2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

gözünüz aydın canım,çok çok geçmiş olsun..Allah tekrarını göstermesin..ne güzel artık evinizdesiniz...

gözünüz aydın canım çok şükür bunu da atlattınız.rabbim daha beterinden korusun

çok geçmiş olsun canım gözünüz aydın

nasıl prenses iyi mi?

bende bilmiyorum valla , işe başlamamada 1 ay kaldı.. ben şimdiden düzeni otutturmak istiyorum kii kayınvalide zorlanmasın..ne zor işlerrr bunlarr :18:

ben işe başlayalı yaklaşık 3 ay oldu, anne sütü mama diye devam ediyorduk

ek gıda işi bozdu

geçen hafta her gün 1 kase yoğurt götürdüm, bu hafta pazartesi sebze çorbası götürdüm

salı direk sebzeleri götürdüm bakıcımız kendi pişirip verdi ve onun yaptığını daha çok sevdi benim sıpa

haftaya da tarhana çorbasıyla başlayalım diyorum

nasıl yapçaksınız tarhanayı? yoğurtla yapmayı düşünüyorum ben

Bizde besgun sora bes ayimizi doldurcaz.kizim dogdugundan beri daha bi duzen tutturamadik.uc ay gaz problemiyle gacti.uc ay boyunca hic bir gece uyumadik.ve ustune birde reflumuz var .kizim emdigi sutu oldugu gibi cikardi bu zamana kadar son bi kacgundur azaldi cok sukur.dorduncu ayd uykusu duzene giriyo derken yine bozuldu saat basi uyanir oldu hatta yarim saatte uyandigida oluyo.gunduz uykusu yok dencek kadar az zaten.acaba acmi kalkyoda cok sik uyaniyo ek gidaya gecsemmi yoksa dis cikaracagi icinmi bukadar huzursuz anlamadim kafam cok karisti ayni seyleri yasayan varmi aranizda siz ne yapiyosunuz.cocugunu sabha kadar uyutan anneler sirrinizi aciklayin

ne yazıkki çoğumuzun ilk çocuğu o yüzden çoğu şeyi sonradan farkediyoruz keşke şunu yap bunu yap diyebilsem ama tamamen çocukla ilgili hepsi bizimki böyle sorunlar çıkarmadı gece geç yatma sorunumuz vardı halada olabilir bir günü bir gününü tutmuyor akışına bıraktım ben nasıl istiyorsa öyle oluyor... aç kalmış olabilir bizimki mesela aç kalıyormuş ama huysuzluk edecek kadar değil o yüzden ben anlamadım dün armut suyu verdim kaşığı yiyecekti neredeyse bana kalsa doymuştu çocuk deneye yanıla öğreniyoruz ilk çocukların kaderi bu sanırım geçecek emin ol geçecek...

sukurler olsun allah acılarını gostermesın bende ece yılbasından sonra yattıgınde 4 gun hıc uyumadım aglamaktan perısan oldum vala..anlıyorum senı..nerede oturuyordun canım sen???

tarhana corbası 8 aydan once verılmıyor ben onumudekı ay baslıycam 8 ayına gırıcek o zaman kızım

cnm masallh nehirine. coook guzel allah nazarlardan saklasin.

cok gecmis olsun. allah tekrarini yasatmasin cnm. bende kafam dagilsin istiyorum dort duvarda oldugum icinki seni dusunemiyorum. cok ihtiyacin vardir.

Ayyyni benimki:)

çok faydalı bilgiler. teşekkürler. bende çorba versemmi diyordum en iyisi 7 gün daha bekleyeyim

Canim cok saol .Ikisi de guzel seninki ziplamiyor heralde ama oyuncaklari daha cok ve guzel ikinci zipliyor bizimki hoplatilmayi sevdiginden bunu alirim heralde....ALLAH razi olsun..ece bebege saglik sifalar diliyorum...ev isinizde insallah begendigin en iyi ev olur...optummm

Canim ya kusura bakmam nolur seni tugceserdar sandim ondan ece yazdim nolur kizmaaa ay utandim Simdi ..lads bi ton anla nolur...cok saol cook opuyor bebisinle sana saglik sihhat diliyorum

Gozun aydin canim gecmis olsun..bir daha hastaneye dusurmesin insallah..bil saglikli guzel gunler diliyorum

Canimm bizde ayniyiz hele son gunlerde iyice bozuldu...offf bakalim ne zaman duzelcekler dua etmekten baska Bisey yapamayizzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…