2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Valla benimkide oyleydi sutum var gibiydi ama mizmizdi. Megrt emmeyi azalttiginda sutumde azalmis. Ek gidaya gecince rahatladik. Sadece uykuda emiyor. Uyumadigi zamn ac kaliyordu. Ek gidayla aclik sorununu cozduk. 1 ayda sadece 300 gr almisti. Ek gidaya gecince son ay 700 gr aldi cok sukur

süt iznim bitmedi sadece 3 saatte 1 eve geliyodum gelemiycem, 4 saatte 1 gelebilicem. biberon da kaşık da almıyordu geçen ay pes ettim uğraşmaktan. şimdi mecburen kaşığa alıştırıcam. dediğin gibi ek gıdayı doyuracak kadar vermek istemiyorum şimdiden. endişem mama verirsekben öğlen süt iznine geldiğimde tok olabilir, beslenme saatlerini kafama takıyorum. sen kaç saatte bir emzirip bişeyler yediriyorsun?

ya inşallah dediğin gibi olur, gerçekten evde sık sık az az emmeye alıştı. eve gelince emzirirken hiç saate bakmıyodum dikkat edeyim bundan sonra.

canım diş çıkaracak olabilir mi acaba?

Aa ne guzell bende bulsam da alsam. Eline direk veriyorum.damaklari ile kesip aliyor parmagimla sgzinsan alincada kiziyor bana. File iyi olurdu.
al valla canım tavsiye ederim hem dişlerinide kaşıyolar çok güzel bişey...
ben daha almadım yaaa sap kısmından çekindim , ama sen böyle diyorsan hemen aliyim kuzuma , ne marka aldın ?

sap kısmı acıtcak gibi değil canım kızım hep sokuyo ağzına markası mycey canım mina bebe die biyerden aldım bebefixte valan vardır yada e bebekte

Cnm ben uykuda emzirdigim icin 4 saatte bir emzirebiliyorum. Gece sadece emiyir. Gunduzde tek meme uykida emiyor. Diger memeyide sagip icerisine ek gida katarak 3-4 ogun veriyorum. Oda su sekilde mesela 80 ml anne sutunun icine 20 ml meyve gibi. Sebze ve corbalari henuz rtattiriyorum. 6. Ay bitince onlardan da doyumluk verecem

Kizlar merhana kimsecikler kalmamis. Oncelikle masallah diyerek sunu soyleyim kizim hep hazir pure yiyordu benim yaptigimi yemiyordu. Bende mecburen hazir aliyordum 2 gundur evde yapiyorum artik benim yaptigimi yiyor zorda kalmadikca hazir almayacm.

Bide iki gundur mutlukuk verici seyler duyuyorum paylasmk istedim. Dun kas aldirmaya kuafore gittim. Cocuktan laf acildi kadinlar arasinda bende sohnete dahil oldum. Ordakiler cok sasirdi. Sen evlimisin birde kizin mi var dediler. 6 aylik degince bana tekrar bakip nerenden cikardin dediler. Guldum sezeryan oldugu icin gobekten dedim bide sezeryan mi dediler butun kilolarimi verip ustune birde 1.5 kilo verince demek dogum yaptigim anlasilmiyor. Beni bekar universite ogrencisi sanmislar.

Sonra bugun arkadasimin oglunun dis bulguru vardi kizimla oglen oraya katildik. Arkadasimin komsusu beni izlemis begenmis. Nihle kucagimda bekarmisin diye sordu yok dedim kizim bu. Ne ben seni bekar sandim 17-18 gosteriyorsun dedi. Hatta oglum var bekar ona dusunmustum cok hosuma gitmistin cok uzuldum dedi tesekkur ettim . Eve geldim esime anlatiyorum kisksncliktan cildiriyor. Yaninda kizimi gonderiyorum halen talio mi cikiyor diyor. İnsan mutlu oluyor iki gun ustuste duyunca

masalla

günaydın güzel anneler, tatlı bebişler

sabah aşıya gittik. 500 gr almış oğlum, 1 cm de uzamış. 7700 gr, 69 cm

aşılarını da oldu ağladı birazcık kuzum hemşireye bakıp bakıp büzdü dudaklarını kıyamam

aşı takviminde değişiklik olmuş kızamık aşısı 9. aya alınmış

yoğurda başladın mı dedi, başladım sebze çorbası da veriyorum dedim

2 sabahta bir kahvaltıya da başla dedi labne peyniri, pekmez, yumurta sarısı

günaydınlarrrrrr..... güle güle kullansın canım ece'm
saol canım bende sımdı alısverısten geldım.
Bebek Oyuncakları - Fisher-Price'dan eğitici oyuncaklar - Product Details
masalla allah nazarlardan saklasın.evet kızamık asısının zamanı degıstı bızede randevu verdıler sımdıden..
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuk...ebekleri-ek-gidaya-basliyor.html#post29587243

ek gıdayla ilgili topik açtım kızlar

çorba tariflerimiz falan burda arada kaynamasın, oraya yazalım olur mu?

tamam canım.ben ılk sayfaya eklıyorum.kızlar su tabloyu nasıl eklıycem bılen var mı?

bende anlam veremiyorumki canim. bi dogru duzgun emmedi oglum. kabiz olmasa meyve puresine baslarim iki kasikla fakat cesaret edemiyorum. pureye alistirmak istiyorumki 6.ay ogune geciyim hemn boyle olmicak.

kızlar ay ay gelişim bölümüne yazdım ama kimse girmedi daha bölüme merak ettim.22 ekimde prensesim doğdu.2910 gr - 47 cm olarak doğdu ertesi gün kilosu 2745 e düştü.5.ayının bitmesine 1 hafta kala aşısı için gittiğimde kilosu 5800 dü.boyu 62 cm di.forumdakileri okuyunca çok şaşırdım benim kızımdan daha küçük doğanların bile kilosu almış başını gitmiş.çok mu az kilosu???

canım ıyı kılosu.doktoru ne dıyor?benım kızım 8 eylul de dogdu 1950gr 41 cm

toplamda 3055 gr almıs aylık 611 g edıyor.ayda 500 gr alması ıyı tatlım kızımn gayet ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…