- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.441
kizlar oglum buaralar doymuyo olabilir nasil anlicam ama bunu. cok mizmiz iki uc gundur. hicbiseyden memnun olmuyo. uyanikken emmiyodu bi kac gundur uyanikknde emmek istiyo gibi ama iki dakikayi gecmiyo emmesi. sutume bakiyorum elimle bi kac sagma hareketi yspiorum sut gelio. sutum azalmis olsa o kadar gelirmi bilmiyorum. uyumak istiyo hep ama yirmi dakikayi gecmiyo uykusu. birde on gundur hic kilo almamis. evde tartiyorum. dunde annm geldi zayiflams dedi cok moralim bozuldu.
Kizin daha 5 aylik nasil 3 saatlik sut iznin bitti. Ben 7 aylikjen basliyacam 2 ay 3 saat 6 ayd 1,5 saat kullanacam. Yavastan ek gidaya gecebilirsin . Bu sure zarfindada mama verwbilirsin. Biberon aliyor mu. Benim kizim mama icmiyor biberonda almiyor tek meme emdigi icin doymuyordu artik ben 5. Ayda ek gidaya gectim. Sagdigim sutle birlikte meyve ve yogurt veriyorum arada da sebze ve corba veriyirum daha cok 6. Ayd vermeye baslayaxagim
bence saatlerin çok uzun değil, sabahtan belki 10 gibi meyve püresi ile filan biraz emmesi geliş saatine ötelenebilir ama diğer süreler ynındayken bol emzirebilirsen bence yeterli. kaygılanma canım sütüne etki etmesin, Allah'ın izniyle bolca emip açığı kapatır, hem eve gelesiye dolmuş olur depolar, lıkır lıkır içer uyur seni bekler inş annesi. ama bence tedirgin olacağın kadar uzun süre ayrı kalmıyosun, hele eve dönüşün çok iyi bi saat. döndükten sonrada bi sürü vaktin var , ama bence yanındaykende çok sık emzirmeyi azaltıp bi seferde çokça emmeye alıştırmalısınki gündüz sen yokken zorlanmasın. mesela 2buçuk saatte bir emzirmeye alıştırrsan sen yoken de iyi olur. ben gaz sorunu sebebiyle 2 saatten önce emzirmemeye çalıştım hep, bi süre sonra kızımda alıştı 2-2buçuk saat olmadan pek istemiyo, ve daha uzun emiyo, iyi oldu yani.
kizlar oglum buaralar doymuyo olabilir nasil anlicam ama bunu. cok mizmiz iki uc gundur. hicbiseyden memnun olmuyo. uyanikken emmiyodu bi kac gundur uyanikknde emmek istiyo gibi ama iki dakikayi gecmiyo emmesi. sutume bakiyorum elimle bi kac sagma hareketi yspiorum sut gelio. sutum azalmis olsa o kadar gelirmi bilmiyorum. uyumak istiyo hep ama yirmi dakikayi gecmiyo uykusu. birde on gundur hic kilo almamis. evde tartiyorum. dunde annm geldi zayiflams dedi cok moralim bozuldu.
al valla canım tavsiye ederim hem dişlerinide kaşıyolar çok güzel bişey...Aa ne guzell bende bulsam da alsam. Eline direk veriyorum.damaklari ile kesip aliyor parmagimla sgzinsan alincada kiziyor bana. File iyi olurdu.
ben daha almadım yaaasap kısmından çekindim , ama sen böyle diyorsan hemen aliyim kuzuma , ne marka aldın ?
süt iznim bitmedi sadece 3 saatte 1 eve geliyodum gelemiycem, 4 saatte 1 gelebilicem. biberon da kaşık da almıyordu geçen ay pes ettim uğraşmaktan. şimdi mecburen kaşığa alıştırıcam. dediğin gibi ek gıdayı doyuracak kadar vermek istemiyorum şimdiden. endişem mama verirsekben öğlen süt iznine geldiğimde tok olabilir, beslenme saatlerini kafama takıyorum. sen kaç saatte bir emzirip bişeyler yediriyorsun?
Kizlar merhana kimsecikler kalmamis. Oncelikle masallah diyerek sunu soyleyim kizim hep hazir pure yiyordu benim yaptigimi yemiyordu. Bende mecburen hazir aliyordum 2 gundur evde yapiyorum artik benim yaptigimi yiyor zorda kalmadikca hazir almayacm.
Bide iki gundur mutlukuk verici seyler duyuyorum paylasmk istedim. Dun kas aldirmaya kuafore gittim. Cocuktan laf acildi kadinlar arasinda bende sohnete dahil oldum. Ordakiler cok sasirdi. Sen evlimisin birde kizin mi var dediler. 6 aylik degince bana tekrar bakip nerenden cikardin dediler. Guldum sezeryan oldugu icin gobekten dedim bide sezeryan mi dediler butun kilolarimi verip ustune birde 1.5 kilo verince demek dogum yaptigim anlasilmiyor. Beni bekar universite ogrencisi sanmislar.
Sonra bugun arkadasimin oglunun dis bulguru vardi kizimla oglen oraya katildik. Arkadasimin komsusu beni izlemis begenmis. Nihle kucagimda bekarmisin diye sordu yok dedim kizim bu. Ne ben seni bekar sandim 17-18 gosteriyorsun dedi. Hatta oglum var bekar ona dusunmustum cok hosuma gitmistin cok uzuldum dedi tesekkur ettim . Eve geldim esime anlatiyorum kisksncliktan cildiriyor. Yaninda kizimi gonderiyorum halen talio mi cikiyor diyor. İnsan mutlu oluyor iki gun ustuste duyunca
Fisher Price L&L Eğitici Müzik Çalar (Türkçe) - e-bebek.com
kızıma pazartesı bunu aldım.
Playskool Çıngıraklı Patik - e-bebek.com
pazar gunude bunu aldım...ama muık calara bayılıyor dıgerıne bakmıyor bılee
saol canım bende sımdı alısverısten geldım.günaydınlarrrrrr..... güle güle kullansın canım ece'm
masalla allah nazarlardan saklasın.evet kızamık asısının zamanı degıstı bızede randevu verdıler sımdıden..günaydın güzel anneler, tatlı bebişler
sabah aşıya gittik. 500 gr almış oğlum, 1 cm de uzamış. 7700 gr, 69 cm
aşılarını da oldu ağladı birazcık kuzumhemşireye bakıp bakıp büzdü dudaklarını kıyamam
aşı takviminde değişiklik olmuş kızamık aşısı 9. aya alınmış
yoğurda başladın mı dedi, başladım sebze çorbası da veriyorum dedim
2 sabahta bir kahvaltıya da başla dedi labne peyniri, pekmez, yumurta sarısı
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuk...ebekleri-ek-gidaya-basliyor.html#post29587243
ek gıdayla ilgili topik açtım kızlar
çorba tariflerimiz falan burda arada kaynamasın, oraya yazalım olur mu?
Valla benimkide oyleydi sutum var gibiydi ama mizmizdi. Megrt emmeyi azalttiginda sutumde azalmis. Ek gidaya gecince rahatladik. Sadece uykuda emiyor. Uyumadigi zamn ac kaliyordu. Ek gidayla aclik sorununu cozduk. 1 ayda sadece 300 gr almisti. Ek gidaya gecince son ay 700 gr aldi cok sukur
canım diş çıkaracak olabilir mi acaba?
kızlar ay ay gelişim bölümüne yazdım ama kimse girmedi daha bölüme merak ettim.22 ekimde prensesim doğdu.2910 gr - 47 cm olarak doğdu ertesi gün kilosu 2745 e düştü.5.ayının bitmesine 1 hafta kala aşısı için gittiğimde kilosu 5800 dü.boyu 62 cm di.forumdakileri okuyunca çok şaşırdım benim kızımdan daha küçük doğanların bile kilosu almış başını gitmiş.çok mu az kilosu???
kızlar ay ay gelişim bölümüne yazdım ama kimse girmedi daha bölüme merak ettim.22 ekimde prensesim doğdu.2910 gr - 47 cm olarak doğdu ertesi gün kilosu 2745 e düştü.5.ayının bitmesine 1 hafta kala aşısı için gittiğimde kilosu 5800 dü.boyu 62 cm di.forumdakileri okuyunca çok şaşırdım benim kızımdan daha küçük doğanların bile kilosu almış başını gitmiş.çok mu az kilosu???
canım ıyı kılosu.doktoru ne dıyor?benım kızım 8 eylul de dogdu 1950gr 41 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?