maalesef sinir bozucu rekor bende kalmış gibi gözüküyor, 33+3 itibarıyla +18kg alarak 69kiloyum. Allahtan 2 haftadır kilo olduğu yerde sayıyor! İkiye ayrılacam nerdeyse, ama görenler "Aaa, yok hiç almamışsın!" deyip duruyor. Bayramda M beden taytımı falan giydim, popo hiç büyümedi desem yeridir, 1 beden falan artmıştır.
bende 62 ile hamile kaldım şimdi 73 üm kolay kilo verebilen biri de değilim korkuyorum keşke daha az kilo ile hamile kalsaymışısım tam spora falan gidiyodum zayıflama çabalarındaydım meğer hamileymişim..
bende 62 ile hamile kaldım şimdi 73 üm kolay kilo verebilen biri de değilim korkuyorum keşke daha az kilo ile hamile kalsaymışısım tam spora falan gidiyodum zayıflama çabalarındaydım meğer hamileymişim..
aynen bende senin gibiyim umarım hep beraber veririz kilolarımızı((
hahaha ben de aynen öyleydim, rejim yapıyodum akşamları nasıl bir yorgunluk çöküyodu üzerime diyodum abarttım ben heralde biraz şekerli bişiler yiyim kan şekerim düştü galiba diyodum meğersem hamileliktenmiş :)) amaan veririz canım boşver
kolay kilo verebilenlerdensen şanslısın canım ben bi 55 olsam diyorum eşimde de diyo sen düğünde de zaten 56ıydın 55 i hiç görmedik ki.
zor kilo verebiliyorum die cekiniyorum, inşllah hallederiz zayıf annelere hayranım yanında bebekleriyle cok da genc gösteriyolar o zamn
ben düğünde 58dim daha da altını hiç görmedim zaten ama benim boyum 173 civarı o yüzden kaldırıyo kiloyu, benim oğluş geliyo erkek anneleri peşinden koşturmaktan kilo verirmiş diyolar ona güveniyorum
ben düğünde 58dim daha da altını hiç görmedim zaten ama benim boyum 173 civarı o yüzden kaldırıyo kiloyu, benim oğluş geliyo erkek anneleri peşinden koşturmaktan kilo verirmiş diyolar ona güveniyorum
burda başlık açarız birbirimize destek oluruz ben kiloya öle takılmışım ki bi gün rüyamda bebeği sürekli emziriyodum kilo verdiriyomuş die.
maalesef sinir bozucu rekor bende kalmış gibi gözüküyor, 33+3 itibarıyla +18kg alarak 69kiloyum. Allahtan 2 haftadır kilo olduğu yerde sayıyor! İkiye ayrılacam nerdeyse, ama görenler "Aaa, yok hiç almamışsın!" deyip duruyor. Bayramda M beden taytımı falan giydim, popo hiç büyümedi desem yeridir, 1 beden falan artmıştır.
Canim sikma canini soyle bi baktim da rekor bende tam 22 kilo:)) takmiyorum artik baslarda cok sinirim bozuluyordu..
felisimfelis ve ceterissparibus.. çok sevindim yazdıklarınıza nihayet bana yakın birileri çıktı:) ben de 33. haftayı bitirip 34'e giriyorum ve 19 kilo aldım.. bitiminde 25 falan olucam heralde:) bizim gibiler çok azaldı artık neredeyse herkes 12-15 kilo ile hamileliği bitiriyor hem de nasıl vericem kiloları diye düşünüyor:).. neyse iyi ki varsınız, koştura koştura veririz kiloları inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?