- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.001
kıs bebekler oturtarak yıkanmazmı kıslar kaynanam öle dedide siz napıosunz merak ettim biraz oturmaya alısınca oturtcakmısınz
hatırlıyorum evet sen veriyorsun... aslında zararlı diye biliyorum belkide gaz mide konusunda hassas bebek anneleri dikkat etmelidir bilemedim...
bende portakal, mandalina, kivi asidik olduğu için beklemek gerek diye biliyorum, vermiyorum da zaten
sadece 1 kez portakalı tattırdım emdi azcık suyunu
6 ayın altındakı bebeklerde zararlı dedı doktoru ecede hıc sorun olmadı her aksam yıyor portakalın yarısınıhatırlıyorum evet sen veriyorsun... aslında zararlı diye biliyorum belkide gaz mide konusunda hassas bebek anneleri dikkat etmelidir bilemedim...
enfeksiyon kapmasın diyedir heralde :26:
oğlum artık oturarak yıkanıyor çok şekerönce fileye sırtüstü yatırıp önünü bacaklarını yıkıyorum
sonra oturtuyorum kenarlara tutunup kendini sağlama alıyo kuzueğ kafanı annecim öne deyince su dökerken kafasını da eğiyo akıllı bıdığım
evet oyle ama 6 ayını doldurduktan sonra verebılıyorsun ecede 7 aynı doldurdu 1 haftadır neredeyse her aksam yarım portakal yıyorbende portakal, mandalina, kivi asidik olduğu için beklemek gerek diye biliyorum, vermiyorum da zaten
sadece 1 kez portakalı tattırdım emdi azcık suyunu
portakaldandır muhtemelen... benim pamuğum 1 yasında tanıscak portakalla teyzesi sende verme istersen kuzuna... 9.ay aşımız 7 haziranda biz o zaman 8,5 aylık oluyoruz...
geçmiş olsun canım sana bu arada okudum ama yazamadım benim oğlumda düştü çok iyi anlıyorum senikızım oyuncağını elinden aldığım zaman ağlıyorr buyudulermi o kadar
kıs bebekler oturtarak yıkanmazmı kıslar kaynanam öle dedide siz napıosunz merak ettim biraz oturmaya alısınca oturtcakmısınz
geçmiş olsun canım sana bu arada okudum ama yazamadım benim oğlumda düştü çok iyi anlıyorum seni( bizde 8 ay 10 günlük oluyoruz normal demekki
yıkadığın su biriktiği için mikrop kapar diye düşünmüştür su birikmese bişey olmaz heralde
8 ay 10 gunluk mu????
aşı tarihi sormuştumda nolduki
allah senı bende suan 8 ay 10 gunluk dedın sandım bızım hatun usuttu herhalde dedım
Kızlar,işe başlamama 2 hafta kaldı..halen kızım biberonla barışmadı..nasıl bir düzen oturtim bilemiyorum..bir önce bi düzene koyup kayınvalideye anlatma gerekiyo tamda ek gıdaya baslama zamanı ooff offf..
merak etme canım doruk'a biberon vermek için az çabalamadım bende işe başlayana kadar. ağzını kilitliyodu resmen
işe başladığımın ilk günü biraz zorlamış annemi sonra kendi kendine biberonunu tutmaya başladı
sağlık ocağında hemşire demişti aç kalınca yer merak etme diye ,gerçekten sorun çıkarmadı
anneden meme geliyoken biberonu istemiyolar haliyle
Ya heralde bütün bebisler sebze torbasını sevmiyor iki üç kaşık zor alıyor bugün içine devam sutu kattım. 5 kaşık zor aldı pes ettim.tarhana deniycem severse karıştiririm....yoğurt mayaladim activia ile sulu oldu biraz ama tadı iyiydi babymix bebek sutu kullanan varmi kızlar Maya icin ya da direkt verengünaydın güzel anneler tatlı bebişler
bircancım doruk da sebzeden hoşlanmıyor. meyveyi bayıla bayıla yiyor, tarhana çorbasını da öyle. yoğurt da pek problem çıkarmıyor
ama sebze püresini püfleye püfleye her yanımız çorba oluyor
esracım çığlık atmaya bayılıyor bu kuzular heralde doruk da öyle
Gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler ve anneleri iyidir umarim bizim yine dun gaz krizimiz tuttu benim yuzumden dalindan koptugu gibi bi kasa portakal gelmisti elmasina ceyrek portakal suyu karistirdim galiba ondannyoksa degisik bisey yapmadim nerden verdim mahvolduk yine yada olacagi vardi onun disinda artik benden hic ayrilmak istemiyo kucamda gezmek istiyo bakalim sonumuz ne olacak bide sabaha kadar nasil uyutuyorsunuz ya bi sirri varmi bende uyumak istiyorum oylee( bide 9. Ay asilarini icin ne zamana tarih verdiler bizimki dokuza girince verdiler yani 8. Ayi bitince sizinde oylemi merak ettim
Canım şu gaz olayınız bitse eminimki minnoşun rahat rahat uyuyacak benim oğlumda uykusuzdu ama çok şükür düzeliyor.İnşallah zamanla hepsi geçecek.Gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler ve anneleri iyidir umarim bizim yine dun gaz krizimiz tuttu benim yuzumden dalindan koptugu gibi bi kasa portakal gelmisti elmasina ceyrek portakal suyu karistirdim galiba ondannyoksa degisik bisey yapmadim nerden verdim mahvolduk yine yada olacagi vardi onun disinda artik benden hic ayrilmak istemiyo kucamda gezmek istiyo bakalim sonumuz ne olacak bide sabaha kadar nasil uyutuyorsunuz ya bi sirri varmi bende uyumak istiyorum oylee( bide 9. Ay asilarini icin ne zamana tarih verdiler bizimki dokuza girince verdiler yani 8. Ayi bitince sizinde oylemi merak ettim
Ne güzel yapmışsın gerçekten çok iyi geliyor insana,kafası dağılıyor.Bebeklerimizi alıp gezme zamanı başlıyoordün öğlen bi afakanlar bastı evde , eşimi aradım , kızımı aldım , çıktık şöyle bi e-bebek joker ne varsa alt üst ettik , kızıma kavanoz mamaları aldık , sonra kocişle bir yemek yedik , miniğimide mama sandalyesine oturttuk bi parça pide verdik eline , o an büyüdüğünü anladım iyicebi taraftan büyümesini isterken diğer taraftan bu hallerine yeterince doyamicam gibi geliyor iyi geldi dışarı çıkmak , resetlendim sanki , bana bu 15 gün gider artık :))
Kızlar,işe başlamama 2 hafta kaldı..halen kızım biberonla barışmadı..nasıl bir düzen oturtim bilemiyorum..bir önce bi düzene koyup kayınvalideye anlatma gerekiyo tamda ek gıdaya baslama zamanı ooff offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?