- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.401
kızıma bende hep hediyleri giydiriyorum, kendi zevkim olmadığı içinde hoşuma gitmiyo ama varkende almak olmuyo, giydiriyorum. artık biri kıyafet hediye getirince hiç sevinmiyorum çünkü çoğu zaman beğenmiyorum, vede kullanışsız oluyo. bel lastiği sıkı, boyu kısa, kumaşı sert,rengi hep pembe! çoğunu kaldırdım, bazı şeylerid kv ve aneme verdim hediye götürsünler diye. zaten resimli şeyleri sevmiyoruz bide pembeden nefret ediyorum artık, doğmadan önce kızıma hiç pembe bişey almıcam demiştim şimdi hryerimiz pembe dolu.ben istemedikçe geliyo. kendi zevkim bişeyler olsun onları giydireyim istiyorum ama çıkıp almayada fırsat olmuyo, fırsat oluncada denk gelmiyoyaa bari internetten alışveriş yapabileceğim, şöyle kalitesi güzel 2 yıkamada yamulmayacak, cebimide fazla yakmayacak marka yada siteler tavsiye edinde netten alayım. bazen denk geliyo, kalitesini bilemediğim için alamıyorum.
hosgeldın canım senıd merak etmedım degıl....Selam kızlar 10 gündür annemdeydim giremedim nasılsınız
ferrum kakanın rengını koyulastırıyor..normal bırakma ılacını bebısının.6 ay asılarını yaptıralı oldu bıraz ama ecede ates yaptı kı bu zamana kadar hıc atesı olmamıstı 2 gece sabahladıkk.sorularim paylasimlarim birikmis kizlar ferrum kullanmaya baslamistim ki biraktim kizim siyaha yakin renkte kaka yapti damlayi biraktim ki nedeni damladan mi diye bu kezde kaka yapmiyor kuzum. kakayi boyar mi bu kadar? persembe gunude 6.ay asimiz var aramizda olan var mi ates vs..yapiyor mu cok agladi mi kuzunuz
1-1,5 aydır oturarak yıkanıyor..tuğçe bebeğini ne zaman oturtarak yıkamaya başladın, çok tatlı duruyo küvetinde maşallah. bizim için banyo dert oluyo. suları yutuyo öksürüyo, gözüne kaçıyo kızarıyo, zıp zıp zıplıyo durmuyo.
günaydın güzel anneler, tatlı bebişlernasılsınız?
dün de sormuştum yemeklere kıyma ilave etmeye ne zaman başlıcaz ? balık ne zaman vericez kuzulara?
internet kafamı karıştırıyor artık araştırmaktan sıkıldım
pekmezi mamasina katip mi vermeyi dusunuyorsun ne sekilde verilir arastirmadim ama daha dogal saglikli oldugunu dusunuyorum.
günaydın herkeseeeee
meyve filesini bende kullanıyorum ara sıra, suda yumuşattığım hurmayı koyuyorum içine, kızım somuruyo çokta hoşuna gidiyo, sapında sıkıntı yok agzına soksada acıtcak gibi değil, site tavsiyen için teşekkürler hemen bakıcam :)
pekmezı ek besıne baslayanlar muhallebısıne katıp verıyor.pekmez sadece tatlandırmak amacıyla kullanılıyor..aska bısey ıın degıl..
bunu soyleyen ecenın doktoru bılgınız olsun...ayrıca portakal ve mandalına yedırmek ıcın yemeklere bıraz alısmasını beklıyoruz.yoksa mıgdesıne dokunuyor,hatta kusuyor
pekmez günlük demir iht. %35ini karşılıyomuş.
portakalı da ben yaşına kadar vermeyi düşünmüyorum, pişiğe falan da sebep olabiliyomuş.
şimdilik elma, armut, muz. yaz geliyor zaten yazında şeftali yer kuzular
portakal mevsimi geldi mi de yaşlarını geçirmiş olcaklar zaten
valla ben pekmezı muhallebısıne katıyorum,portakalıda 2 gundur sıkıp ıcırıyorumm..aynen seftalı cıkınca seftalı yerler...cılek vermek yasak 1 yasına kadar bılgınız olsun
kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu haftadan sonra süt iznine 3 saate 1 çıkamıycam. sabah 8'de emzirip işe gidicem, 12'de gelicem, 1:30'da tekrar işe gidip 4'e doğru dönücem. sizce bu kadar süre bebeğim aç kalabilir mi? beslenme öğünlerini nasıl ayarlıycam düşünüp duruyorum. arada mama mı versem diyorum daha önce anne sütü dışında bişey almadı aslında. ama sütüm sağacak kadar da yok. ek besilere başlasam erken mi bilemiyorum.
seninki ne marka acaba?
Canım 10. 11. aylarda bile gece 7'den sonra bir şey vermeyip emzirme öneriliyor. Hazmı kolay anne sütüne devam...çilek cıss biliyorum
biz nasıl yaşamışız bugüne gelmişiz bilmemşimdiki bebeklere herşey cıss
muhallebiyi nasıl yapıyosun? gece mi veriyosun?
ben daha gece bişey vermeye başlamadım sadece emziriyorum evdeyken.
dün akşam elma ve havuç suyu verdim sadece birazcık. kendimize sıkmıştık doruk paşa'ya da yaptım biraz
günaydın güzel anneler, tatlı bebişlernasılsınız?
dün de sormuştum yemeklere kıyma ilave etmeye ne zaman başlıcaz ? balık ne zaman vericez kuzulara?
internet kafamı karıştırıyor artık araştırmaktan sıkıldım
çilek cıss biliyorum
biz nasıl yaşamışız bugüne gelmişiz bilmemşimdiki bebeklere herşey cıss
muhallebiyi nasıl yapıyosun? gece mi veriyosun?
ben daha gece bişey vermeye başlamadım sadece emziriyorum evdeyken.
dün akşam elma ve havuç suyu verdim sadece birazcık. kendimize sıkmıştık doruk paşa'ya da yaptım biraz
kızlarr napıyonuz? forum kalabalık görünüyo ama muhabbete katılan az kişi. kızımı uyuttum şimdi, hamakta sallayarak ve saç kurutma mak ile uyudu, resmen onun sesine bağımlı olduama napıyım sadece sallayınc uyumuyo, çok aşırı uykusu var mzmızlanıyo sürekli. daha kahvaltı yapmadım, kızım uyumuşken gidip yapıcam, konu açmıştım kimse bişey yazmamış:44::44:
ev işlerini hiç yetiştiremiyorum, bugun öğleden sonra boyun ve omuz agrıları için dr.a gidicem, belki fizik tedaviyle birazdüzelirim, doğumdan sonra gel kaslarını biraz açalımdemişti dr hamileyken.
Hilalhili, mimar2011, mustu+, mbulgurcu
kızlar hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor
canım memorıalde tüp bebegı ne kadara yaptırdın? ve özel sıgorta gecıomus ? eşimin teyzesı 12 yıldır denıo olmadı bi de orda denesin dicemde duruları pek ii deil ona göre söliyim maliyetli bişimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?