- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.021
ayy kıyamam kız sana,gecer be tatlım hala uyumuyormu?:))))) üşütsemde normal yani herksz bebişinle oynuyo geziyo tozuyo daha ben gaz çıkartıyorum gece uyutcam diye ugraşıyorum(((
ohhh ıyı ettın bende cıkıcam yaın ınsallah hastaneye gıdıcez sonrada aısverıs merkezıne yemek yıycez gezıcezz...bende resetlıycemmm kendımı oleyyyydün öğlen bi afakanlar bastı evde , eşimi aradım , kızımı aldım , çıktık şöyle bi e-bebek joker ne varsa alt üst ettik , kızıma kavanoz mamaları aldık , sonra kocişle bir yemek yedik , miniğimide mama sandalyesine oturttuk bi parça pide verdik eline , o an büyüdüğünü anladım iyicebi taraftan büyümesini isterken diğer taraftan bu hallerine yeterince doyamicam gibi geliyor iyi geldi dışarı çıkmak , resetlendim sanki , bana bu 15 gün gider artık :))
selam kızlar nasılsınız ya sizlere bişey danışıcam benim kızım yediklerini çıkrıyo bazen mesela bugün sabah kahvaltı öğlen yayla çorbası ikindide elma püresi verdim gecede mmuhallebi vereyim dedim yerken elmalarla bir kustu noralmi acaba herşeyden az azmı yedirmek gerekiyor miktarlar nasıl olucak...
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah
çalışmak her geçen gün daha ağır geliyor banaçok mutsuz hissediyorum kendimi
bir de oğluma yetemiyorum düşüncesi beni hasta ediyorsanki ben kötü anneymişim gibi yaptığım yapmaya çalıştığım kuralları eleştirmiyolar mı deli oluyorum. ek gıda konusunda kafayı yicez sonunda ilk annelik olunca kimse güvenemiyor heralde, herkes herşeyi çok iyi biliyor
şu 3 yıl bitse de evimde otursam oğlumla daha keyifli zaman geçirsem, ama 3 yılı kaybetmiş olcaz
çok sıkıldım, bunaldım herşeyden. huzur istiyorum biraz
Canim hizli veya buyuk.mama kasigi ile yediriyor olabilir misin. Ben yedirdigim miktari artirmama ragmen buyuk.mama kasigina gecip daha kisa surede bitirince bir sonraki beskenmede bir oncekini kusuyordu. Gazdan dolayi hazmedemiyorlar sanirim
Cnm benimkide simdiye kadar biberina karsiydi bende ise basliyacam nasil olcak diye korkutordum. Ben kasijla iciriyorum ama annem icuremiyor. 10 gun once biberonla su vermeye basladim ve yavas yavas alisti. Suyunu biberonla iciyor. Fakat anne sutu koyunca icmiyordu. 2 gundur acken veriyorum anne sutunude iciyor. İse baslamama son 10 gun kala icmesi cok mutlu etti beni. 22 nisanda ise basliyorum.
Masallah ece hanima sekeride kapmiss
Gunaydın oncelikle herkese arkadslar bakıyorumda hepiniz bebeklerinizle geziyorsunuz ama ben hala gaz uyku problemleri ile ugrasıyorum eşimle dısarı cıksak 1 saat sonra geliyoruz cunku ceylın durmuyo bizim kız 2 satte bir uyumak istio en cok uyudugu sure ıse 40 dk uyumadıgında cok huysuz oluyo aksamları oturmaya gidemioruz ceylin gece uykusuna 9 gibi gectiği için ne yapıcagımızı sasrdık valla benim kızımda sole huysuzlanmadn 3 4 saat ayakta kalırmıki
inş. canım çok kafaya takıyorumm...umarımm düşündüğüm kadar sıkıntılı geçmez bu dönem..:26: kahvaltıya baslayım diyorum artık...:44:
masallah kuzuya..
canım benimki de gunduz uyuma problemli o da kotu oluyor inan insallah duzene girerler...evet aksam oturması kısmını ben de sorun ediyorum duzenini bozmak ıstemiyorum cunku..bilmiyorum nasıl olacak..Gunaydın oncelikle herkese arkadslar bakıyorumda hepiniz bebeklerinizle geziyorsunuz ama ben hala gaz uyku problemleri ile ugrasıyorum eşimle dısarı cıksak 1 saat sonra geliyoruz cunku ceylın durmuyo bizim kız 2 satte bir uyumak istio en cok uyudugu sure ıse 40 dk uyumadıgında cok huysuz oluyo aksamları oturmaya gidemioruz ceylin gece uykusuna 9 gibi gectiği için ne yapıcagımızı sasrdık valla benim kızımda sole huysuzlanmadn 3 4 saat ayakta kalırmıki
maasallah buyuduler de parklara gider olduk kuzularla:))maşallah deyin teyzeleri.. kızımla parktaEki Görüntüle 685669
Eki Görüntüle 684178 Eki Görüntüle 684179
maasallah ece kızımıza da..
buda bızım bugunku park keyfımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?