2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

slm kızlar tatlı bebişler uzunca bir süredir yoktum ne çok konular görüşülmüş, bebişler büyümüş. biz hala egzema ile boğuşuyoruz boğazımızda. atlatamadık, kremler de işe yaramadı. bu gün geçiyor iki gün sonra tekrar oluşuyor. en sonunda kaplıcaya götüreceğim oğluşumu.emekleme çalışmaları bizde de yok. her iki yönede dönebiliyor ama ileriye gitme namına herhangi bir icraat yok. emeklemeyi bırakın daha destekle bile oturamıyor ayın 22sinde 6 ayımızı dolduracağız geçmi kaldı acaba oturmak için.sürekli kucakta bakıcımızda ağlamasın diye sürekli kucağında gezdiriyormuş en son dün salıncak aldık oyalanır onda diye ne mümükün avazı çıktığı kadar bağırıp ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım.Allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip eder inşallah.

geç olur mu canım 6 ayı bile doldurmamış daha. benim oğlum 6 ay 10 günlük desteksiz oturmayı başardı ve oturmaya başladıktan sonra inanılmaz şekilde bağımsızlığını ilan etti yattığı yerde sıkılıyodu önceden hep kucak istiyordu şimdi yere battaniye serip oturuyoruz beraber oyuncaklarla oynuyoruz

çok geçmiş olsun canım nasıl eşin iyi mi şimdi?

merak ettim bende seni

geçmiş olsun canım

gecmis olsun canim insaAllah biseyi yok
biz de seni ve dunya guzeli kizini cok seviyoruz

Allah sana sabir versin canim arada dusnuyorum yalniz bakmak cok zor
birarada olmanin da boyle kotu yanlari var

cok sagolun kızlar.esım ıyı cok sukur kı..bıraz gelemezsem merak etmeyın.hep aklımdasınız.dıyorum merak etmıslerdır

arkadaşlar duyduk duymadık demeyin ana katgrsnde zeynep bebek için elele kısmını mutlaka okuyalım rica ediyorum ve elimizden geldiğince yayalım

çok geçmiş olsun miniğine , nedeni neymişki acaba tekrarlamasının ? oturtmak için 6. aydan sonra diyorlar zaten pek acele etme bence , bende kısa süreler kucağımda oturtuyorum ama öyle kendi başına oturtmadım henüz , bizde 23 ünde 6 ayımızı doldurucaz hayırlısıyla ama ben aktivite merkezine kuyduğumdan benim kız oturma istikanını orada dolduruyor , birde emzirme minderi almıştım şu bele geçenlerden ama hiç kullanmadım , kısmetse onla oturtmaya başlicam artık yavaştan , desteksiz oturması 7. ayı bulur die düşünüyorum bende
ha kaplıca demişsin birde , ben hatırlıyorum kardeşim 10 aylıkken gitmiştik kaplıcaya , doktor çok iyi gelir gelişimine demişti ve kardeşim 1 haftada yürümüştü orda , annem şimdi benim kızımıda götürmek istiyor bakalım artık kısmet , eşimde senelik izni ayarlayabilirse bende çok severim kaplıcayı

canım merhaba , ikisini de kullanmış biri olarak hangisini tavsiye edersin? çok araştırdım krafta karar kılmıştım eşim de bu ikeada satılanlardan istiyor, banyoda yaptırırız diyor bunda. fazla para vermek istemiyorum ki sevmezse bir köşeye atacağız , gidecez

bizim yaşama amacımız sanki emeklemek, yere koyar koymaz yüzüstüne dönüyor, emeklemeye çalışıyor, saatlerce sıkılmıyo yavrum. bi de ilerlese:)
maşallah, çok hareketliymiş bebeğin. emeklemeye başlasalar bir daha durmuycaklar artık.

çok geçmiş olsun canım.

bugün kızımın kakası ilk kez küçük top top şekildeydi. havuç suyu verdim 1-2 tatlı kaşığı ondandır değil mi? yoksa sütüm mü az diye de pimpirik oldum.

bızımde cumartesı gunu kontrolumuz var umarım ece kılo almıstır ve hıcbır tahlıle gerek kalmadan atlatırız su olayı eger almadıysa bırsuru tahlıl onlardada bısey cıkmazsaa buyume gelısme bolumu dıye bısey varmıs oraya oda muhtemelen hastanede yatırıp takıp edıcektır.cok korkuyorum kızlar ya...

ben hıc kaplıcaya gıtmedım kı???bende gıtmek ısterım ama esım tatıle yazlık bıryere gıtmek ıstıyor eceyle cok zor olucak ama ınsallah sorunsuz gıder gelırız.ecenın dogumgununden sonra gıdıcez 10 eylul gıbı ınsallah

Kizlar merhana.. Pazaryesi ise basliyorum. Yarin kuzumun 6 aylij asisi var. Umarim ates olmaz. Bebeklerin emeklemesini konusmussunuz benim kizim yuz ustu.biraktigimizda cabuk sikiliyor emeklemek.istemiyor. Cok rahat donuyor. Ayaga kaldirip kollarindan tutunca cok.mutlu oluyor ve adim atiyor.

selam canım sizinle aramızda 1gün var sanki benim kızımı anlatmışsınn kafatı yicem gündüz fazla uyutmuyorum artık ve hala gece uyumuyo kalkıo ağlıyo kucağıma alıom uyuyo sabah 7 8dede yanıma alıyorum o şekilde uyuyoz biraz((

selam kızlar nasılsınız benim kızımda hiç bi şekilde dönemiyo ve yüzüstü koyduğum an ağlıo emeklemicek sanırım yürüteçte çok mutlu ama büyük kızım 8aylık emeklemişti bakalım bu nolcak((

ilki bize hediyeydi yoksa gerçekten o kadar para vericeğimi sanmıyorum

sonuçta bütün günü onun içinde geçirmiyor, ikeanın koltuğunu taşıması kolay, fazla yer de kaplamıyor, ucuz da aynı zamanda. yeterli bence oturma yeri falan da rahat

kraftın avantajı masana göre boyunu ayarlayabiliyosun, tekerlekleri var

ikeanınkini arkadaşım almıştı çok memnundu onun tavsiyesiyle aldım ,tavsiye ederim sana da

gene iyisin canım sen , çoğu işe başlayalı çok oldu , hemencecik alışırsınız inşallah prensesinle aşılarınızı nerde oluyorsunuz ? birde bana ofm hakkında biraz bilgi verirmisin ? yeni bir çocuk doktoru gelmiş oraya ukala dediklerinden hariç , eşimi ikna etmeye çalışıyorum şu an , birde ücret durumları nasıl ?

canım siz yine iyisiniz. ben akşamları bir saat kucağımda gezdirdikten sonra uykuya dalıyor oda saat 11'i buluyor. gece iki saate bir emmek için uyanıyor. ve sabah 7de ayakta beni işe uğurluyor. bakıcımız ısrarla yoğurdun içine bebe bisküvisi koy o zaman geceleri uyanmaz acıktığı için bu kadar sık uyanıyor diyo. siz yatmadan önce sadece emziriyormusunuz yoksa çorba yoğurt gibi ek besinlemi uyutuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…