2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

var herşey varda benim eşim pinpirikli sütçü var ya su katıyorsa diyor başka bir şey desem ya öyleyse ya böyleyse bu gidişle bimin dost yoğurdunu vereceğim çocuğa:)acaba pirinç unuyla mama mı yapsam annem abimi onunla büyütmüş gayette sapasaplam maaşallah...

herşeyi kafaya takmamak lazım abimin eşi yeğenime ne bulduysa tıkıştırmış banada öyle yap dedi yok yiyemez aman şöle böyle deme dedi o yumurta kek bile vermiş 5 aylık çocuğa şuan 2,5 yaşında yemediği yemek sevmediği meyve yok anne babası vejeteryan et bile yiyor maaşallah birtaneme ....kim çocuğuna çok titzlenmişse o çocuk yemek ayırtetmiştir görüyoruz duyuyoruz hepsi büyüyecek yok kimyasal yok bilmem ne bence fazla takmamak lazım iyice yıkayıp Allah'a emanet etmek lazım hiçbirşey olmaz inş....

benim çocuğumu öptülerde sevdilerde günlük üzerini değiştiriyorum ama aman biri dokundu diye değil hepsini giyebilsin diye:))

Kizlar 5 nisanda kizimin yari yasi doluyor. Acaba kizimin yari yasinin arkadaslarimi cagirip kutlasam mi yoksa gormedigin bi cocugu olmus tutmus yari yasini kutlamis mi derler

Kizlar 5 nisanda kizimin yari yasi doluyor. Acaba kizimin yari yasinin arkadaslarimi cagirip kutlasam mi yoksa gormedigin bi cocugu olmus tutmus yari yasini kutlamis mi derler

eğer içinden öyle geliyorsa bence yap tabiii kimi ne ilgilendirir o bebeğinle senin aranda olan bir şey bana kalsa ben her ayını kutlayacağım ama ne hediyeden anlıyor ne pastadan o kadar tatlı ki biz hergün minik yanaklarından öpüp pastadan payımızı alıyoruz...

derlermi derler ama istiyorsan yap ne derlerse desinler , kıymetlimiz onlar bizim sonuçta , istersek her ay kutlarız istersek her gün kime ne

Gunduzleri emzik aliyo ama gece almiyo

Evet haklisin bukadar irdelemek de dogru deyil.sakinan goze cop batar derler

kızlar bu hafta sonu mama sandalyesini almayı düşünüyorum.ikişey arasında kaldım yardım edin bana.sizce mama sandalyesinin tekerlikli olmasımı daha önemli yoksa ayak koyacak yerin olması mı?e-bebek e bakıyorum chicco larda tekerlek yok kraftta da tekerlikli olan var ama onlarda da ayak basma yeri yok.sizin düşünceleriniz nedir?

Canım bence ayak koyma yeri olması çok güzel kullanışlı olur yani.Tekerlekli dediklerinede baktım çok güzeller ama boyları alçak sanırım.Hepside çok güzel sonuçta iyi markalar.Tuğçe ne yaptı acaba aldımı huck mama sandalyesini merak ettim bende onu düşünüyorum hem yerden tasarruf hemde diğerleri bana göre pahalı gelir o yüzden.Bakalım hayırlısı artık minikler mama yemeye başladılar çok işimize yarayacak inşaallah

Kendi adıma bende ilk zamanlar çok düşünüyordum herşeyin en iyisi olsun istiyoruz ama bazen imkanlarımız elvermiyor.Yinede elimden geldiği kadar dikkat ediyorum yaşadığımız hayat bizi doğallıktan uzaklaştırıyor evet maalesef herzamanda herşey dört dörtlük olmuyor.Kuzularımız için uğraşıyoruz Allah hepsinin canına sağlık versin.Bende o kadar en ince ayrıntısı ile inceleme taraftarı değilim esirgenen göze çöp batar diye korkanlardanım.İmkanı olan tabikide yapsın,olmayanlarda olduğu kadarı ile yetinsin...

Çok sık giremiyorum geldiğim zamanlardada siz olmuyorsunuzkızlar benim oğluşum 31 ekim doğumlu sanırım en küçükünüz biziz birde demir damlasına başladınız mı?

Çok sık giremiyorum geldiğim zamanlardada siz olmuyorsunuzkızlar benim oğluşum 31 ekim doğumlu sanırım en küçükünüz biziz birde demir damlasına başladınız mı?

Aramizda alti gun var canim.demir damlasina dorduncu ayda baslaniyo yani saglik ocagndan veriyolar baslaman icin ben iki hafta kadar verdim ama kestim simdi.verdigi m zamanlarda ishal oluyodu cunku

ay o demir damlasi mahvetti bizi. 4 gun sonunda fitille kaka yaptirabildim simdi en son pazrtsi kaka yapti. cok huysuz bu sebepten meme uyku hakgetire. birde ben kabiz olmadan kesmistim demiri. kaka sayisi azalinca anladm vermedim. bi kere bozuldu bagirsak duzeni. cok zor kabizlik. vermicem artik demir. organik pekmez aldim onu vericem ek gidya baslaynca kahvaltisinda.

canım bizim doktorumuz verdi bu haftaki kontrolümüzde ama ben daha başlamadım.önümüzdeki hafta başlarım diye düşünüyorum.

canım bizede annemler alıcak oyüzden hazır alınıyorken iyisi olsun diyorum.ne de olsa sponsorumuz var :)

Bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım diyebilirim... Evde bebeğimi bırakıp işe gittim kendimi hiç bu kadar çaresiz hiç bu kadar adıyla dolu hissetmedim bugün kalbimi söküp arsalarda yerinden bu kadar acımadı herhalde
Sabah 6:30 da uyandı ben 7:15 te evden çıktım akşam 18:45te geldim oğlumun yatma saati 8 ben yavruma doyamadan böyle geçecek günler
Bütün gün kameradan seyrettim sesini dinledim öyle uzaktan baktım evladıma bakıcısı altını değişirken seyrettim o güzel tomadık bacaklarını ah dedim içimden şimdi orada olsam da yavrumu öpsem koklasam ama nafile
İçimde öyle bir burukluk öyle bir acı var ki atamıyorum
Benim yavruma elin kadını bakıyor yavrum ona gülüyor onunla oynuyor ben de uzaktan çaresiz seyrediyorum
Bu düzenden hayat kavgasından geçim derdinden nefret ediyorum yıllardır özel sektörde eşekler gibi çalıştım karnım burnumda son güne kadar çalışmaya devam ettim... Şu anda yavrumu bırakıp işe gitmeye gücüm yok dua edin bana ne olur Rabbim bana kuvvet versin

allah yardımcın olsun canım ya rabbim sana güç kuvvet versin.senin yazdıklarını okurken ben duygulandım hemen kendimi senin yerine koydum.ama hayat böyle yavruna iyi bir hayat sunabilmen için şimdi bu duruma katlanman gerekiyo demekki.

Bizimkide oyle ama açlıktan değil yinede bi tek emerken sakinlesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…