiniyorum, inşllah hallederiz zayıf annelere hayranım yanında bebekleriyle cok da genc gösteriyolar o zamn

ben düğünde 58dim daha da altını hiç görmedim zaten ama benim boyum 173 civarı o yüzden kaldırıyo kiloyu, benim oğluş geliyo erkek anneleri peşinden koşturmaktan kilo verirmiş diyolar ona güveniyorum

....................................................................

Son düzenleme:

oo senin boyun gerçekten uzun ben 1.67 yim inşllah onun peşinde koşarken kilo veririz
ben zaten aslında geçmişime göre cok daha az yemek yiyorum birde kilo aldıran çoğu gıda sağlıksız die zaten yasak kola cips hamburger falan filen ama fazla hareket etmiyorum tabi yat yat ondan da kilo alıyorum gibi geliyo.

30. haftasındayım gebeliğimin.. ve tam 11 kilo aldım. İlk aylar kilo almadım .. ve 5. ayda hızlı kilo artışı başladı...

burda başlık açarız birbirimize destek oluruz ben kiloya öle takılmışım ki bi gün rüyamda bebeği sürekli emziriyodum kilo verdiriyomuş die.

bencede yoksa zor verilir bu kilolar birbirimize destek oluruz çabucak veririz inşallah kiloları....

32 Haftalığız ve bugüne kadar toplam 16 kılo aldım 51 ile hamile kaldım şuanda 67 kıloyum ama çokta mutluyum hiç kılo alamadım bu yasıma kadar tşkler güzel oğlum :))

Canim sikma canini soyle bi baktim da rekor bende tam 22 kilo:)) takmiyorum artik baslarda cok sinirim bozuluyordu..

felisimfelis ve ceterissparibus.. çok sevindim yazdıklarınıza nihayet bana yakın birileri çıktı:) ben de 33. haftayı bitirip 34'e giriyorum ve 19 kilo aldım.. bitiminde 25 falan olucam heralde:) bizim gibiler çok azaldı artık neredeyse herkes 12-15 kilo ile hamileliği bitiriyor hem de nasıl vericem kiloları diye düşünüyor:).. neyse iyi ki varsınız, koştura koştura veririz kiloları inşallah:)

Canim sikma canini soyle bi baktim da rekor bende tam 22 kilo:)) takmiyorum artik baslarda cok sinirim bozuluyordu..

Ben de seni gordugume cok sevindim canim. Benim en buyuk sorunum ilk aylar cok kilo almam oldu maalesef.. evet dedigin gibi 10_ 15 kiloyla bitiren arkadaslar nasilvericez diye dusunurken gulmeden edemiyorum:) insallah 25 vi gecmem ben de. Ne kadar dikkat etsem de son aylar aliyorum maalesef..

33+4 HAFTALIK HAMİLEYİM. 58 KİLOYDUM HAMİLE KALDIĞIMDA MİĞDE BULANTILARIYLA 52 OLDUM. ŞUAN 60 KİLOYUM YANİ 8 KİLO ALDIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…