- 30 Ekim 2008
- 2.783
- 6
- 158
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.181
canım siz yine iyisiniz. ben akşamları bir saat kucağımda gezdirdikten sonra uykuya dalıyor oda saat 11'i buluyor. gece iki saate bir emmek için uyanıyor. ve sabah 7de ayakta beni işe uğurluyor. bakıcımız ısrarla yoğurdun içine bebe bisküvisi koy o zaman geceleri uyanmaz acıktığı için bu kadar sık uyanıyor diyo. siz yatmadan önce sadece emziriyormusunuz yoksa çorba yoğurt gibi ek besinlemi uyutuyorsunuz.
gec degil canim, gelisime gore oturmak emeklemekten sonra geliyor
ahh ne guzel o gunler gelse, ana kucagina koyulmuyor artik, oyalama sikintisi cekiyorum
,
Cok gecmis olsun cnm bizde bugun asilarimizi olduk henuz ates yok diye seviniyorum. 4 gun sonra ates yaparmi ki acaba dis cikariyor olabilir mi oda ates yaparmis ya.
Bugun kilomuzuda tekrar olctu ebemiz kilo 8600 boy 68.5 olmus masallah. 14 gunde 300 gr almis iyi dedi ebemiz
canım siz yine iyisiniz. ben akşamları bir saat kucağımda gezdirdikten sonra uykuya dalıyor oda saat 11'i buluyor. gece iki saate bir emmek için uyanıyor. ve sabah 7de ayakta beni işe uğurluyor. bakıcımız ısrarla yoğurdun içine bebe bisküvisi koy o zaman geceleri uyanmaz acıktığı için bu kadar sık uyanıyor diyo. siz yatmadan önce sadece emziriyormusunuz yoksa çorba yoğurt gibi ek besinlemi uyutuyorsunuz.
Mamaya ceviz koyan varmi
günaydın güzel anneler tatlı bebişler
7. ayımızı doldurduk bugün
benim oğlum 6 ay 10 günlükken oturdu ama daha emekleme çabası yok :26: tersine mi gidiyoruz :26:
[/COLOR][/B]
doktorumuz kahvaltılarına koyabilirsin demişti...
masallah Doruk'a, mutlu 7.aylar :))
normalde emeklemek oturmaktan once geliyomus, ortalama 9. ayda uzun sure desteksiz oturuyormus bebekler, ama her bebek farkli oluyor, kimisi hic emeklemeden direk yuruyor mesela. o zaman once oturup sonra yavas yavas kalkmaya basliyorlar. ben mesela hic emeklemeden oturmaktan yurumeye gecmisim, 7 aylikken yurumusum. sonucta hepsi emeklicek, yuruycekler, bir ay once bir ay sonra..bence bagimsizlikllarini ilan etmeden bugunlerin tadini cikaralim :)
kahvaltıları nasıl hazırlıyosunuz kızlar?
maşallah koca kız olmuşprenses maşallah
doğdu doğcak derken yaşına ay sayıyoruz artık ya
Elifcim sen nasıl veriyosun kahvaltıyı?
Canım demin kendi kendime bu leke sorunundan bahsediyordum:) şöyle leke tutmayan önlüklerden almam lazım diye.Çok güzellermiş mama sandalyesi almaya giderken onlardanda alayım iyi oldu paylaştığın.Ne kadar iyi deterjanda olsa bu mama lekeleri kolay kolay gitmiyor.önlüklerdeki ve kıyafetlerdeki lekeleri nasıl çıkarıyosunuz kızlar? malum artık meyveler, çorbalar leke yapıyor çok
dalan roxy kullanıyorum o da leke çıkarmıyor
annem gelince hepsini domestosla yıkayıp duruladı ,ondan sonra makinede uzun yıkama yaptım kendi deterjanıyla
ikeadan şu önlüklerden aldı 2 tane iyi oldu yıkayıveriyorum onları leke olmuyo hiç değilse, yoksa önlük dayanmıyordu
Eki Görüntüle 690292
Neyse atlatmışsın telaşı gözün aydın şimdi rahat edersin ne kadar kalabalık olursa o kadar karmaşa ve her kafadan ayrı ses geliyor.İnsan buraya alışınca uzak kalamıyor gerçektende.Yeniden Hoşgeldin...kizlar dugunumuz vardi kv.misafirleri kendi evine sigmayinca haliyle evimizi actik actik acmasina ya cok skildim teyze annane gerisini siz dusunun... of duzen felan kalmadi garip garip hareketler birak aglasada almalar oyy beynim sisti sevgi anlayislari o kadar tuhaf ki bunaldim ya sizide cok ozledim gunluk yasantimin parcasiydiniz duzen muzen kalmadi...
kızlar mama sandalyesi salıncak bir arada hemde 25 kg kadar taşıyor bi bakın derim almayanlar ben almayı düşünüyorum şahsen gören varmı bunu?
13330 Taşpınar Smile Tablalı Yatar Salıncak - Ürün Kategorileri
kizlar dugunumuz vardi kv.misafirleri kendi evine sigmayinca haliyle evimizi actik actik acmasina ya cok skildim teyze annane gerisini siz dusunun... of duzen felan kalmadi garip garip hareketler birak aglasada almalar oyy beynim sisti sevgi anlayislari o kadar tuhaf ki bunaldim ya sizide cok ozledim gunluk yasantimin parcasiydiniz duzen muzen kalmadi...
kızlar mama sandalyesi salıncak bir arada hemde 25 kg kadar taşıyor bi bakın derim almayanlar ben almayı düşünüyorum şahsen gören varmı bunu?
13330 Taşpınar Smile Tablalı Yatar Salıncak - Ürün Kategorileri
Canım demin kendi kendime bu leke sorunundan bahsediyordum:) şöyle leke tutmayan önlüklerden almam lazım diye.Çok güzellermiş mama sandalyesi almaya giderken onlardanda alayım iyi oldu paylaştığın.Ne kadar iyi deterjanda olsa bu mama lekeleri kolay kolay gitmiyor.
Neyse atlatmışsın telaşı gözün aydın şimdi rahat edersin ne kadar kalabalık olursa o kadar karmaşa ve her kafadan ayrı ses geliyor.İnsan buraya alışınca uzak kalamıyor gerçektende.Yeniden Hoşgeldin...
Ben ikeadan alacağım canım yerim yok bu kadar büyük birşeye.Birde benim salıncak var o yüzden buna gerek duymuyorum.Ama ikisi bir arada fiyatıda uygunmuş.
canım ben 5adet bebe büskivisi 1çay kaşığı labne 1çay kaşığı pekmez azıcık z.yağı devam mamasyla eziyorum...kahvaltıları nasıl hazırlıyosunuz kızlar?
yüzüstü yatmaktan nefret ediyo doruk hemen bağırıyor kızıyorgerçi doruk genel olarak yatmaktan nefret ediyor doğduğundan beri sırtı da yere gelmesin hemen ağlamaya başlıyor
oturmayı başardı ya ondan mutlusu yok kim takar emeklemeyi modunda
hepsi sağlıkla büyüsün yürüsün de dediğin gibi ha 1 ay önce ha 1 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?