- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.021
Masallah kuzuna kac kilo oldunuz
Bizim bakıcımız bizim evde yatılı kalıyor yarın sabah da kamera sistemi kurmaya gelecekler :// süreklı telefon açıp psıkopat gıbı ne yaptınız dıye sorup huzursuz olmaktansa bu yolu sectık en azından ıstedıgım zaman açıp bakabılıcem ne var ve yok dıye... Ama guzel oğluşum bakıcısının kucagındayken yüzüme bakıyor sankı anne benı neden almıyorsun dıye(
Gecen gün 3 saat bıraktım onları eve döndüğümde nasıl yüzüme baktığını unutamıyorum oğlumu her gece yatırdıktan sonra o uyurken ağlama krızı halındeyım zaten bu kadar derdıme şutum azaldı bıle
Onu başka bır kadınla paylaşmak tanımadığım bırıne emanet etmek buyuduguanları ıskalayacagımı bılmek ıcımı acıtıyor aklıma geldıkce ıcımde rondo çalışıyormuş gıbı hıssedıyorum cok canım yanıyor
evt canim ben aldim kremini, turkiyede de var satiliyor gordum birkac sitede, ben basladim kullanmaya, cok memnunum.hipp in kremini ne gördüm nede duydum :26: sadece gıda ürünleri var sanıyordum , hemen araştırıcam , sen kullandınmı peki ? memnun kaldınmı ?
cok zor cnm, allah sabir versin, ama guclu olman gerek bebegin icin, onlar hissediyor annelerinin uzuntulerinigunaydin kizlar...
ne zamandir kafayi yemek uzereyim. benim 20 yasinda bir erkek kardesim vardi yaklasik bir bucuk sene once trafik kazasinda kaybettik. canim kardesimle ilgili surekli aklima hatiralar geliyo.ornegin bebegimi emziriyorum o an daliyorum cenaze gunu gelio aklima tekrar yasiyorum o gunu. ben duygularini cok bastiran biriyim. kimseye kardesmin konusunu actirmiyorum fotigraflrina bakamiyirum uzun suredr kabrine bile gidemiyorum. yani olmemis gibi dusunmeye calisiyorum sanirim. kabullenemiyorum. ve kimseyle bu sikintimi paylasamiyorum. size yazarken bile gozyaslarim sel oluyo. allahim guc versin bana onunda mekanini cennet etsin insallah.
oo hayirli olsun disinizzz :)Kizimin dişi çikmiiiiiiişşş:)) bi dişe bu kadar sevinecegimi dusunmezdim:)
Kizlarr bebişler imiz cok tatli hepsine maşallah Allah nazarlardan korusun hepsini. Mustu Allah rahmet eylesin geride kalanlara saglik sıhhat versin. Tugce skopcayi okudum ustune bide yorum yazmışsın koptum:) hafiye gibisin Walla biz daha ek gıdaya gecmedik ama bildigim birbirine karistirmadan verilmesi. Hem tadini alsin Die hemde hangisinin alerji yapabileceğini bulmak icin
Amiiinnnn:)yazık bizeen kısa zamanda duzel umarım bebıslerimiz
evt canim ben aldim kremini, turkiyede de var satiliyor gordum birkac sitede, ben basladim kullanmaya, cok memnunum.
cok zor cnm, allah sabir versin, ama guclu olman gerek bebegin icin, onlar hissediyor annelerinin uzuntulerini
oo hayirli olsun disinizzz :)
canım sizin sorununuz açlık olabilir.benim kızımda öyleydi.önceleri gece 2saate bir sonra her saat başı ve daha sonrada yarım saatte bir uyanmaya başladı .hatta bazen hiç uyumuyordu.meğerse yavrum açlıktan uyuyamıyormuş.mama vermeye başladım ogünlere göre baya toplarladı kendini.üstelik doktorumuz kilo alımı normal mama vermedi dedi ama ben çocuğumun aç olduğunu farkettim.sende bi kontrol et istersenBizde besgun sora bes ayimizi doldurcaz.kizim dogdugundan beri daha bi duzen tutturamadik.uc ay gaz problemiyle gacti.uc ay boyunca hic bir gece uyumadik.ve ustune birde reflumuz var .kizim emdigi sutu oldugu gibi cikardi bu zamana kadar son bi kacgundur azaldi cok sukur.dorduncu ayd uykusu duzene giriyo derken yine bozuldu saat basi uyanir oldu hatta yarim saatte uyandigida oluyo.gunduz uykusu yok dencek kadar az zaten.acaba acmi kalkyoda cok sik uyaniyo ek gidaya gecsemmi yoksa dis cikaracagi icinmi bukadar huzursuz anlamadim kafam cok karisti ayni seyleri yasayan varmi aranizda siz ne yapiyosunuz.cocugunu sabha kadar uyutan anneler sirrinizi aciklayin
kızlar kaç gündür kutsev'i göremiyorum haberi olan var mı?.inşallah bi sorun yoktur.
duygularima tercuman olmussun..ben de bir care ariyorummn e yapsamnasil yapsam da vermesemmm
Yarı yaşını dolduran bebişlere maşallah,hayırlı olsun, ne kadar yorucu olsa da çabuk mu geçti neselam kızlar nasılsınız bizde saat 12den itibaren 6.ayımızı doldurmuş bulunuyoruz:)))ek gıda konusunda herkes çok sıkıntılı ben 2.çocuğum olduğu için söylüyorum çok düzenli olmak ii olmuyo biraz rahat olmak lzım ben ilk kızımın herşeyini saatli yaptım zorla yemek teptim ağzına çok iştahsız ve şuan hiçbişey yemi 3.5yaşında ve 13kilocuk blendır hele hiççç kullanmayın biz yeni bırakabildik valla....düzeni olmayın dedim beni yanlış anlamayın mesela ben hergün aynı saatte aynı şeyi verirdim meyve yoğurt olarak ve kızım bi öğününü değiştirsem hayatta yemezdi şimdi bile bazen muhallebi yedireyim öğlen desem gece yarken yerim dio...ne kadar üstüne düşersek ters tepio ben bunu anladım.şimdi edaya öğlen meyve ikindi yoğurt akşam muhallebi veriom alışsın ek gıdaya değiştirerek vericeöm yerlerini...
günaydınlar....dün hastaneden cıktık ewimize geldik şenlendikkkama 1 haftadır ordaydım ya psikolojim bozulmus gibi adapte olamıorum ewe hemde kafa dagıtmak istiorum deişik seyler istiorum az uz bişi yaşamadık ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN
Canim ya kusura bakmam nolur seni tugceserdar sandim ondan ece yazdim nolur kizmaaa ay utandim Simdi ..lads bi ton anla nolur...cok saol cook opuyor bebisinle sana saglik sihhat diliyorum
evt canim ben aldim kremini, turkiyede de var satiliyor gordum birkac sitede, ben basladim kullanmaya, cok memnunum.
cok zor cnm, allah sabir versin, ama guclu olman gerek bebegin icin, onlar hissediyor annelerinin uzuntulerini
oo hayirli olsun disinizzz :)
kizlarrr selam iyi geceler, annemlerdeyim ben, soyle cabucak bir girip hizla taradim sayfalari. bugun hava ne guzeldi ya, biz karli memleketten geldigimiz icin kendimizi attik sokaga.babasi cok sicak diye bir sweatshirt ve icinde tshirt ile cikardik kizimi, sapkasiz falan. surekli paranoyak oldum gezemedim dogru duzgun.
bu arada ek gida konusu konusu gecmis, ben de 6.ayda baslayacaktim ama doktor istersen 5 bucukta baslayabilirsin dedi. havucla baslatiyor gunde 2-3 cay kasigi, sonra yavasca artiriyoruz. gunde 1 ogun sadece. sonraki hafta da havuca az patates ekliyoruz. ondan sonraki hafta da et ekliyoruz, bu sekilde. herkes farkli birsey oneriyor cok kafa karistirici.
doktorumuz bir de sebzeler mutlaka organik olsun, ama tabi guven olmuyor organik diyorlar ama gercegi bilemiyoruz, o yuzden hipp organik kavanozda onerdi, onlar daha cok denetleniyor dedi. bilemedim oyle mi yapsam kendim mi haslasam. bizden haberler bu sekilde. optum sizi iyi geceler. haa unutmadan benelse, sevnih, nihal, mustu bebisleriniz cok tatlilarrrrrr masallah optum onlari da.
kızlar kaç gündür kutsev'i göremiyorum haberi olan var mı?.inşallah bi sorun yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?