2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bıımkıde elıne baska kasık verıyorum mama yedıgıne dokunmasın dıye elındekı kasıgı bana atıyor benım elımdekını alıyor yapmasana dıyorum guluyor...kızım ver dıyorum eeeee dıyor...
malesef ecede sureklı bır yurume ıstegıdır gıdıyor kollarım koptu artık..doktorda komple oturmadan sakın yurutmeyın dıyor..ban agore oturuyor esıme gore oturmuyor daha ıyıc guclu kuvvetlı otursun dıyor bakalım boyle gecıcek sanırım hayat

Biximkide otururken masallah cok hareketli ana kucaginda eller kollar bi sn durmuyor.hadi kizim spor yapiyoruz diyorum eller kollar hareketle dans ediyor. Emeklesin diye yere yuz ustu yatiriyorum fakat sikiliyor hemen. Babasi yurusun diye kollarinda tutuyor. Fakat 2-3 adim atiyor o kadar cok hevesli gorunmuyor. Oyuncaklara uzaniyor tutuyor salliyor disligi yerden alip agzina goturuyor. Beni gorunce atiliyor. Simdilik bu.kadar senin oglusuna masallahhh

Bende gecenlerde farkettim kizim dogdugundan beri iki corap disinda hic kiyafet almamisim. Butun kiyafetlerimizi hastane cikislari dahil anneanne, babanne, hala, amca, dayi almis. Bi cok kiyafeti bile hic giymeden paketiyle kaldirdim belki kizimin kardesi olur yada hediye ederim birilerine diye. Cok asiri kiyafet almak istemiyorum cunku bizde bi soz vardir cocugun yedigi helal giydigi haram derlr biz almamiza ragmen her yerimiz kiyafet amcamiz istanbulda uluslararasi bi cocuk magazasinin muduru cok sik gelemiyor ama geldigi zaman doldurup getiriyor. Yazliklarimiz simdiden hazor.

Slm kizlar.biz bugun tam bes aylik olduk.ek gida konusunda herkez cok kararsiz.bende ne yapacagmi sasirdim kimi diyo erken kimi diyo gec baslamak iyi deyil kafam karisti dogrusu.benim prenses ne versem yiyo maasallahh.corba falan versemmi acaba diyorum bu seferde erken oldugunu soyluyo biri vaz geciyorum bide benim kizimda reflu var emdigi zaman bile kusuyo ek gidaya baslasam dahami cok kusar yoksa azalirmi acaba.bi fikriniz varmi

kizlar cok ozledim sizi valla burnumda tuttunuz tabiri caizse biz iyiyiz cok sukur elif su'm 2tane dis cikardi teyzoslari evde net yok tele net paketi alcaz daha cok gelcez

slm kızlar nasılsınız gaz sancımızdan ugrayamadık bi türlü bugün keyfimiz iyi çok şükür iki gundurde uykusuz geceyi saat bası uyanmaya cevirdik tam düzen tuttum derkn başa sarıyorum sanırım düzene kndi istediği zaman gireceğiz :)) bugün 6. ayımızı doldurduk aşımıza 29 unda gideceğiz henüz oturamıyoruz biz daha doğrusu yeni başladık oturmayıda pek beğenmiyo zaten 3-5 dk anca oturuyor bende zorlamıyorum eninde sonunda oturacak ayakta geçiremezya bi ömür :)))) ek gıdaya gelince doktorun dediği gibi başlamıştık ama noldu anlamadım üşüttümü nedir ikinci hafta gaz kabızlık huzursuzluk yememe filan sizde burda ek gıdada epey konuşmuşsunuz bende evde kafayı yedim markete gittim ne mama alıcam bilemedim içini dışını oku oku tırlatmalık oldum yani sonra amann dedim ekmek içi verende büyütüyor bisküvi verende sonuçta ben içime en sinen neyse o şekilde beslemeliyim ama kendimide harap etmenin bi alemi yok bebeği olanlara sordum soruşturdum herkez yediklerimizden tattırma yanlısı oyle yapmışlar bende şöyle yapmaya başladım kendimize gibi yemeği yapıyorum sıfır tuz az salça az yağ içine bir patetes atıyorum sonra kendimize tuz ekiyorum yemeğin suyuyla patetesi ezip veriyorum bizde diyete girmiş olduk direk :)) kerem mırza da severek yiyor bizde haberler böyle inş sizlerde de herşey yolundadır

Bugun kizima araba aldim teyzoslari artik artik hic durmadan gezmelere gidicez
güle güle kullanın canım :))
kizlar cok ozledim sizi valla burnumda tuttunuz tabiri caizse biz iyiyiz cok sukur elif su'm 2tane dis cikardi teyzoslari evde net yok tele net paketi alcaz daha cok gelcez
bizde seni özledik gözlerimiz arıyo yani çabuk çabuk gel :)) dişleriniz hayırlı olsun :))
reflüde varmış sıkıntı olabilir tatdırmaya devam et 5buçukta başla bide doktorunuza sorun geçiş zaten biraz sıkıntılı oluyo

maşallah 41 kere :)) uslu uslu yıkanıyomu böyle :)

esrammmm cok ozledım senıı...ayyy burnumda tutuyorsun canımmm arkadasımmmm.masallah elıfımee..hayırlı olsun dıslerıı...al su netı kızının resımlerını ıstıyorumm telefon numaranda yoktu kı arıyım

hep boyle dogdugundan berıı.hıc sesı cıkmaz

canim ayni ben hele ben hepinizi cok ozledim numaran gelen kutumda kalmis aldim simdi ariycam seni... teyzesi kizim bi tatliki gorme gitsin ece de kocaman olmus masallh subhanallah telden yuklebilsem cok isterim kizimi sizle tanistirmak... senin tele resim yollarim teyzesi... marka model farkeder mi benim samsung

öyle her söylenene inanırsak hepsi organik zaten , yok öyle birşey , sadece organik pazarlarda sertifikalı satılan ürünler organik birde büyük marketlerde var , gerileri organik filan değil , köylü nerden bilecek suladığı suda zararlı madde varmı ? sertifikalı ürünlerde hepsi kontrol ediliyor ama , herşeyinde organiğini bulmamız mümkün değil zaten , elimizden geldiğince yapmalıyız die düşünüyorum

katiliyorum cnm sana. tattikca alisicak yutmaya. basladim tattirmaya bir hafta elma suyu vverdim. simdi havuca gectik. iki gundur havuc suyu veriyorum. kabiz oldugu icin kayisi suyuda veriyorum. pureye gecmk istiyorum ama kabiz oldugu icin cesaret edemiyorum henuz. daha kotu olur die

Cnm bence baslamalisin. Ben 4.5 aylikta tattirmaya 5. Aydada once 2 ogun simdide 4 ogun vermeye basladim. Ayni zamanda uykuda emziriyorum. Gunde 6-7 defada emiyor. Yani gec kalinca alismalari zor oluyormus. Meyve ve yogurt u cok seviyoruz sebzeyide 1 yogurt 1 sebze olarak verirsem yiyor. Ari mama ve cici bebe sevmiyor. Ben kahvaltida veriyorum. Fakat anne sutunun icinde veremiyorum sevmedi yemiyor. Bu yuzden tek olarak yumurta ve tuzu alinmis beyaz peyniri nohut tanesi kadar veriyorum gevis getirerek yiyor. Bir cay kasigida pekmez veriyorum kahvaltida.

Evet cnm yavas yavas alisiyorlar. Kabizlik sorunu bende ilk tattirdigimda olmustu. Bagirsaklari anne sutunu sindirdigi icin once kabiz olabiliyorlar. Fakat zamnla onada alisiyor. İlk 3-4 gun kaka yapamadi. Ama artik cok sukur hergun yapiyor bide pis kokmaya basladi

benim kuzumda gunde 3kez yapardi bugun 3gun oldu yapmadi mamasina biraz z.yagi kattim beklemedeyim... dis cikatti ishal olmadi aksine kaka yapmaz oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…