- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.261
bıımkıde elıne baska kasık verıyorum mama yedıgıne dokunmasın dıye elındekı kasıgı bana atıyor benım elımdekını alıyor yapmasana dıyorum guluyor...kızım ver dıyorum eeeee dıyor...görmen lazım ağzı boş kalmasın paşanın, hemen sinirlenip bağırıyo
bi de kaşığı alıp kendi yemeğe çalışmasa iyi olcak
dün akşam püre yedirirken 2 kere hapşurdu heryerimiz sebze
malesef ecede sureklı bır yurume ıstegıdır gıdıyor kollarım koptu artık..doktorda komple oturmadan sakın yurutmeyın dıyor..ban agore oturuyor esıme gore oturmuyor daha ıyıc guclu kuvvetlı otursun dıyor bakalım boyle gecıcek sanırım hayatayakta dikilince adım atmaya çalışıyo mu bebişleriniz kızlar? doruk'u hiç yatar ya da oturur pozisyonda tutamıyoruz
sürekli ayakta dikilmek istiyo, koltuk altından tutunca da adım atıyor rahat rahat maşallah hiç yorulmadan çökmeden
kucağımda oturturken de sürekli bi yerlere uzanma dokunma çabasında, o kadar yoruyor ki bizi kıpır kıpır maşallah saniye duramıyor yerinde
ayakta dikilince adım atmaya çalışıyo mu bebişleriniz kızlar? doruk'u hiç yatar ya da oturur pozisyonda tutamıyoruz
sürekli ayakta dikilmek istiyo, koltuk altından tutunca da adım atıyor rahat rahat maşallah hiç yorulmadan çökmeden
kucağımda oturturken de sürekli bi yerlere uzanma dokunma çabasında, o kadar yoruyor ki bizi kıpır kıpır maşallah saniye duramıyor yerinde
maşallah güle güle giysin hüma prenses
biz daha bişey almadık yazlık, zaten bana fırsat kalmıyo annane, teyzeler derken bi bakıyorum benim almama gerek kalmamış
şuana kadar doruk'a doğru düzgün bişey almadım ben, bikaç parça sadece. şifonyer dolup taşıyor daha giymediklerimiz çok onlar da kendi dolabımızda
ama yazlık bişeyimiz yok , bekliyorum biraz daha hava ısınsın
üzüm pekmezi mi aldın? hangisinden aldın?
güle güle kullanın canım :))Bugun kizima araba aldim teyzoslari artik artik hic durmadan gezmelere gidicez
bizde seni özledik gözlerimiz arıyo yani çabuk çabuk gel :)) dişleriniz hayırlı olsun :))kizlar cok ozledim sizi valla burnumda tuttunuz tabiri caizsebiz iyiyiz cok sukur elif su'm 2tane dis cikardi teyzoslari evde net yok tele net paketi alcaz daha cok gelcez
reflüde varmış sıkıntı olabilir tatdırmaya devam et 5buçukta başla bide doktorunuza sorun geçiş zaten biraz sıkıntılı oluyoSlm kizlar.biz bugun tam bes aylik olduk.ek gida konusunda herkez cok kararsiz.bende ne yapacagmi sasirdim kimi diyo erken kimi diyo gec baslamak iyi deyil kafam karisti dogrusu.benim prenses ne versem yiyo maasallahh.corba falan versemmi acaba diyorum bu seferde erken oldugunu soyluyo biri vaz geciyorum bide benim kizimda reflu var emdigi zaman bile kusuyo ek gidaya baslasam dahami cok kusar yoksa azalirmi acaba.bi fikriniz varmi
kizlar cok ozledim sizi valla burnumda tuttunuz tabiri caizsebiz iyiyiz cok sukur elif su'm 2tane dis cikardi teyzoslari evde net yok tele net paketi alcaz daha cok gelcez
güle güle kullanın canım :))
bizde seni özledik gözlerimiz arıyo yani çabuk çabuk gel :)) dişleriniz hayırlı olsun :))
reflüde varmış sıkıntı olabilir tatdırmaya devam et 5buçukta başla bide doktorunuza sorun geçiş zaten biraz sıkıntılı oluyo
maşallah 41 kere :)) uslu uslu yıkanıyomu böyle :)
esrammmm cok ozledım senıı...ayyy burnumda tutuyorsun canımmm arkadasımmmm.masallah elıfımee..hayırlı olsun dıslerıı...al su netı kızının resımlerını ıstıyorumm telefon numaranda yoktu kı arıyım
Herkese merhabalar... ben hafta sonu daha çok yorulanlardanım çalışırkende böyleydi şimdide gezme tozma temizlik vs derken akşama pert oluyorum kızlar....
bu ek gıda konusu beni delirtecek yakında bizim oğlan arı mamaya bayıldı ama oda şeker katkılı vermek istemiyorum ek gıda olarak elma armut püresinide çok sevdi bende patates ve havuç püresi verdim 5-6 kaşık yedi gayet iyi gidiyordu birden hepsini çıkardı niye öyle yaptı anlamadım ki hiç kusmaz benim bebeğim.... doktor bebe bisküvisi hazırladığın mamaya kat demişti 1 tane eee onlarada kansorojen diyorsunuz arkadaş biz bebeişimize hiçbirşey veremeyecek miyiz aç mı kalacak bu çocuklar o organik denilen şeyler zaten hepten palavra bizim pazarda köylüler organik diye satıyor şikayet etmişler maliyeye vergi kaçırıyor halden alıyor diye neler var neler en iyisi gözünü kapa ya Allah bismillah de ver bu tür şeyleride ne duymak ne okumak istiyorum artık....
bugün trt de bebek doktoru çıktı dinleyen var mı bilmiyorum sunucuya gıcık oldum adamı yarım saatte gönderdi ne kadarda faydalı bilgiler veriyordu....
kizlar cok ozledim sizi valla burnumda tuttunuz tabiri caizsebiz iyiyiz cok sukur elif su'm 2tane dis cikardi teyzoslari evde net yok tele net paketi alcaz daha cok gelcez
Canim kizim 4 aylikken hasta olmustu bogazlari agridigi icin ememiyordu o zaman ac susuz kalmasin diye sutumu sagip kasikla vermistim. Bizimkide o zaman ac olmasiba ragmen diliyle itiyordu. Bebekler yutmayi bilmedikleri icin bu sekilde yapiyorlarmis. Ben 5. Ayda ek gidaya basladim. 4. Auda sagip verdigim sutler ve tadimlik meyvelerle yutmayi ogrendi. Pes etme sen verdikce o yutmayi ogrenecek. Tattirma isini geciktirirsen ek gida cok zor olur. Cunku hem yeni tatlara alismaya calisacak hemde yutmayi ogtenmeye sen gec kalmadan tattir. Yutmayida ek gidaya kadar ogrenmis olur.
Slm kizlar.biz bugun tam bes aylik olduk.ek gida konusunda herkez cok kararsiz.bende ne yapacagmi sasirdim kimi diyo erken kimi diyo gec baslamak iyi deyil kafam karisti dogrusu.benim prenses ne versem yiyo maasallahh.corba falan versemmi acaba diyorum bu seferde erken oldugunu soyluyo biri vaz geciyorum bide benim kizimda reflu var emdigi zaman bile kusuyo ek gidaya baslasam dahami cok kusar yoksa azalirmi acaba.bi fikriniz varmi
katiliyorum cnm sana. tattikca alisicak yutmaya. basladim tattirmaya bir hafta elma suyu vverdim. simdi havuca gectik. iki gundur havuc suyu veriyorum. kabiz oldugu icin kayisi suyuda veriyorum. pureye gecmk istiyorum ama kabiz oldugu icin cesaret edemiyorum henuz. daha kotu olur die
benim kuzumda gunde 3kez yapardi bugun 3gun oldu yapmadi mamasina biraz z.yagi kattim beklemedeyim... dis cikatti ishal olmadi aksine kaka yapmaz oldu...Evet cnm yavas yavas alisiyorlar. Kabizlik sorunu bende ilk tattirdigimda olmustu. Bagirsaklari anne sutunu sindirdigi icin once kabiz olabiliyorlar. Fakat zamnla onada alisiyor. İlk 3-4 gun kaka yapamadi. Ama artik cok sukur hergun yapiyor bide pis kokmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?