- 26 Aralık 2012
- 229
- 1
- 96
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.041
zuhalcim bizim doktorumuzda ilk etapta yoğurt vermedi.önce meyve suyu sonra püresi 1 hafta sonra sebze çorbası daha sonra yoğurtTürkiyeyemi geldiniz yoksa ? bende kararsızım canım bu organik die satılanlar sertifikaları aldıktan sonra hile yapıyor olabilir , hipp vermeyi düşünüyorum ama karuyucu içeriyordur die kaygılıyım , eğer içermiyorsa nasıl dayanıyor o kadar :44: kafam karışıkyoğurt önermemeside değişik geldi bana , nie önermediki :26:
zuhalcim bizim doktorumuzda ilk etapta yoğurt vermedi.önce meyve suyu sonra püresi 1 hafta sonra sebze çorbası daha sonra yoğurt
canım sizin sorununuz açlık olabilir.benim kızımda öyleydi.önceleri gece 2saate bir sonra her saat başı ve daha sonrada yarım saatte bir uyanmaya başladı .hatta bazen hiç uyumuyordu.meğerse yavrum açlıktan uyuyamıyormuş.mama vermeye başladım ogünlere göre baya toplarladı kendini.üstelik doktorumuz kilo alımı normal mama vermedi dedi ama ben çocuğumun aç olduğunu farkettim.sende bi kontrol et istersen
dünden beri bir tatlı kaşığı elma suyu veriyorum okadar.canım sana bir bilgi daha bizim doktorumuz bilinen güneş kremlerini önermiyo.10 faktör daha olsa vücudun d vitamini alışını engelliyormuş.bize bir marka söyledi eğer yanlış hatırlamıyorsam biodermaydı.daha erken olduğu için birdahaki kontrolde konuşuruz demiştik oyüzden emin değilim.haberin olsun bir araştır istersenkızlar unnadoya i play markasının bebek mayoları şapkaları gelmiş , 50 koruma faktörlü ve ben biliyorum gerçek fiyatları 45 civarı , ama 20 küsür unnadoda , bebek mayoları hem sızdırmaz hemde su tutmaz patentli , yazın lazım olucak , ben alt bikinisi ve şapka aldım kızıma , hergün birdaha bişey almicam diyorum ama hep ihtiyaç olan şeyler geliyor alışveriş sitelerine , dayanamıyorum
canım göğsünü kavraması nasıl?mesela benim sütüm vardı ama kızım göğümü tam kavrayamıyordu sadece ucundan çekiyodu.bu yüzden sütüm azaldı.aklıma şimdilik bunlar geliyoA
yirmi dakika emiyo emzırdkten sora bakıyorum hala sutum var.sutumun yettiginden eminim.ama her uyandgnda emmek istiyo.acaba benlemi uyumak istiyo anlamadım.
canım göğsünü kavraması nasıl?mesela benim sütüm vardı ama kızım göğümü tam kavrayamıyordu sadece ucundan çekiyodu.bu yüzden sütüm azaldı.aklıma şimdilik bunlar geliyo
teşekkür ederiz canım evet valla çabuk geçti:)))canım bebekler 7ayda geviş getirmeye başlarlarmış ama biz katı gıda vermezsek çene kasları gelişmeyip tembellik yaparmış benim büyük kızım 2 büskivi yesin yoruldum dio öğürüyo herşeyiYarı yaşını dolduran bebişlere maşallah,hayırlı olsun, ne kadar yorucu olsa da çabuk mu geçti neCanım tecrübe başka bir şey tabi, dikkate alacağım mutlaka, bebekler düzeni seviyorlar ama demekki yeme içme konusunda ters tepiyor. Blendırı sanırım sebzelerin vitaminlerinin kaçmasından ziyade püre kıvamına alıştığı için katı kıvama geçmeleri zor oluyor diye önermiyorsun anladığım kadarıyla, bu da önemli bir ayrıntı.
yalancı emzik alıyomu almıyosa acaba seni yalancı emzik yapmış olabilirmi...A
yirmi dakika emiyo emzırdkten sora bakıyorum hala sutum var.sutumun yettiginden eminim.ama her uyandgnda emmek istiyo.acaba benlemi uyumak istiyo anlamadım.
dünden beri bir tatlı kaşığı elma suyu veriyorum okadar.canım sana bir bilgi daha bizim doktorumuz bilinen güneş kremlerini önermiyo.10 faktör daha olsa vücudun d vitamini alışını engelliyormuş.bize bir marka söyledi eğer yanlış hatırlamıyorsam biodermaydı.daha erken olduğu için birdahaki kontrolde konuşuruz demiştik oyüzden emin değilim.haberin olsun bir araştır istersen
teşekkür ederiz canım evet valla çabuk geçti:)))canım bebekler 7ayda geviş getirmeye başlarlarmış ama biz katı gıda vermezsek çene kasları gelişmeyip tembellik yaparmış benim büyük kızım 2 büskivi yesin yoruldum dio öğürüyo herşeyi((
yalancı emzik alıyomu almıyosa acaba seni yalancı emzik yapmış olabilirmi...
ya benim organik pazarada güvenim kalmadı.benim kayınpederimin arkadaşı var orada çoğu palavra diyo.valla kuzucuklarımız allaha emanet.bende organik diye alıyorum ama içim hiç rahat değil.bazen hipp de almayı düşünüyrum.onlar belge alsa bile sürekli denetleniyorlar.artık günahları boyunlarına yapıcak bişey kalmıyorki.50 faktörlü dediğim krem değil canım , şapka ve mayonun kumaşı :)) ben o kremleri zaten almayı düşünmüyorum , faydasından çok zararı var , o yüzden aldım şapka filan kısçeme , zaten öyle çok güneşte sokmam denize , gölgede otursun minnoşumbende yarın sağlık ocağına götürücem bi bakalım hemşiremiz ne dicek :26: en son hastaneye gittiğimizde hastalandı kızıma grip bulaştı , bende başlicam yavaştan meyve suyu filan vermeye ama organik pazara gitmem lazım önce , cam piramite kuruluyormuş ama hala varmıdır bilmiyorum :26:
mrb arkadaşlar tüm bebişlerimize allah sağlık sıhhat versin. Bizim 5. ay kontrolümüzde kilosu çok düşük çıktı o yüzden doktora ek gıda +mama ver dedi ek gıdayı alıyor ama beyimiz mama yemiyor yediğini tükürüyor babası seviniyor oğlum beni masrafa sokmayacak diye ama ek gıda olayıda bende tamamen karışmış durumda elma armut suyu verdim gayet güzel içti dün armut püresi verdim birkaç kaşık aldı yoğurt için taze süt bulamıyorum muhallebi yapayım dedim binbir tane tarif var suyla yapmamı önermişti hemşire doktor meyve suyu yoğurt muhallebi sonra sebze çorbası demişti zaten saatlede vermiyorum emdikten hemen sonra veriyorum doyması için gerçekten ne yapacağımı şaşırdım...
ayrıca hafta sonu bir bakıcı bulduk görüşmeye gideceğiz ne konuşsam ne sorsam bilemiyorum o isteklerini söylemiş ama biz ne istesek bilemiyorum en önemlisi bebeğe iyi bakması ama istediği ücret bulunduğumuz yerdeki en pahalı bakım ücreti bu ücreti alanlar hem yemek yapıyor hem temizlik çocuğu ihmal etmesin en önemlisi bu ama ben bankacıyım geç vakitlerde gelip hem ev işi hem yemek yapmakta istemiyorum sadece oğluma vakit ayırmak istiyorum zaten güven duygusu zedelenecek bunu yok etmem lazım tavsiyelerinize açığım...
ya benim organik pazarada güvenim kalmadı.benim kayınpederimin arkadaşı var orada çoğu palavra diyo.valla kuzucuklarımız allaha emanet.bende organik diye alıyorum ama içim hiç rahat değil.bazen hipp de almayı düşünüyrum.onlar belge alsa bile sürekli denetleniyorlar.artık günahları boyunlarına yapıcak bişey kalmıyorki.
çalışırken bi yandan da ek gıdaları araştırıyorumoff ne zor işmiş ya şu 2-3 ayı da atlatsak hemen herşeyi yicek kuzucuklar bzi de rahatlıcaz
ben çok fazla takmamaya çalışıyorum kafama organik olayına, ne kadar güven var onlara da
adam tarlasına kimyasal kullanmıyor belki ama tarla otoyolun kenarında egzoz dumanı vs. gıdanın üzerinde diye anlatırdı okulda hocalarımız.
mevsim dışı bişey yedirmeyelim yeter sonuçta ne koşullarda yetişen bebekler var gıda bulamayan, mama bulamayan...
ne kadar çok takarsak kafaya ne kadar titizlenirsek o kadar problem olcak ilerde bence
yoğurdumu mayalıyorum, lor peyniri yapıyorum, sebzeyi buharda pişirmiyorum ama haşladığım suda eziyorum ki vitaminini atmış olmayayım, meyvesini cam rendede rendeliyorum...çok fazla ince düşünmek istemiyorum
ilk aylarda çocuğumu biri kucağına alsa üzerini değiştiriyodum şimdi daha rahatım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?