- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.421
ssk gecmıyor cannım.2100 euro +1500 tl ılaclar tutuyor..
eger kı mal varlıkları yoksa acıbadem ucretsız yapıyor
ayy ona ztn kac sene önce acıbademde yaptırman lasım demişler olursa orda olur demişler ama paradan dolayı gitmemiş oraya.ayyy cok iii oldu söyledıgın her hangi bi belge istiomu acıbadem ücretsiz yapmak için peki?
saglık guvencesı olmıycak,mal varlıgı olmıycak,pek bılgım yok onun dısında ama memorıalın labarotuvarı turkıyenın en ıyısı ve sadece subat ayındakı tedavılerınde 15 tane hamılesı var....ben 2 cocugumuda yaza orda yaptırıcam
saglık güvencesi war kendısının calısıo kendı eşi calısmıo :44: neyse memoriale gtsın canım yani ewlat için deger.inşallah canım Allah 2. yide nasip eder.araları kısa olcak ama bunu benden baska dert eden pek yok galibaben gazıydı ameliyatıydı sıkıntı yaşayınca 6 sene fln istemiorum yaşımda ztn 24 daha 30 da yaparım nasipse bide
kızlar nısalıgımı ve kınamda gıydıgım elbıselerımı satmaya karar verdım az once burada bırsuru ınsanın sattıgını gordum..evlendıgımde 59 kılo cıvarındaydı suanda epey bır fazlam var nıye dursun dedım resıerını cekıp satıcamnasıl fıkır?
iyi fikir bence değerlenmiş olur ama alan olurmu bilmem :44:
Selam kızlarnasılsınız kızımı uyuttum bakayım dedim 5 dk sonra uyanır gerçi cimcime
ek gıdalara başladınız mı kızım ne güzel her şeyden yiyordu bir aç gündür ağzını açmıyor kaşık götürünce verince ya öğürüyor ya ağlıyor nazar ettim galiba kızıma
canım uzerıne gıtme 1 hafta ara ver yoksa hıc yemez
tamam canım ne güzel yiyordu yoğurttu püreydi şimdi ağzını bile açmıyor
kızlar nasılsınız bebışlerınız nasıl.benım kız çok hareketlı sureklı pesınden koşuyorum pek ugrayamıyorum.2 haftadır desteksız oturup emeklıyoruz drumuz bır sıkıntı olmaz artık dedı bızde rahat rahat oturmasına ızın verıyoruz vermesekte kendı kalkıp oturuyoruz.tay tay duruyorduk drumuz erken dedı artık tutturmuyoruz
kızlar nasılsınız bebışlerınız nasıl.benım kız çok hareketlı sureklı pesınden koşuyorum pek ugrayamıyorum.2 haftadır desteksız oturup emeklıyoruz drumuz bır sıkıntı olmaz artık dedı bızde rahat rahat oturmasına ızın verıyoruz vermesekte kendı kalkıp oturuyoruz.tay tay duruyorduk drumuz erken dedı artık tutturmuyoruz
gece emmesi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?